ללכת ככה אחרי המפגש היה כיף!
הלכתי בדרך הביתה ליד איזו גינה ומישהו שישב במכונית ליד ראה אותי ואמר אוי ואבוי ממש בקול רם. באוטובוס שאלו אותי אם זה אמיתי. עבר לידי איזה ערס מהבצפר ואמר כזה "מה זה מי פוצץ אותך אנחנו ניכנס בו!" וזה ממש הצחיק אותי. P:
ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן?- נורא תלוי מה אני לובשת. עכשיו כשאני לא בבצפר אלא בעבודה אני מתונה לגמרי, כי לא נעים לי לבוא למקום עבודה עם עובדות מבוגרות בלבוש מופרע וצבעוני מדי. אבל אני כל הזמן מקבלת תגובות על הד"ר מרטינס, ועל השיער אם הוא צבוע. מחוץ לעבודה כל הזמן שואלים אותי "מה קרה, פורים היום?", במיוחד כשאני צבעונית. לפעמים כשאני במצברוח של "בואו נלבש רק שחור ותחרה וקטיפה ונשים שחור בעיניים ונהיה קשוחים ואפלים" שואלים אותי מאיזה סרט אימה יצאתי. בבצפר המורות כל הזמן היו שואלות אותי, ואנשים היו בוהים וכאלו. זה היה כיף. P:
אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? תלוי ממי ומתי ומה אני לובשת. אם זה יום שנורא השקעתי ועמדתי שעה מול הארון, זה ממש ישמח אותי. בד"כ תשומת לב מההורים מעצבנת אותי, כי אם הם שמים לב זה סימן שמשהו מפריע להם במה שאני לובשת. כבר שנים אני לא מתלבשת בשביל תשומת לב, אבל כשיש משהו מיוחד- זה נחמד. P:
מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? אמממ, פעם נורא נעלבתי מאבאט שלי כי הייתי לבושת לגמרי סטנדרטי והוא אמר לי שאני מתלבשת כמו זונה ולא הבנתי מאיפה הוא נופל עלי עם זה. ופעם שמורה דפקה לי ציון מחורבן בגלל שלא הגעתי לכתה בבגדים לטעמה והיא קראה לזה זלזול במקצוע. |:
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? אמממ, שנה שעברה איזו מישהו מהשכבה מתחתי דיברה עם חבר שלי ושאלה אותו אם הוא מכיר את "זו מהשכבה שלך, שמתלבשת ממש מגניב, חברה של יובל פישר כזו, נו.. איך קוראים לה.. ניצן?", אז הוא אמר לה ללכת להסתכל שניה על האינפו בפרופיל פייסבוק שלו. והיא נורא התלהבה. והוא סיפר לי את זה ועשה לי את היום. P:
אתן עונות? תלוי מה אומרים. כשזה דברים כמו "מה, היום התלבשנו בחושך?" אז אני בדרך כלל מתעלמת, חוץ מפעם אח שזו הייתה איזו זקנה מסריחה ועניתי לה "כן, רואים עלייך" והלכתי. >< אם זה הערות חיוביות, או שצוחקים או משהו, אז אני זורמת.
עצות ייעול, טיפים וקינדר דליס יתקבלו בברכה- תזרמו. בדרך כלל אם מישהו יעיר הערה רעה זה כי משעמם לו בחיים והוא אף פעם לא יעז ללבוש משהו שהוא באמת רוצה,כמו מכנסי עור, גרביונים ירוקים, מגפיים או צבע סגול בשיער. אם מישהו מעיר לטובה, כנראה הזכרת לו את עצמו או את מי שהוא היה רוצה להיות, ועשית לו מצברוח טוב. וכל מה שבאמצע- מ"יו, מאיפה הנעליים??" ועד "את לבושה.. מעניין היום", תנסו תמיד להסתכל על זה בעין טובה. P: