עדכונים

HanAn189

New member
קנייה ווסט מודה לביונסה וג'ייזי.

לאחרונה קנייה ווסט ערך מופע בעיר הולדתו שיקגו לזכרה של אמו דונדה ווסט שנפטרה לפני 4 שנים. קנייה היה קשור אליה מאוד. חוץ מהוקרת התודה לאמו המנוחה, קנייה הודה מקרב לב לביונסה וג'ייזי על התמיכה שלהם בו בשנים האחרונות. הם היו שם לצידו כשכל התעשייה החרימה אותו. קנייה נודע לשמצה אחרי שבטקס הVMA 2009 עלה לבמה כשטיילור סוויפט זכתה בפרס על קליפ השנה ואמר שהפרס לא מגיע לה, אלא לביונסה על הקליפ של Single Ladies.

HanAn189

New member
סולנג' נואלס מעלה תמונה שלה ושל אחותה.

סולנג' אחותה של B חוגגת את היותה דודה בקרוב והעלתה לבלוג שלה תמונות אישיות של המשפחה. בין התמונות אפשר למצוא תמונות של הבן שלה, שלה ושל ג'ייזי, עוד תמונות שהיא צילמה כחלק מקורס הצילום שהיא לקחה לאחרונה וגם תמונה עם הביג סיס שלה

HanAn189

New member
חברת משחקים תובעת את ביונסה.

חברת משחקים בשם Gate Five תבעה בחודש אפריל האחרון את ביונסה בטענה שהיא גרמה לאבטלה של 70 חברים צוות לאחר שהיא "נטשה בפתאומיות" את הפרויקט שלה עם החברה. Gate Five טוענת כי היא תכננה להוציא משחק בשם Starpower: Beyonce אבל תכנון זה נכשל בעקבות עזיבתה העסקה של ביונסה. אתמול, ה6 בדצמבר עורכי הדין של ביונסה פנו להוריד את התביעה בבית המשפט העליון של מנהטן, אבל השופט דחה את הפנייה ונתן אישור לGate Five להמשיך עם התביעה. סך התביעה: 100 מיליון דולר.

RTur

New member
"4" במצעדי האלבומים והסינגלים במגזינים השונים

לקראת סוף השנה מתחילים כל מיני סיכומים ומצעדים כרגיל. אתרים ומגזינים שונים מפרסמים את הדירוגים שלהם לאלבומים והסינגלים המועדפים עליהם מהשנה שתיכף מסתיימת. בינתיים ממה שראיתי:
הרולינג סטונס דירגו את "4" במקום ה-25 בדירוג 50 האלבומים של השנה. http://www.rollingstone.com/music/lists/50-best-albums-of-2011-20111207/beyonce-4-19691231
MSN דירגו את האלבום כאחד מהאלבומים האהובים עליהם ביותר השנה (בכתבה מופיעים 21 אלבומים). לא הבנתי אם הסדר של האלבומים הוא באמת הדירוג או שזו פשוט רשימה אקראית, בכל מקרה היא מופיעה שם שנייה, מיד אחרי אדל. http://music.uk.msn.com/features/msn-albums-of-the-year-2011#image=3
בנוסף, אותו מגזין רולינג סטונס דירג גם את הסינגלים הטובים של השנה ובאופן נורא מפתיע אם תשאלו אותי בחרו להכניס את Countdown למקום ה-8 ברשימת 50 הסינגלים הטובים ביותר של 2011 שלהם
http://www.rollingstone.com/music/lists/50-best-singles-of-2011-20111207/beyonce-countdown-19691231
NPR גם הם הכניסו את "4" בתור אחד מ-50 האלבומים הטובים ביותר של 2011 לדעתם http://www.npr.org/2011/12/05/142853012/50-favorites-from-a-b זה בעיקרון מה שיצא לי להיתקל בו, אם ידוע לכם על עוד מצעדי סיכום שנה שפורסמו באתרים ומגזינים אחרים אתם מוזמנים לעדכן. רק אותי ממש מצחיק שP קיבל מועמדות בגראמי ו-C דורג כמקום 8 בסינגלים הטובים של 2011?
שני השירים הכי מעצבנים באלבום לדעתי. איך זה קורה כשיש שירים כמו LOT ו-IC והם לא מקבלים אפילו אזכור לגבי ביצוע ווקאלי או משהו בסגנון.. הרי אף אחד לא יכול עליה בשני השירים האלה מכל מה שיצא השנה.

HanAn189

New member
יפה לה

כמובן וצריך לומר את האמת, "4" לא היה הצלחה מסחררת. הוא היה הצלחה גדולה, 2 מיליון עותקים בארה"ב לא באים ברגל, אבל יחסית למה שציפו מB ואחרי ההפצצה עם האלבום השלישי לפני 3 שנים, ההישגים של 4 מינוריים (לא שלי זה מפריע אגב
) אבל אני כן מרגיש שבמוזיקה השנה "4" היה מאוד נוכח. ביונסה הייתה מאוד מורגשת במוזיקה בשנה האחרונה ואפשר להגיד בודאות שביונסה חזרה בגדול אחרי שנת ההפסקה שלה, כי 2011 הייתה עוד שנה מוצלחת שלה במוזיקה. היא קידמה נהדר, ההריון עשה את שלו, כמות הקליפים שיצאה בקצב מסחרר, ההופעות האינטימיות ואחרי זה הDVD וכמובן השירים עצמם שביונסה יכולה לטפוח לעצמה על השכם, כי האלבום הזה הוסיף לי הרבה צבע במוזיקה ששמעתי השנה. ולכן, התוצאות האלה לא מפתיעות אותי (ומשמחות אותי
).

HanAn189

New member
הו יש שגיאות תחביריות קלות.

ככה זה כשמנסים להתנסח יפה

HanAn189

New member
ביונסה בדרך החוצה מסלון היופי Sakura.

ביונסה נצפתה אתמול יוצאת בגשם השוטף בניו יורק, אחרי טיפול מניקור/פדיקור בסלון היופי Sakura. היה הייתה שם עם אמא שלה טינה. אני אוהב אותה שמנמנה

HanAn189

New member
ג'ייונסה אוכלים במסעדה קז'ונית.

ביונסה וג'יי נצפו לאחרונה נהנים במסעדה שמגישה אוכל קז'וני (Cajun - קבוצה אתנית שמקורה בלואיזיאנה, מוצאם של הק'זונים מהצרפתים הקנדים). אמא של ביונסה סעדה איתם. הארוחה התקיימה לפני הופעה נוספת בטור של J. (ההופעה התחילה באיחור של 90 דקות
)

HanAn189

New member
אדל מצייצת ביונסה.

השבוע אדל צייצה בעמוד הטוויטר שלה (היא לא נוהגת לצייץ בדרך כלל והפעם היא צייצה ולא המנהל שלה):
"F*ck me that was quick!ThankU! I'm in bed,watchin Gladiator,eatin an apple. Heres a pic of me&Queen B last wk in NYC!X"
והוסיפה את התמונה הבאה

למעלה