יום שני שאלות ו

MeshiNS

New member
אנשים התחלתי לייחצן לOPETH וDARK TRANQUILLIT

ת'אמת אני ממש מתרגשת מהעניין כי פעם ראשונה שאני מייחצנת ועוד לפאקינג אופת'! (ומי שרוצה כרטיסים יודע למי לפנות האמהאמ אני האמהאמ) דרך אגב לנור, פגשתי את ישי שוורץ והוא באמת בנאדם מדהים!!!! הלוואי היה אבא שלי XD

MeshiNS

New member
אני לא רוצה לדעת מה קורה שהוא קם על צד שמאלXD

ותודה3>

ש י ר ד ן

New member
היי כולם

לפני כמה זמן שאלתי פה איפה אפשר להשיג בארץ דוקטור מרטינס ואמרו לי ג'יפה. טוב, שם הייתי ופשוט אין מידות. בכלל. כלום. ולא יודעים מתי יהיה ושומדבר... אז מקום אחר, חברים. כבר לא משנה איפה בארץ, מקוריות. את הורודות במידה 39. פליז? מישהו? כתובת?

NyaPrawr

New member
תאמת, אני לא בטוחה שיש לי עוד מה להציע לך. ):

כנראה להזמין מהאינטרנט. יש עכשיו מלא חיקויים ,שבהם נתקלתי דווקא בורוד, אבל את המקוריות, בורוד, בישראל, ראיתי רק בג'יפה. ניסית בשני הסניפים? אם את מתפשרת על שחור\לבן את יכולה למצוא בוויקאנד.

Blue Emptiness

New member
מה שניצן אמרה

גם לי לא ידוע על מקום נוסף, את שלי קניתי שם בזמנו (יש לי את הורודות).

ש י ר ד ן

New member
די, אני אבכה

אוף אוף אוף אוף. אין לי איך לשלוח מחול בכלל, החוק המטופש של המכס עוד לא עבר ורק זה יקפיץ את המחיר בקטע שאני כבר לא אוכל לעמוד בו... אוף.

NyaPrawr

New member
אם היינו עושים מפגש מסיבת פיג׳מות,

איזה סרט היינו רואים? D;

אני באמת רוצה שזה יקרה

אגב, מה דעתכם על שבת פורום? אני מבטיחה שהיא לא תהיה דוסית, שלא נדליק נרות, שלא נלך לבית כנסת או נעשה קידוש (אבל בכל זאת, ניצן ומתן יהיו אמא ואבא של שבת, כי זה כבר הובטח
). אבל זה יכול להיות מדליק לדעתי. תכלס יש לי בית מאוד גדול שיכול להכיל המון אנשים. לא חסרות מיטות או מקומות לפרוס שקי שינה. יש דיוידי, ויש "רחבה" כזאת במיוחד בשביל חברים! אמנם מעלה אדומים נשמעת רחוקה (מרווה תגיד שהיא רחוקה אבל אף אחד לא מקשיב לה במילא
) - אבל למען האמת, היא ממש נגישה. יש אפילו אוטובוס מתל אביב, כל יום (טוב, א-ה) בשעה 18:00 (ר-ק בשעה 18:00, בשביל הסטודנטים), קו 481 - הישר לעיר שלי! וגם החזרה לירושלים היא לא בעייתית. מפגשי בית זה יכול להיות אדיר, ואם אתם בראש לזה - אז אין לי בעיה! אני אעיף לאיזו שבת אחת את כל המשפחה, לא חסר להם לאן ללכת
אחרי המפגש הקרוב, נתחיל להריץ עוד רעיונות לדעתי.

NyaPrawr

New member
וואו כן, לגמרי מופע הקולנוע של.

אני מוכנה אפיול לשחק את קולומביה

דרושה אחת שמכורה לנעליים

אהלן, אנחנו מחפשים כתבת עם עדיפות לעבודה כפרילנס לניסוח תוכן מקורי לאתר שיקי www.chicy.co.il מה שחשוב לנו הוא קודם כל אהבה לנעליים וחשוב גם כושר ביטוי מעולה ונכונות לצאת מדי פעם לכתבות שטח. פרסמנו גם בלוחות דרושים ואז חברה שחברה בפורום אופנה הציעה את הרעיון. (פונה גם לגברים כמובן) תודה [email protected]

למעלה