פרק 15 - "All my Children"

SharoNofit

New member
פרק 15 - "All my Children"

טוב נתחיל מהסוף חח לא נראה לי שאלאריק ימות אבל אם זאת דר' פל שרצחה מעניין מה הסיפור שלה הרי לא יביאו דמות חדשה משומקום רק כדי שתהיה בת זוג... כשהתוכנית של אסתר נכשלה ממש לא דאגתי וצדקתי תמיד ימצאו עוד דרכים להרוג את המקוריים ומעולה כי זה חייב לקרות אם רוצים להמשיך בעונה חדשה קלאוס די הרס לו את הסיכוי לקרוליין חח אידיוט... אם דיימון יהיה עם סייג' הדמות החדשה (והמסקרנת!) לדעתי זה מעולה אני ממש ישמח! שישכח כבר מאלנה הם לא קשורים ומסכנה אלנה... למרות שתכלס באמת בוני תמיד נדפקת בגללה... ייאלה שתגמר מהר הפגרה גם ככה לחכות שבוע לפרק זה קשה...

exysur

New member
סליחה על הבוטות|ספויילר|

אבל הפגרות האלה כבר יצאו לי מהתחת ואני לא חושב שהם ימותו נראה לי שאם יהרגו אותם אז הסדרה תיגמר... ואני היחידי שחושב שקרוליין צריכה לזנק על הכישוף שהופך ערפד לבן אנוש? איך זאת הפעם הראשונה ששומעים על זה? ואם אסתר הייתה מצליחה אז המקוריים לא היו חוזרים להיות מכשפים? ושוב- חלאס כבר עם הפגרות!!! שבת שלום!

D e l i l a h

New member
פגרה???? [ספויילר]

יש עוד פגרה? איזה מאוס זה כבר.. מתי הסדרה חוזרת? קרוליין לא קופצת על ההזדמנות כי היחידה שיכולה לעשות את הכישוף הזה זה אסתר, כי היא יצרה את הערפדים.. לא נראה לי שאסתר תעזור סתם לערפדית שבאסה לה להיות ערפדית. והמקוריים לא היו מכשפים לפני שהיו ערפדים, הם היו בני אדם רגילים... רק אסתר הייתה מכשפה

jasika siton

New member
אני חושבת ש.. ( ספויילר )

שהכישוף של אסתר חל רק על הילדים שלה.. כי כאילו הם נהפכו לערפדים מכישוף ולא כמו כל שאר הערפדים על ידי נשיכת ערפד. אז כאילו היא כישפה אותם להיות ערפדים אז היא פשוט יכולה לבטל תכישוף. לא להפוך כל ערפד לבן אדם, אל תשכחו שהערפדים בעצם אם הם יהיו אנשים סביר להניח שהם יהיו מתים, לא? הם הרי מתו..

MAAYANAH

New member
לא ממש...ספויילר

כי גם כל המקוריים מתו. אסתר או מייקל הרגו אותם אחרי שהם נתנו להם לשתות משהו לא זוכרת כבר. ואם הם היו מתים רק מלחזור להיות בני אדם, אז אסתר לא היייתה צריכה להרוג את פין לאחר שהוא יהפוך להיות בן אדם-אחרי הכישוף הכוונה. בקיצור לדעתי הכישוף תקף רק על המקוריים. ואם לא אז בסוף הסדרה סטפן יחזור להיות בן אנוש, יתחתן עם אליינה ויביא המון סטיילנאים חחחחח.

jasika siton

New member
יש מצב ( ספויילר )

שהטענה שלי בקשר לזה שהכישוף לא תקף על כולם כי הם מתו לא נכון.. אבל בכל מקרה נראה לי שהכישוף להחזיר אותם לבני אדם תקף רק על המקוריים מאותה סיבה שאמרתי, שהם נהפכו לערפדים מכישוף. ואני חושבת שבכלל צריכים למצוא לאלנה מישהו חדש, שיגעו לי תשכל כבר.. דיימון או סטפן..

MAAYANAH

New member
וואי נכון

אני גם ציינתי את זה באחת התגובות שלי. שתהיה כבר עם בחור אחר נורמלי או שתתחיל לצאת כבר עם מישהו אחר רק בשביל הריענון נמאס מסטפן או דיימון.

jasika siton

New member
חופשי!

עד לא מזמן רציתי שהיא תהיה עם דיימון כבר.. ועכשיו אחרי שהם התנשקו ושוב היא משחקת אותה קדושה מוסרית נמאס!! יש עוד בנים בעולם, ואם היא בקטע של ערפדים, סבבה..מובן, אבל גם אם סטפן יחזור להיות עכשיו "טוב" ולאהוב אותה אז שוב יהיה משעמם, וגם אם היא תהיה עם דיימון יהיה משעמם כבר, אין מה לשחק במשולש הזה כבר.. שפשוט תמצא לה מישהו או שתהפוך לערפד או משהו.. שפשוט תעשה משהו! היא משעממת!

noam239

New member
תגובה שלי

טוב פרק נחמד.. נתחיל מאמא של בוני באמת מסכנה זה ממש נכון שאלנה תמיד איכשהו מסבכת אותה אוו שבגללה קורה לה משהו עכשיו זה אם אמא שלה העיקר שאלנה תישאר בחיים זה כזה מעצבן באמת אם הייתי חברה שלה זה היה ממש מרגיז אותי. אהבתי שיירד העניין הזוגי בין דיימון לאלנה זה משמח אותי לדעת שלא יהיה בניהים משהו בפרק ראו שדיימון אמר "היא דחתה אותי וחוץ מי זה לא מפריע לי להיות הרע" זה כזה נכון דיימון הכי יפה לו הדמות הרעה לא יעזור!! שסטפן כבר יחזור לעצמו אני רוצה סטלנה!!!
איזה קטע שהרוצחת היא חברה של ריק ידעתי הייתה לי הרגשה מוזר שלפתע הביאו אותה והיא חברה של ריק פתאום מעניין מה הקטע לה למי היא פועלת ולמה?? אהבתי שהמקוריים נישארו עוד ויש עוד דרך להרוג אותם שזה העץ ככה תיהיה עונה 4 אמן!!! ממש מעצבן הפגרה הזאת שוב מה יהיה!!!!?!?!?

D e l i l a h

New member
ספויילר

דיי נמאס כבר מהעניין של "יש ערפד רע שאי אפשר להרוג. אוי פתאום אפשר להרוג. שיט לא הצלחנו. אוי איזה קטע בכל זאת יש עוד דרך להרוד אותו!" וכן האלה.. סיים אולד סטורי אובר אנב אובר אגיין, נהיה מעיק... עם כה שאני אוהבת את המשפחה המקורית.. די כבר תמציאו סיפור חדש.. אין סיכוי שאלריק מת אבל באמת מעניין מה נסגר עם ד"ר פל.. למרות שהוא מצא אצלה את הסכין אני לא חושבת שהיא זאת שניסתה להרוג אותו או את האחרים אהבתי מאוד את הסצנות של סטפן ודיימון. בסופו של דבר זו המערכת יחסים שאני הכי אוהבת בסדרה... אני ממש מתגעגעת לקתרין אני מקווה שיהא תחזור

SharoNofit

New member
לדעתי האפשרות הזאת

של להרוג אותם עם העץ תהיה האחרונה וזהו יתקדמו הלאה לקראת העונה החדשה אלאריק לא ימות ג׳ולי המפיקה אמרה שיש לה עוד תכניות ופיתוח דמות בשבילו (כנ״ל ד׳ר פל) אני גם מאוד מאוד מתגעגעת לקתרין המלכה!

MAAYANAH

New member
פרק 15-ספויילר

מה דעתכם?? היה פרק יותר טוב משבוע שעבר. אני אומרת לעצמי איזה חיים אומללים יש לאליינה, ממזמן היא הייתה צריכה לעזוב את האחים ולהתרחק מכל הבעיות האלו. בסופו של דבר היא צריכה להקריב את עצמה, כמה עוד אנשים ימותו במקומה??? כבר בא לי שהיא תמות העיקר שלא ימותו עוד אנשים בגללה. היא הרסה את החיים של כל כך הרבה דמויות שאיך היא לא מתאבדת בעצמה כבר??!?!?

noam239

New member
חחחחחחח הרסת אותי!!!

באמת אייך היא לא מתאבדת הכל קורה בגללה ועכשיו עוד אמא של בוני ערפדה בגללה כאילו מה נסגר?!? והכל בשביל להציל אותה זה ממש מרגיז

SharoNofit

New member
חחח מסכימה חלקית

היא באמת ממגנטת צרות אבל אם מסתכלים טוב היא באמת לא אשמה זה לא שהיא מבקשת את זה פשוט הגורל שלה שולח לה אותם... וכל סיפור/צרה שהיה איתה תמיד היו עוד צדדים שהחליטו מה לעשות על דעת עצמם אז הם אחראים ולא היא ישירות (היא הבעיה אבל אחרים פותרים את הבעיה כי הם רוצים, לא כי הכריחו אותם) ולא שאני חולה על הדמות של אלנה או משהו אבל מה שאמת אמת...

ספויילר פרק 15

טוב אני חייבת להגיד שאחרי חודש שלא היה לי זמן לנשום סוף סוף מצאתי זמן לעשות מתרון מפרק 10 עד 15 אני מתחילה לאהוב את קלאוס הצד הזה שפתאום הוא מתעניין בקורליין זה חמוד , ואין על דימון כפרה עליו

למעלה