הישרדות 24 - פרק 5

wissenly

New member

מדהים איך קולטון סוחף שבט עיוור שלם אחריו. ואפילו לא נראה שיש יותר מדי אנשים מטומטמים בשבט!
קולטון ממש מזכיר את ראסל. רק שהוא לא גורם לאנשים לשנוא אותו, והוא לא גורם לצופים לשנוא אותו (לפחות לא כמו ראסל).

קיצר- יש לג'ף כבר שני מתמודדים להחזיר לעונה 25.

amitooshacham

New member

אני לגמרי מבין למה אנשים שונאים את קולטון אבל בזכותו העונה מעניינת. יחי קולטון !

willo

New member

לדעתי היה עדיף להשאיר אותם ביחד על אותו אי ולאפשר עוד קצת בחישות בין שבטיות.

לשם שינוי ההצבעה הייתה הגיונית, ברור שצריך היה להדיח בחורה וברור שאת מוניקה שמהווה איום.

החלוקה החדשה לשבטים היא בהחלט לא שוויונית מבחינת החוזק, אבל אי אפשר לדעת מה ילד יום (ולדעתי עוד הדחה אחת יש לנו איוחוד ב12 כבר שצריך לחשוב על זה).

טרזן מהווה אתנחתא קומית שצריך להשאיר, אני רק מקווה שיום אחד הוא גם יתבלבל בהצבעה וזה בכלל יהיה מגוחך.

retard boi

New member

נראה לי שמאזן הכוחות בין השבטים כרגע הוא הגרוע ביותר שהיה בתולדות הפורמט. זה מאוד לא הוגן, במיוחד עכשיו שהם שמים את כל האתגרים הפיזיים שהם שמרו מחת למגירה כל עוד יש חלוקה של בנות מול בנים. להעיף את מוניקה היתה ההחלטה הטובה והחכמה, בין כה וכה עוד הדחה או שניים הם יתאחדו והבנים יחזרו להיות ביחד.ג'ונאס מתגלה כשחקן חכם וטרזאן הורס.
הבנות העונה מעפנות: חלשות ומשעממות. גם שיש בחורה טיפה דומיננטית יותר כמו קים היא מעניינת כמו לצפות בצבע מתייבש. להוריד את סברינה מצידי אפשר להעיף את כולן להשאיר רק את הגברים.

Boran

New member

לפני פרק או שניים אמרתי שהפורמט של וואן וורלד לדעתי בוזבז ולא ממצה את עצמו, אבל אם יהיה סוויצ'רו יהיה מעניין (לא זוכר אם אמרתי אז את החלק האחרון, אבל זה היה חלק מהמנטרה).
אז עשו סוויצ'רו. היה יכול להיות מיצוי מטורף של הוואן וורלד - עם שני שבטים, אחרי סוויצ'רו, שגרים במחנה אחד. מצד אחד - יש חברים מהשבט הקודם, ובמיוחד כמו שהיה עד עכשיו שהם חיים על אותו חוף בשני מחנות נפרדים כמו ילדים. מצד שני - אתה בכל זאת הולך לתחרויות ולמועצות שבט עם השבט החדש. הרבה פוטנציאל להציל את הפורמט ולמצות אותו, עם אסטרטגיות בין שבטיות מאוד מעניינות, ופוטנציאל מדהים לאחרי האיחוד.
אבל לא. עד שסוף סוף הלכו בכיוון הנכון, היו חייבים להרוס את זה.

שני דברים טובים: אחד - לפחות עכשיו יש לי שבט אהוב באופן מובהק (סלאני כמובן). דבר שני - לדעתי זה היה אחד הבליינדסיידים היפים.

למעלה