הישרדות 2312

AVIMC

New member
הישרדות 2312

די. נמאס מהשעמומונים הללו. מתי ראסל המלך חוזר ??!! מאז ראסל, כל דבר נראה בנאלי ומשעמם. אני הייתי מחתים את ראסל להיות מתחרה קבוע בתוכנית בכל עונה אחרת הסדרה תרד תוך עונה או שתיים.
 

Outplay

New member
ממש לא

מתוך 3 עונות עם ראסל, אחת הייתה מצויינת והשתיים האחרות זוועתיות! (לא קשה לנחש מי זו מי) אין מה לעשות, עונה בלי ערבוב כמעט תמיד לא תהיה עונה טובה. למרות זאת, לא הייתי ממהר להספיד את התוכנית. הספויילרים על הטוויסטים של 24 נשמעים מעולה ולפי הדיווחים הם יעבדו מעולה ומצפה לנו עונה טובה. וענות 25 ו26 מתחילות להצטלם משמ בקרוב (בפברואר אני חושב, הקדימו את הצילומים הפעם). ככה שיש לנו עוד שנה וחצי של הישרדות שכנראה תהיה טובה יותר משתי העונות האחרונות.
 

wissenly

New member
לפחות נשמע טוב...


לא קראתי שום ספוילר על עונה 24, אבל כל הדיבורים עליה נשמעים ממש טוב... בכל מקרה עונה 22 הייתה זוועה, וחשבתי שהעונה הזאת תהיה טובה יותר (והיא באמת הייתה טובה יותר בהתחלה), אבל הפרקים האחרונים הם מהמשעממים ביותר שיצא לי לראות ב- 23 עונות. באמצע הפרק האחרון כבר עצמתי עיניים ורק הקשבתי לדיבורים, ובסוף אפילו את זה לא עשיתי. מה עם קצת שחקני אופי?? איפה עונה 12 שהיה בה שבט שלם של אנשים מטורללים לחלוטין?! אפילו עונה 18 הייתה טובה עם הרבה דמויות צבעוניות! את מי יש לנו כאן? קאובוי וסינית שדיברנו מילה וחצי עד כה במהלך כל העונה, גבר שרירי משעמם, ערס, גורו, ואת סופי המכוערת. פעם רציתי שהיא תנצח, אבל זה כבר לא כזה מעניין אותי. חוץ מזה, המפיקים לא חושבים שזה יהיה עלבון לפורמט אם קווץ' ינצח בעונה?? איך זה ייראה אם בשתי עונות ברצף הם מביאים שני מתמודדים חוזרים מול שישה עשר ניצבים, ומתמודד חוזר מנצח?! זה פשוט נורא! קיצר, באסה
זאת כבר לא ההישרדות שאני מכיר ואוהב.
 


אני חושב שהם דווקא רצו שמתמודד חוזר לא יזכה. המטרה של העונה הזו הייתה להגיד "רואים? לא נתנו לרוב מיליון על מגש! אי המתים הוא טוויסט לגיטימי" בכל מקרה, השמועות אומרות ששני הטוויסטים לא יהיו בעונה הבאה, מה שלא ממש מרמז טובות על הסוף של העונה.
 

Oukami Kun

New member
יש מצב שזה יקרה

אפילו סיכוי גדול, כשחושבים על זה. הוא חוזר למשחק אחרי שכל אופולו אכלו אחד את השני, מנצח בשני אתגרי חסינות (אחד? שניים? דילגתי על הקטע הזה בעונות האחרונות כי היה משעמם מדי) ומגיע לגמר כשבג'ורי יש ארבעה קולות שבטוח הולכים אליו.
 

אורישקי

New member


את האמת שאני דווקא מאמין שג'ים למשל לא יצביע לאוזי כי הוא היה איתו בשבט.
 

RedDevil17

New member


עזוב אותנו מראסל, הוא סתם מעפן, אבל העונה הזאת פשוט מחרידה. איזה אוסף שחקנים חסרי עמוד שדרה, איזו עריכה צפויה ומעיקה שלא מפתחת דמויות. מה אני אמור לקוות שיקרה עכשיו? האם יש מישהו בכל העונה האיומה הזאת שבכלל אפשר לרצות באיזושהי צורה שיזכה? למה אני עדיין רואה את תוכנית הזבל הזאת?
 

amit225

New member


אני מנסה להבין, אם אלברט הוא השחקן האסטרטגי הכושל בתולדות השרדות? כמו שזה נראה ריק, קואץ' וסופי יהיו בפיינל 3 ורק אוזי ינסה להפריע להם קוקרון (הרקולס) היה משעשע, מעניין אם הוא יצליח לנצח את אוזי העונה הזו מזכירה את העונה ה5 (לא לטובה), רק שהפעם הם הצליחו לסחוב את שיאן לסוף למעט עונות 18 ו20, כל העונות האחרונות היו זוועה!
 

אורישקי

New member


אתה מדבר על קוקראן = שי אן? אל תשווה את שי אן האלוהית לקוקראן הבלתי נסבל.
 

אורישקי

New member


די כבר עם האהבה המרגיזה הזו שלך לראסל. הוא סתם מעפן ומיצה את עצמו לגמרי. ובאמת 2 מתוך 3 העונות שהוא השתתף בהם היו נוראיות ואם הוא יישתתף באופן קבוע אני פורש מהתוכנית. והעונה הזו נוראית. בשעה טובה קוקראן עף אחרי שהרס אאותה ובגד בסאבי בלי שום סיבה מוצדקת, פשוט פחדן. אם סאביי היו נשארים אני בטוח שהם לא היו משעממים כמו שבט אופולו, שאשכרה רוצה להדיח את עדנה בפעם הבאה. לא סובל אותם, רק את אלברט טיפה מסמפט. בשלב הזה אני מעדיף כבר שאוזי ינצח פשוט כי אני שונא את האחרים עוד יותר. אבוי.
 

Confide In Omer

New member


די כבר עם ראסל, מתוך ה24 העונות שהיו עד עכשיו, הוא השתתף רק בעונה טובה אחת. והיו מספיק שורדים מעולים לפניו, שיחזירו חלק מהם, אם כבר חייבים להחזיר מישהו.
 
למעלה