חדשות ועדכוני קאנטרי

blah blah story

New member
Hillary and Chris have a surprise announcemen

מי זאת הלרי? מי זה כריס? לפי התמונה אתם בטח כבר יודעים
אז מה ההודעה? בסופ"ש האחרון הזוג התחתן ועוד אישה של דילן עברה סופית לצד השני. וזה עד שהיא תגלה שהיא לא יכולה בלי דילן ותתגרש למענה (ודילן, אני לא הייתי דואגת...הוא נראה קצת
) בכל מקרה, להלן ההצהרה שהם שיחררו

מה מי זאת הילרי

כאילו שמישהו בפורום כאן רואה את השם הילרי ולא יודע כבר אוטומטית לקשר אותו לאחת מהסטיות של דילן לנשים צ'אביות
שיהיה להם המון מזל טוב ושיחזיקו מעמד יותר כמו טים ופיית' וקצת פחות כמו ליאן ודין... איפה בראד וקרי שישירו להם על ימי נישואים... הו. הנה... http://youtu.be/5AL7_rwH7jY?t=6m33s

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ועדכוני קאנטרי

כל מה שחדש וחם בעולם הקאנטרי
כמו תמיד, אם יש לכם משהו להוסיף, אתם מוזמנים

LeAnnDylan

Well-known member
אלבום חדש ל-The Little Willies

מי אלה הווילים הקטנים אתם וודאי תוהים (ולא רווית אני לא מדברת עליך
) את נורה ג'ונס אתם מכירים? אז כזכור לכם (או שלא) ב-2006 היא חברה לווילי נלסון לטובת כמה דואטים. הנה אחד מקסים מבניהם. שיתופי הפעולה הללו עשו עליה רושם ממש חזק שהיא החליטה לקרוא לסייד פרוג'קט שלה The Little Willies. האלבום שלהם נקרא For the Good Times וניתן האזין לשירים ממנו דרך האתר הרשמי של הלהקה http://www.thelittlewillies.net/ הנה קאבר שלהם לשיר Lovesick Blues.

Guncrazy

New member
זה די רע

אני דווקא מחבבת את נורה ג'ונס אבל זה היה משמים למדיי. צריכה חווית מתקנת דחוף! הולכת לשמוע את הגרסה של ליאן

LeAnnDylan

Well-known member
סקוטי מקרירי הולך לקולג'

זוכה אמריקן איידול האחרון שזכה לאחרונה בתואר שווה יותר בתור מופע החימום של בראד פייזלי, החליט שלמרות שיש לו אלבום בכורה שהגיע למעמד זהב תוך חודש ושני סינגלים ממש מצליחים מתוכו, שעולם המוזיקה אינו יציב ולכן צריך גם תואר ביד. עם העובדה הזו אי אפשר להתווכח. סקוטי טוען שבבית הספר המורים ממש תמכו בו ועזרו לו לסיים להגיש את כל העבודות שלו וישבו איתו אחד על אחד כדי להתכונן למבחני סיום. הוא מודע לזה שבקולג' לא יקבל יחס מועדף אך הוא אומר שגם אם יקחו לו 50 שנים כדי לסיים עם תואר ביד, הוא מתכוון לצאת משם עם משהו ממשי ביד שיפרנס אותו בעתיד במקרה שעסקי המוזיקה יפנו לו את גבם. טמבל הוא לא

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה למברט שחקנית?

בעקבות כמה מחברותיה הטובות שהחליטו לנסות את כוחן מחוץ לעולם הקאנטרי על המסך הקטן (וגם הגדול) מירנדה החליטה לעשות את הופעת הבכורה הטלוויזיונית שלה בתוכנית הטלוויזיה האהובה עליה ביותר – " חוק וסדר: מדור מיוחד" "אני סו פריקינג מתרגשת להופיע בתוכנית האהובה עליי בכל הזמנים!!" צייצה מירנדה. מירנדה הולכת לגלם שחקנית שהותקפה מינית ע"י מפיק תוכניות ריאלטי. אין תאריך שידור עדין. הישארו דרוכים

מבין כל הסדרות היא הלכה דווקא על חוק וסדר. אבל מדור מיוחד הוא אכן המוצלח ביניהם. אני אשמח לראות את הפרק הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
הילרי סקוט התחתנה

הצלע הנשית בלהקת ליידי אנטבלום התחתנה השבוע עם בחיר ליבה, המתופף כריס טיירל. את תאריך ומיקום הטקס שמרו הילרי וכריס בסוד. סוד כל כך כמוס שאפילו צ'ארלס ודייב (חברי הלהקה האחרים) לא היו מודעים אליו ולכן לא הגיעו לחגוג עם הזוג המאושר
סתם, הם לא הגיעו מסיבות אחרות שקשורות לקידום הלהקה וראיונות שנקבעו מראש. הילרי לבשה שמלת סטרפלס לבנה שנתפרה במיוחד עבורה ע"י לא אחרת מוירה וונג. "אנחנו כל כך שמחים להתחיל את חיינו המשותפים יחדיו" אומרת הילרי בקליפ ששיחררה עבור מעריצי הלהקה באתר הרשמי שלהם "רציתי שתהיו הראשונים לדעת" היא אומרת. שיהיה במזל טוב לזוג הצעיר ושלא תשכח מי האישה האמיתית שלה!
|קולולולו|

Guncrazy

New member
מזל טוב!

דילן אם את צריכה כתף ליבב עליה, אני לא בדיוק פנויה אבל וירטואלית וזה את יכולה לבכות ואני יכולה לעשות כאילו מזיז לי. איטס א וין וין

LeAnnDylan

Well-known member
טיילור סוויפט זכתה בתפקיד בעלובי החיים

על התפקיד הנחשק בעיבוד המחודש לסרט Les Misérables נלחמו בין היתר ליה מישל (Glee), סקרלט ג'והנסון ואוון רייצ'ל ווד. התפקיד הוצע לטיילור סוויפט שעדין לא נענתה לו בחיוב אך השמועות אומרות שהיא מתכוונת להיענות להצעה המפתה לגלם את אפונין ולשחק לצידם של ראסל קרואו, סשה ברון כהן, יו ג'קמן, הלנה בונהם ואן הת'אווי. הצילומים לסרט יחלו בחודש מרץ.

מההה NO WAY!!!

היא תהרוס את כל הסרט!#!!$ לא לא לא לא
היא?? תשחק. ביחד. עם. הלנה?!?!? בלעעעע הל טו דה נו
חוץ מזה שזה מחזמר מקסים ומוצלח. היא לא תתאים. לא. לא. לא.

blah blah story

New member
את באמת מתכוונת לראות את זה?

בכל מקרה תהיי כבר בצבא ולא יהיה לך זמן

למעלה