עדכונים

HanAn189

New member
ה-DVD ה*רשמי* של Live At Roseland

קבלו ביטול לגבי הטריילר שפרסמתי לפני מס' ימים
העמוד הרשמי של ביונסה של ביונסה משחרר טריילר משגע באורך של 1:04 של ה-DVD הקרב "Live at Roseland: Elements of 4"
http://www.youtube.com/watch?v=gZb_Z-AMhAU
תודו שזה נראה גדול מהחיים

HanAn189

New member
מה יכלול ה-DVD החדש

אחרי שמועות שעפו על ימין ועל שמאל (תאלצו לסלוח לי
) ש-End Of Time ו-I Was Here יזכו בקליפ, השיר המאושר שצולם לו הקליפ השביעי הוא Dance For You ממהדורת ההדלוקס של "4". הנה מה שה-DVD יכלול (לקוח מהאתר הרשמי של B):
Disc 1
The Journey B "4"… Intro / I Wanna Be Where You Are / No, No, No Part 1 / No, No, No Part 2 / Bug A Boo / Bills, Bills, Bills / Say My Name / Jumpin’ Jumpin’ / Independent Women Part 1 / Bootylicious / Survivor / Bonnie And Clyde / Crazy In Love / Dreamgirls / Irreplaceable / Single Ladies (Put A Ring On It) "4" I Care / I Miss You / Run The World (Girls) / 1+1 / Party / Love On Top / Best Thing I Never Had / Countdown / Rather Die Young / End Of Time / I Was Here Roseland: Behind the Stage
Disc 2
Video Anthology 1+1 Best Thing I Never Had Party (feat J Cole) Love On Top Countdown Run the World (Girls)​

asaf105

New member
קליפ שביעי???

אימאלה איך היא הספיקה?? האלבום קיים בקושי 4 חודשים וכבר 7 קליפים! אבל מבחינת סינגלים יש לה רק 4 כרגע כי 1+1 ולאב און טופ לא נחשבים סינגלים

BriveBoy

New member
אני לא מאמין שהיא עשתה קליפ לDANCE4YOU

שיר מושלם לא מאמין שהיא עשתה לו קליפ חסר לה רק לשיר אותו בלייב

HanAn189

New member
5 מועמדויות בטקס The People's Choice Awards.

ביונסה מועמדת ב-5 קטגוריות בטקס People's Choice Awards 2011
האמנית הנשית האהובה אלבום השנה "4" זמרת הפופ האהובה זמרת ה-R&B האהובה הקליפ האהוב (Run The World (Girls טקס ה-People's Choice Awards הוא טקס אמריקאי שנתי שמתקיים מאז שנת 1975 ומעניק פרסים לאנשי תעשיית הבידור. הטקס הקרוב יהיה ה-38 במספר ויתקיים בלוס אנג'לס בתאטרון נוקיה ב-11 בינואר 2012. להצביע לביונסה
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp בהצלחה לB!

RTur

New member
בהצלחה!

תהיה לה תחרות לא קלה בכלל. באמנית הנשית ובזמרת הפופ אני די בטוח שאין לה סיכוי בכלל.

asaf105

New member
גם לי קשה להאמין שהיא תזכה

היא מועמדת מול אדל גאגא וקייטי פרי 3 זמרות חזקות ודומיננטיות מאוד, שלא לשכוח כמה היא היתה דומיננטית בVMA וגאגא שהיתה דומיננטית בEMA גם בשיר השנה יהיה לה קשה מול LMFAO, רולינג אין דה דיפ וET חח אבל מצחיק אותי ששמים את ביונסה ואת ריהאנה בקטגורית זמר הפופ וגם בקטגורית זמר הR&B, ואת ברונו מארס בזמר הR&B
ממתי ברונו מארס זמר R&B?

HanAn189

New member
ביונסה מנומרת ברחובות ניו יורק.

ביונסה צולמה ביום שלישי האחרון, יוצאת מפגישה בניו יורק כשבעיקר נעליה המנומרות של המעצב כריסטיאן לבוטאן משכו את תשומת הלב. אה, ואתרי הרכילויות מהללים את B על העמידה על עקבים בחודש המתקדם הזה של ההריון

HanAn189

New member
ביונסה מעודדת את ג'ייזי בהופעה.

אתמול בערב, התקיימה בניו יורק תצוגת אופנה של Victoria's Secret וג'ייזי וקנייה הופיעו לצד הדוגמניות בתצוגה. בקהל, ביונסה נצפתה בשמלה לבנה מעודדת את ג'יי זי ושרה איתו.

HanAn189

New member

עם ניקי מינאג', שנחכה גם היא באירוע. אנחנו מתחילים לתפוס כבר נפח מהותי, ביונסה עגלגלה מתמיד

למעלה