סקר+דיון, אתם והערות הציבור

MacabreDoll

New member
סקר+דיון, אתם והערות הציבור

בסוף המפגש חלק מהבנות לא הורידו את האיפור שלהן בדרך הביתה, איפור כהה וכבד וגם דמוי צלקות ופצעים אמרתי להן שבדרך יוציאו פנקס וישרמו את כל ההערות שהן יקבלו ברחוב/אוטובוס
וזו הזדמנות טובה להעלות נושא שכבר דיברנו עליו בפורום לפני שנים רבות.
ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן?
אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך?
מה ההערה הכי קשה שקיבלתן?
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן?
אתן עונות?
עצות ייעול, טיפים וקינדר דליס יתקבלו בברכה השאלון מנוסח בלשון חתולה אך מתייחס לשני המינים

ZombifiedArbok

New member
[
TL;DR] מצחיק אותי שאני

כמעט לא רלוונטית לדיון הזה יותר.
הלבוש שלי עדיין ייחודי באופן זה או אחר, אז אני עדיין מושכת מבטים [ואני עדיין לא מעריצה גדולה של תשומת הלב; אני פשוט לומדת לקבל את זה כעובדה.
], אבל ההערות עכשיו פחותות בהרבה בהשוואה לתקופה שלבשתי לוליטה [שתחזור במהרה בימינו אמן.
].
ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן? כמו שאמרתי, הרבה פחות. המקסימום שאומרים לי בזמן האחרון זה שאני לא נראית ישראלית [עד כדי כך שהיו פעמים שלא ידעו אם לפנות אליי כי לא היו בטוחים שאני דוברת עברית. @_@'], או ששואלים אותי אם אני הולכת לאירוע או משהו. :B
אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? לא. למרות שעכשיו אני מקבלת את תשומת הלב כ"תופעת לוואי" עובדתית [כלומר, אני דיי שלמה עם זה], אני עדיין לא מרגישה 100% בנוח עם זה.
מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? האמת? אני לא זוכרת. :\ רוב ההערות ה"שליליות" שקיבלתי [שאף פעם לא היו מאוד חמורות, לדעתי] היו לפני שנים. מזמן אפילו לא שמעתי משהו כמו "Herp derp מה זה פורים?!?!?!?!? hurr durrrrr" ובכנות, אני לא מתגעגעת לזה.
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? לא הערה, יותר מקרה... יצאתי לקניות עם אמא שלי ואיזו מוכרת פנתה אליה ושאלה אותה אם היא מחפשת משהו בשבילי; "למה שלא תשאלי אותה?" -"היא מדברת עברית? אה, חשבתי שלא..." באותו זמן הייתי עסוקה בהסתכלות בחנות אז לא שמתי לב לשיחה הזו בכלל, מה שאני מניחה לא עזר לרושם.
אתן עונות? משתדלת שלא. אם פונים אליי בנימוס עם שאלה או הערה אז כן, אבל אם "זורקים" הערות אני מתעלמת לחלוטין [או לפחות מנסה להתעלם].
עצות ייעול, טיפים וקינדר דליס יתקבלו בברכה אני מאוד משתדלת לחייך כשאני יוצאת מהבית. גם אם אני מרגישה לא טוב באותו היום, אני משתדלת לחשוב על משהו שמשמח אותי. מראה אלטרנטיבי מושך תשומת לב כעובדה, אבל חיוך עשוי למשוך תשומת לב מעט שונה, אוליי אפילו חיובית [לפחות מניסיון אישי שלי]. גם נימוס בסיסי עשוי לעזור [למשל, לקום למישהו באוטובוס (אני מתכוונת לאנשים מבוגרים או נשים בהריון, לא גברים חרדים. XD ), להחזיק דלת פתוחה למישהו, וכו']. הכוונה היא להראות לחברה שאוליי אנחנו נראים שונה, אבל אנחנו עדיין בני אדם. [אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת, יש מצב שאני לא מנסחת את עצמי כמו שצריך. :B] חוץ מזה, תמיד אפשר להכין תשובות "מהבית"; אם אתם מרגישים בנוח להגיב בחזרה ואתם מקבלים תגובות דומות כל הזמן, תנסו לחשוב על משהו מבעוד מועד [למשל, "מה זה פורים?!?!?!" -"כן! אחלה מסיכה יש לך!" וכו'
]. מענין אותי לשמוע על התגובות שכולם קיבלו אחריי הצילומים. נא לשתף, אנשים! P;

Blue Emptiness

New member
לגבי הטיפים, זה גם מה שאני עושה!

מנסה לפחות. אני תמיד מחייכת לאנשםי שמתיישבים לידי ברכבת נגיד או באוטובוס, וגם כשנותנים לי לעבור במעבר חציה, ובכלל, מנסה להראות שאני בן אדם טוב בסה"כ גם אם יש לי ראש כחול. (לול D;) האמת שלדעתי זה עובד, כשאנשים מדברים איתי הם לא מתייחסים לשיער יותר כי הם רואים שאני בן אדם רגיל אחרי הכל. בכלל, אנשים שכבר מכירים אותי כמו מורים בביתספר ואנשים כאלה אף פעם לא אמרו לי משהו רע בתכלס, אולי רק דברםי מכו "חבל על השיער שלך" אבל לא רציני. (המורה שלי למתמטיקה בכיתה י-י"א תמיד הייתה מחמיאה לי ואומרת שיש לי 'נפש של אמן' ורואים את זה והיא הייתה עוצרת באמצע השיעור הפרטי איתי כדי לשאול מאיפה קניתי את זה ואת זה, והיא המורה שכל הביתספר הכי מפחד ממנה ואני ממש אהבתי!) חפרנתי

ZombifiedArbok

New member
מעולה! D:

בדיוק בגלל זה הצעתי את זה כטיפ, גם לי זה עוזר מאוד. ד"א, איזו חמודה המורה שלך! XD

Blue Emptiness

New member
כן, מה זה התבאסתי שבי"ב החליפו לנו!

במיוחד כשהיא הבטיחה שהיא מגישה ואתנו בחורף שנה שעברה ובסוף בכלל ניגשנו בקיץ בגלל המורה השנייה >:

Blue Emptiness

New member
מיאו~

ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן? על הלבוש לא ממש, אבל כשהשיער שלך טורקיזי זה בלתי נמנע~ אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? לא זה ולא זה, לא ממש אכפת לי האמת. כאילו, גם להערות טובות אני אגיב ב- "אוקי, תודה... @_@" כי תכלס גם הערות טובות קשה לאנשים להגיד בדרך באמת מחמיאה. (רק אנשים שמכירים אותי כמו חברות של אמא וכאלה באמת נותנים לי הרגשה שהם חושבים שזה יפה, ושוב, הכוונה לשיער כי על הלבוש אפילו אמא בקושי מעירה לי) מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? 'קשה'? אין לי מושג, הלבוש שלי ביום יום לרוב לא ממש מיוחד או מושך תשומת לב, אבל הדבר האחרון שזכור לי היה בחמישי שעבר שישבתי עם דנה וגבי על ספסל קרוב למוזיאון ת"א ואיש אחד פשוט בא והסתכל עלי ואמר לי משהו כמו "את מה משפצים? את השיער שלך, את הפנים שלך, את הגוף שלך, את האישיות שלך... שיהיה לך ערב נעים" וזה בהחלט הדבר הכי מוזר שאמרו לי ואני זוכרת. :| אה, ופעם בכיתה ט' או ח' חבורת ערסים הציקו לי ואחד מהם ירק עליי, אבל תכלס גם אני הייתי יורקת על עצמי באותו יום
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? אין ממש משהו ספציפי, אבל תמיד נשים מבוגרות באות אלי ואומרות לי שכשהן היו צעירות גם להן היה שיער צבעוני ודברים בסגנון
אתן עונות? לבחור עם השיפוצים החזרתי ערב נעים גם לך, אבל בד"כ אני פשוט מתעלמת וממשיכה ללכת. פעם חבורה של נהגי מוניות קראה לי ועשתה לי קולות אז הרמתי להם אצבע והמשכתי ללכת. זה לא שאני מפחדת לענות או לא, לערסים אני לא אגיד כלום כי אני ממש לא ורצה להסתבך סתם, השאר פשוט לא מזיזים לי אז אני לא מבזבזת עליהם את הזמן שלי~

ZombifiedArbok

New member
"את מהמשפצים"?! o_O

WTF מה לעזאזל עובר לאנשים בראש? מה גורם לבנאדם לחשוב שלשאול דבר כזה זה הגיוני? :| וואו.

Xylophone

New member
אני חייבת להגיב לתמונה

פעם ראשונה שאני רואה מטאליסט בלאקר עם גותיות
ומקדונלדס ודומיו זה כול כך מיינסטרים

LucyXX

New member
שיאאאאאא

ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן? לפעמים כן ולפעמים לא, גם אם אני לא מקבלת הערות - המבטים תמיד יהיו~
אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? התרגלתי לזה בצורה מפחידה, אני יכולה ללכת ברחוב ולא לזהות אנשים שאני מכירה כי אני במצב של רק ללכת ולהתעלם מאנשים
מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? היו מלא
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? האמ, קרה לי סיפור די משעשע. הלכתי לסופר פארם בעזריאלי, לקחתי דוגמית ממשהו ואז אחרי כמה ימים חזרתי לשם, זאת הייתה אותה קופאית והיא אמרה שהיא מנסה להגיע לצבע שיש לי בשיער (באותה תקופה זה היה אפור) חחחחחחחחחחח היא הייתה חמודה!
אתן עונות? לפעמים כן ולפעמים לא, תלוי מה השאלה.
עצות ייעול וטיפים? אל תתרגלו להתעלם מאנשים כמוני, לא תזהו בכלל אנשים ברחוב

Yann Tiersen

New member
סוג של סמויה, אבל יש לי אנקדוטות נחמדות

ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן? כמעט כל יום. אני מתלבשת ממש ממש צבעוני, אז זה בדרך כלל גורר הערות, שאלות, מחמאות או ירידות. אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? אני חולה על התשומת לב. בייחוד בימים שאני מתלבשת בחושך (פשוטו כמשמעו. לפעמים אני נאלצת לקום בשעות שעוד אין אור), ואז אני לא באמת חושבת על מה שאני לובשת, ואז יוצא כאילו מכונת הכביסה הקיאה עליי. לא מזמן יצאתי מהבית ביום כזה, ורק בצהריים הבנתי שכל בגד בתלבושת שלי הוא בצבע אחר. מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? בדרך כלל אני לא מקבלת הערות קשות או מעליבות. לפעמים אנשים מעירים שאני מתלבשת כמו ילדה, או מעירים הערות כמו "איך רואים שאת שחקנית" וזה מעצבן (זה שאני סטודנטית לתיאטרון לא אומר שאני רוצה להיות שחקנית! צאו מזה!). לפני כמה זמן הלכתי לקנות סיגריות, ו(כמו תמיד) ביקשו ממני תעודת זהות. אחרי שהוכחתי את גילי המופלג (20 שנה! וואו!), המוכרת אמרה "וואו, איזה מזל, הייתי בטוחה שאת בת 14". מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? לא מזמן מישהו אמר לי שאני נראית כמו פיה. זה הצחיק אותי, כי המראה הפייתי הוא לא בדיוק איך שהייתי מגדירה את הלבוש שלי.. בעבודה אני מקבלת המון הערות משעשעות. חצי מהמוקד קורא לי "בילבי" (שיער אדום וגרבי ברך עושות את זה), וכפי שכבר חלקתי כאן על גבי הפורום, מישהי מההנהלה אצלנו הביאה לי שקית ענקית של בגדים מגניבים רק כי היא אהבה את איך שאני מתלבשת.. אתן עונות? תמיד. לא יכולה שלא. לאנשים שחושבים שאני ילדה אני בדרך כלל אומרת שאולי זה ישתלם לי כשאני אגיע לגיל שבו רוצים להיראות צעירים יותר. לאנשים שחושבים שאני צבעונית להחריד, אני אומרת תודה. עצות ייעול? אין לי. בשביל מה צריך? כייף לבלוט.

MeshiNS

New member
טמטמטממממ

כמעט כל הזמן אני מקבלת תגובות על הלבוש שלי, לרוב בגלל השיער הכחול
אחרי זה בגלל הפירסינג והלבוש....
ביום יום אני לא הכי נהנת מזה (כן בואו נביא את המשפט "אם את לא אוהבת תשומת לב למה צבעת את השיער לכחול?" כי באלי זדיינו) כי לרוב התשומת לב היא שלילית, אבל אם התשומת לב חייובית זה דיי נחמד במיוחד אם אני באותו יום השקעתי בלבוש או באיפור :)
ההערה הכי קשה שקיבלתי (לא כל כך הערה אלא יותר התייחסות) הייתה מפאקינג ילדים בני 6-8!!! בדרך כלל ילדים מתלהבים מהשיער שלי ואין לי בעיה איתם אבל יום אחד חיכיתי עם חברה שלי לאוטובוס והם פשוט התחילו לזרוק עליינו אבנים!!! פשוט בושה. עוד משהו שקרה לי היה מהילדים של השכנים שלי, ילדה בת 15 ואחותה בת 8 בערך, נכנסתי איתן למעלית והן לא הפסיקו לצחוק (אני הייתי עם אוזניות), אני התעלמתי והייתה איתי עוד איזו אישה שפשוט ראו לה על הפרצוף שהיא נגעלה מההתנהגות שלהן....
ההערה הכי מצחיקה שקיבלתי זה היה כשעבדתי בקריית אונו בדוכני אוכל ביום שישי: אישה:"מה את רוסייה?" אני:"לאO.ם" היא:"אבל רק רוסיות צובעות את השיער!" XD כמובן שיש את המפגרים "נולדת ככה?", "נשפך לך משו על השיער..." והכי מפגר שהתפקעתי מצחוק מהטמטום זה שאוטובוס עבר ושאלתי את הנהג לאן הוא נוסע והוא שאל אותי אם אני נולדתי עם העגיל (ספטום) ככה, WTF?! אני רגילה לזה שאומרים לי אם נולדתי עם השיער אבל העגיל?!?! אה גם הייתה איזו אישה זקנה שאמרה לי שהעגיל ספטום שלי מביא מחלות למוח XD
אני עותה לפי איך שמדברים אליי, מטמטם אני מתעלמת כי אין לי מה לבזבז על זה אנרגיות, מתגובות שהן הרבה יותר גרועות מטמטום וזה מגיע לממש גועל נפש של התנהגות אני מגיבה וכמובן אני מגיבה בצורה נחמדה לאנשים נחמדים שבאמת מתעניינים:)
עצה? להיות עצמכם, כבר אמרו מעליי, להראות לכולם שאתם שווים להם ואפילו טובים יותר, להיות מנומסים,לחייך ולעזור למי שצריך... כי בסופו של דבר אנחנו אלה שיכולים לגרום לחברה להפסיק עם הדעות הקדומות שלה
חלום חיי? שההתייחסות לשונה בישראל תהיה כמו באירופה, שנוכל לראות יותר ויותר עובדים לא רק בתל אביב שעובדים במשרות חשובות כמו עורכי דין, עם קעקועים\פירסינג\צבע שיער שונה\לבוש שונה. אני יודעת שלהיות עורך דין עם שיער וורוד זה מוזר אבל לעבוד בחברת הייטק עם צבעים מטורפים בשיער זה דווקא נראה לי מגנים ומראה על חדשנות ויצירתיות!

NyaPrawr

New member
ללכת ככה אחרי המפגש היה כיף!

הלכתי בדרך הביתה ליד איזו גינה ומישהו שישב במכונית ליד ראה אותי ואמר אוי ואבוי ממש בקול רם. באוטובוס שאלו אותי אם זה אמיתי. עבר לידי איזה ערס מהבצפר ואמר כזה "מה זה מי פוצץ אותך אנחנו ניכנס בו!" וזה ממש הצחיק אותי. P:
ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן?- נורא תלוי מה אני לובשת. עכשיו כשאני לא בבצפר אלא בעבודה אני מתונה לגמרי, כי לא נעים לי לבוא למקום עבודה עם עובדות מבוגרות בלבוש מופרע וצבעוני מדי. אבל אני כל הזמן מקבלת תגובות על הד"ר מרטינס, ועל השיער אם הוא צבוע. מחוץ לעבודה כל הזמן שואלים אותי "מה קרה, פורים היום?", במיוחד כשאני צבעונית. לפעמים כשאני במצברוח של "בואו נלבש רק שחור ותחרה וקטיפה ונשים שחור בעיניים ונהיה קשוחים ואפלים" שואלים אותי מאיזה סרט אימה יצאתי. בבצפר המורות כל הזמן היו שואלות אותי, ואנשים היו בוהים וכאלו. זה היה כיף. P:
אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? תלוי ממי ומתי ומה אני לובשת. אם זה יום שנורא השקעתי ועמדתי שעה מול הארון, זה ממש ישמח אותי. בד"כ תשומת לב מההורים מעצבנת אותי, כי אם הם שמים לב זה סימן שמשהו מפריע להם במה שאני לובשת. כבר שנים אני לא מתלבשת בשביל תשומת לב, אבל כשיש משהו מיוחד- זה נחמד. P:
מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? אמממ, פעם נורא נעלבתי מאבאט שלי כי הייתי לבושת לגמרי סטנדרטי והוא אמר לי שאני מתלבשת כמו זונה ולא הבנתי מאיפה הוא נופל עלי עם זה. ופעם שמורה דפקה לי ציון מחורבן בגלל שלא הגעתי לכתה בבגדים לטעמה והיא קראה לזה זלזול במקצוע. |:
מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? אמממ, שנה שעברה איזו מישהו מהשכבה מתחתי דיברה עם חבר שלי ושאלה אותו אם הוא מכיר את "זו מהשכבה שלך, שמתלבשת ממש מגניב, חברה של יובל פישר כזו, נו.. איך קוראים לה.. ניצן?", אז הוא אמר לה ללכת להסתכל שניה על האינפו בפרופיל פייסבוק שלו. והיא נורא התלהבה. והוא סיפר לי את זה ועשה לי את היום. P:
אתן עונות? תלוי מה אומרים. כשזה דברים כמו "מה, היום התלבשנו בחושך?" אז אני בדרך כלל מתעלמת, חוץ מפעם אח שזו הייתה איזו זקנה מסריחה ועניתי לה "כן, רואים עלייך" והלכתי. >< אם זה הערות חיוביות, או שצוחקים או משהו, אז אני זורמת.
עצות ייעול, טיפים וקינדר דליס יתקבלו בברכה- תזרמו. בדרך כלל אם מישהו יעיר הערה רעה זה כי משעמם לו בחיים והוא אף פעם לא יעז ללבוש משהו שהוא באמת רוצה,כמו מכנסי עור, גרביונים ירוקים, מגפיים או צבע סגול בשיער. אם מישהו מעיר לטובה, כנראה הזכרת לו את עצמו או את מי שהוא היה רוצה להיות, ועשית לו מצברוח טוב. וכל מה שבאמצע- מ"יו, מאיפה הנעליים??" ועד "את לבושה.. מעניין היום", תנסו תמיד להסתכל על זה בעין טובה. P:

MeshiNS

New member
על כל מילה!

אני ממש אוהבת לפגוש אנשים שאני מזכירה להם את איך שהם היו פעם, תמיד מתפתחת איתם שיחה שהם מספרים עוד דברים על עצמם ותמיד זה נותן לי השראה לעוד צורות לבוש וכאלה, במיוחד אנשים שהיו ככה בשנות ה80 זה שיא ההשראה

NyaPrawr

New member
אה, והכי מוזרות שהיו לי-

1. "יו מה זה פיטר פן?!" ביום שלבשתי גרביונים עם פסים. 2. "את נראית כמו אנה פרנק" מהבוסית שלי. זה באמת היה wtf 3. איזו זקנה עמדה לידי בתור למשהו ואמרה משהו בסגנון "בגלל איך שאת מתלבשת ההורים שלך מבויישים. בושה!" והלכה. XD

MissVanity

New member

+ ביום יום אתן מקבלות הערות על הלבוש שלכן? לפעמים, בעיקר על הפירסינג בשפה.. + אתן נהנות מהתשומת לב או להיפך? לפעמים כן, גם אני אוהבת להסתכל על אנשים שנראים מעניין, אבל יש הבדל בין להסתכל ללבהות עם פה פתוח ועיניים שכמעט יוצאות מהחורים. + מה ההערה הכי קשה שקיבלתן? פעם אישה כלשהי עקבה אחרי בהתחלה באוטובוס אחרי זה קצת ברחוב, ניסתה לשכנע אותי שהיא רופאה ויש לה מלא בחורות עפ פירסינג במחלקה וכולם מתו\הולכות למות O_ם + מה ההערה הכי מצחיקה שקיבלתן? לפני שנה חברה צילמה "זומבים" לפרוייקט, לא היה לי עם מה למחוק את הדם מהפנים וחשבתי שלא נורא כי דרך הקסדה של הטוסטוס לא יראו. אבל בדרך מישהו שעצר לידי ברמזור ניסה להתבדח "אוי כבר רציתי להזמין אמבולנס..." ואז אמרתי לו שהוא לא בסדר, שהיה צריך להזמין או לפחות לשאול אותי אם אני בסדר והוא התחיל לגמגם ונלחץ -_- + אתן עונות? לפעמים. + עצות ייעול, טיפים וקינדר דליס יתקבלו בברכה. להתעלם, לחייך ולהמשיך הלאה

למעלה