עדכונים

HanAn189

New member
קלי רולנד פולטת כמה מילים על מין העובר.

קלי רולנד, חברתה של ביונסה ללהקת הדסטיניז צ'יילד פלטה בטקס פרסים בלונדון ביום חמישי האחרון שלביונסה וג'ייזי יש בת
"אין לי מושג מה אקנה לביונסה למסיבת ההריון (baby shower באנגלית, מסיבה בזמן הההריון שבו מוענקים לאמא הצפויה מתנות בשביל הילדה) בגלל שג'יי הולך לקנות לילדה הקטנה הזו כל דבר אפשרי. היא לא תהיה מפונקת אבל ישגיחו עליה יפה." בינתיים, המעריצים מנסים להציע לג'ייונסה שם לבת והשמות רצים ברשת: Showncé - מיזוג של השמות ביונסה ושון (השם הפרטי של ג'ייזי) Brooklyn - על שם הרובע בניו יורק בו ג'ייזי גדל
Agnèz - על שם הסבתא. מצפה לנו תקופה גדושה בפטפטת הריון

HanAn189

New member
הוד מעלתה ביונסה ג'יזל נואלס הראשונה

אמש, רגע לפני טקס ה-EMA 2011, נערך בבלפסט, צפון אירלנד, ערב חגיגה שנקרא MTV Voices Dinner. האירוע נערך בבית מלון והוצגו בו דיוקנים של הזמרים המצליחים ביותר כרגע בסצינת המיינסטרים העולמית: ביונסה, ליידי גאגא, אמינם, ברונו מארס, ביבר וקייטי פרי. הנה התמונה של ביונסה, מונצחת בתור אליזבת הראשונה מלכת אנגליה
אהבתי

HanAn189

New member
מסכים!

רק להבא לשרשר להודעה המתאימה ולא לפתוח שרשור חדש

HanAn189

New member
ביונסה בהופעת פתע ב-EMA.

טקס ה-EMA מתחיל עוד כ-10 דקות ורצות שמועות קדחתניות (5 אתרי רכילות כבר דיווחו על זה
) שייתכן וביונסה תופיע הערב במופע, הופעת פתע. תשארו צמודים למסך או שאתם יכולים לצפות כאן בטקס: uk.mtvema.com/live בהצלחה לביונסה היום!!!

HanAn189

New member
שמועות לא תמיד נכונות...

אני ציפיתי שהיא תופיע גם
עדיף שהיא תנוח עם הביונסה ג'וניור הקטנה שלה בבטן מאשר תקפץ לה

HanAn189

New member
האא שום הופעה

ושום זכייה
זאת הייתה השנה של גאגא
מגיע לה הכל לדעתי חוץ מהפרס על קליפ השנה, שלדעתי RTW עקף אותו בסיבוב. הקליפ של בורן דיס משעמם אותי למוות

asaf105

New member
בהחלט השנה של גאגא ובכבוד!

מגיע לה! חח אבל אם בורן דיס וואי זכה כשיר השנה אז מן הסתם שגם יזכה כקליפ השנה זה הרי הולך ביחד לא?
היא זכתה ב4 פרסים מתוך 6 המועמדויות שלה גם ההופעה שלה היתה מוצלחת מאוד, גם מרמזת קצת על הקליפ של מארי דה נייט שאמור להשתחרר השבוע אבל איך ביבר לעזאזל זכה בפופ כשהיה מולו את גאגא, קייטי, ריהאנה ובריטני?!? כאילו קרב קשה של דיוות ופתאום ביבר לקח את הפרס

HanAn189

New member
לא חושב

יכול להיות שיר שאתה אוהב עם קליפ נוראי ושיר שאתה שונא עם קליפ מפציץ. BTW אחד האהובים עליי של גאגא, אבל הקליפ פשוט סתם יומרני ובמקום לייצג אמירה חיה והמנונית כמו שהשיר מעביר, גאג עשתה קליפ אפל ושחור...אני האחרון שיכתיב לה איך לעשות קליפים אבל הקליפ לא לטעמי. ההופעה דווקא אכזבה אותי כי להופעה הזו הכי ציפיתי. אולי זה הצילום המעפן של המופע הזה שבו ראיתי את גאגא מקילומטר, או שאולי פשוט גם לגאגא יש הופעות שהן לא בגדר שלמות. וגם הישבן של גאגא בסוף היה לא קשור לחיים
ובקשר לבחירות. הקהל בוחר דרך האינטרנט, ודעת הקהל כיום נוטה לכיוון ג'סטין ביבר לכן הוא המנצח לפי דעת הקהל. זה עניין של קולות וביבר קיבל את הרוב בקטגוריית הפופ.

asaf105

New member
חח גם אני לא כל כך הבנתי את הקטע עם הישבן

פתאום היא באה ומראה את הישבן שלה, מה זה קשור? דווקא לגבי הקליפ של BTW נראה לי העיקר בו זה דווקא ההקדמה הארוכה של ה2 דקות לפני השיר בקליפ עצמו אם ג'ודאס היה מועמד הוא 100 אחוז היה חייב לזכות בקליפ השנה, כי באמת מגיע לקליפ שלו דווקא בקטגוריית המעריצים הכי גדולים גאגא זכתה וביבר לא, אז כאילו נראה שמעריצי גאגא גברו על מעריצי ביבר, גם בטוויטר לגאגא יש יותר פולואוורס ממנו אז מוזר שביבר הצליח לגבור על 4 זמרות כל כך מצליחות בקטגורית הפופ

Confide In Omer

New member
לא הגיע לגאגא שום דבר לדעתי

גם השיר וגם הקליפ גרועים
רק דעתי כמובן

HanAn189

New member
Live At Roselan הטריילר.

אתר המעריצים הרשמי של ביונסה מפרסם את הטריילר של ה-DVD של ההופעה האינטימית באולם רוזלאנד: http://www.youtube.com/watch?v=sPDcfLH6swQ האיכות לא מדהימה אבל זה נראה בהחלט טווווב

HanAn189

New member
הזמר Frank Ocean שר את I Miss You.

אתמול עלה לרשת וידאו של הזמר האמריקאי פראנק אושן עושה קאבר לשיר I Miss You מהאלבום החדש של ביונסה. ההופעה צולמה לפני כחצי שנה. http://www.youtube.com/watch?v=C9DdiA94ZNA מה דעתכם?

למעלה