8x10

2 הדקות הראשונות

מביכות כל כך כל כך!!! ברי פשוט שיחקה גרוע. וזה לא השתפר מאז. רנה - מלכה. נקודה. מה הקטע הזה - צ'אק היחיד שידע? הוא מנהל חקירה משטרתית! בחיי, איזו חרטא! מצד שני, זו הסדרה שתחזקה את ההריון של ברי עם כרית. סיליה דיברה לחתול, וואו
טום - שוב מתנצל בפני לינט??? שוב??? על מה? על זה שהיא שותפה לרצח? על זה שהיא סיבכה את החיים לו ולילדים שלהם? אידיוט! מה שכן, למה הוא פנה לעו"ד מבלי להתייעץ עם לינט? זה היה לא לעניין. לינט - תסתמי כבר! תסתמי!!!!!!!!! מה לעזאזל טום עושה אצלך במטבח כל הפרק? די כבר! סוזן - מטומטמת, בחיי. כאילו ניו יורק לא חלק מארה"ב. ולמה לנסוע למשפחה של אלחנדרו? אוף. ומייק סוף סוף דיבר לעניין. למרות שברור שסוזן תרגיש חרא וזה לא ייעלם תוך שנייה. גבי - מעצבנת. מה היא הולכת לתחנת משטרה? ג'יזס. בקיצור - הלוואי וייגמר כבר.

Itay Simons

New member
וואו |ספילר|

הקטע שגבי הלכה לתחנת המשטרה- אני חושב שהסצינה הזו מועמדת לפרס "הסצינה הלא אמינה בעליל" של העונה (והיו הרבה כאלה, כן?
)

Itay Simons

New member
חלש ביותר

זה פרק שאמור היה להיות טעון מאוד. במקום זה קיבלנו פול גז בניוטרל \: היחידה שגרמה לכך שאני לא מצטער על שצפיתי זו רנה, שהייתה מדהימה באמת והיחידה שהצליחה לרגש אותי. כל השאר-

דפJה

New member
הורדתם לי את כל החשק לראות.

אם יהיה לי זמן אני מעדיפה להוריד עוד פרק של האוס. או לצפות שוב בעונות הראשונות של DH של פעם...

א ר י ק ל

New member
WOW WOW |ספויילר| וואוו !

לא תאמינו אבל.... סילייה דיברה סוף סוף !! אז מה שעם חתול, היא דיברה !!!! החידוש היחידי הפרק. הדבר המקורי היחיד שנראה בפרוויו זה זמן רב. מיאוו.

How I Disappear

New member
מישהו יכול להגיד לי על מה מדובר ?

איפה ראיתם שסילייה דיברה עם חתול ? בדיוק הרגע סיימתי לראות את הפרק ולא ראיתי את הקטע הזה בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי מתי בערך היה את הקטע הזה ? תודה.

Itay Simons

New member

גם אני חשבתי על זה
סוף סוף היא מדברת
אז מה אם הראו רק תנועות שפתיים. אז מה אם היא דיברה עם חתול

forglemmigej

New member
אחלה, אחלה , אחלה אפיזודה

סיפור מהודק וטוב חבל שזה קורה בפרפורי הגסיסה של הסדרה . באופן כללי מה שרצו להראות בפרק הוא מהי חברות, מי זה שרואה אותך ממטר ומי זה שמסובב את הראש כשצריכים אותו. אין כל כך מה לספר כי לא היתה איזו כרוניקה להשתלשלות הענינים אבל מול כל אחת מתושבות ויסטיריה ליין הועמדה מראה שבה היא ראתה מהי שווה ,מי החברה שלה ומי לא והאמת כולן למעט ברי ורנה שתמיד היו לבד ראו שהחברות לא קיימת שמה באמת. לא אהבתי את המניפולציות של לינט, כשאת משלחת מישו לפעמים כדי ל"נסות" לראות איך זה לחיות לבד, צריך לקחת בחשבון שהבן אדם יתפתח לכיוונים אחרים ולא יקפוץ לדום כל פעם כשתצייצי. לא הבנתי מה כל כך חשוב לסוזן לעדכן את המשפחה של אלחנדרו זה מזכיר לי כשהילדים שלי היו קטנים תמיד כשהיתה שיחת הורים ראשונה במעון או בגן עם הגננת היו אמהות שמנדבות את עצמן להיות בועד בלי שאף אחד הכיר אותן או ידע אם הן מתאימות חחחח. לסיום זו רק אני או שהגברים בליין כולם הרבה יותר צעירים מהשנים שאיתן כלומר הם לא משופצים בניתוחים וזה גילם האמיתי לעומת הנשים שנראות טוב אבל הרבה הרבה יותר מבוגרות מהם.

CharmedRulez

New member
פרק מביש

התביישתי לצפות בו. התביישתי לדעת שאנשים אשכרה עבדו על הדבר הזה. התביישתי שהשחקניות היו צריכות להגיד את הטקסט הזה. אף אחת לא מתלוננת? אני מתקשה להאמין. הסצינה שבה רנה מצילה את ברי הייתה סצינה מלאת חן, שילבה כלכך טוב את הדרמה הקשה עם הקומדיה של רנה ולמרות הבכי נטול הדמעות של מרשה קרוס הסצינה הייתה מצויינת בעיניי. עד מארי אליס שאמרה משהו דבילי בסגנון: "לרנה לא היה מושג כמה קרובה ברי הייתה ללמות, לברי לא היה מושג... כמה קרוב הייתה לקבל מכות". את צוחקת!??? היא כמעט התאבדה, מי כותב את החרא הזה??? הייתי בשוק. המשכנו בשלל סצינות שהקשר בינן לבין המציאות הייתה מקרית לחלוטין: 1. סוזן מחליטה להתערב כרגיל בעניינים שלא לה ונוסעת למשפחה של אלחנדרו (What the fucking fuck?!???). לזכותם יאמר שזה מתכתב עם העלילה של עונה חמש עם התאונה. 2. גבריאל הולכת לתחנת משטרה ומנסה לדלות פרטים. אר יו אה פול? אם המטרה הייתה להגיד "מדובר ברצח של שוטר - האשם יימצא" אז יכלו להכניס את זה כחלק מהקטע שהבנות רואות בחדשות. 3. גבי מאיימת על קרלוס במיטה ואז נרדמת בקלילות. wtf?????????? 4. לינט מתנהגת כמו מטומטמת. כרגיל. 5. טום מספר לבוב ואז בוב הולך?????? הוא לא חושב בכלל להסגיר אותם??? אמאלה!!!!!! מה זה הסדרה הזאת???? 6. הם חושבים שלא שמנו לב שזה עקרות בית נואשות ומחליטים להפוך את זה לשקרניות קטנות. מה זה המכתבים הדביליים האלה? כדאי להם לסיים עם זה מהר. ולעשות כאילו סוזן חלמה והיא לא נוסעת לאוקלהומה באמת!!!!!!!!!!! בקיצור, אני חושב שלסיום הסדרה אני רוצה לראות אותה מסתיימת בפרק הבא. וגםםםםםםםםםםםםםםם שכוללללללללםםםםםם יהיו בכלא. כמו בסיינפלד- הסדרה מסתיימת שרואים את ארבעת הבנות בכלא ורנה חולשת על הבתים שלהן! סדרה מביכה.

Shiri from the block

Active member
ואו אני מזה לא לוקחת את זה קשה כמוכם
לדעתי היה פרק סבבה.. די ברור שהם לא ניצלו מזה בכזה קלות ואפשר לראות על איזה תיקים צ'אק עבד ואז בטח יהיה עם זה משהו גדול יותר גבי תמיד מצחיקה אותי כרגיל
רנה באמת הייתה אדירה בפרק הזה לינט! לגמרי יכלה לנצל את המצב הזה עם טום, די ברור שהם יחזרו להיות ביחד, במיוחד אחרי הקטע הזה שהוא אמר שהיא הכי חשובה לו בעולם. קיצר, זה פרידה לצורך איחוד מרגש. לא הבנתי מה הקטע של סוזן ללכת לראות את המשפחה שלו... ואז היא בטח תרגיש יותר רגשות אשם אחרי שהיא תראה אותם... סתם מייאש

Jasper Jasper

New member

הפרק היה סביר - כרגיל היו דברים טובים (רנה בעיקר) ודברים פחות טובים (הסצינה המביכה של גבי במשטרה/כל הסצינות של סוזן המעייפת). אם כבר מישהי הייתה צריכה לנסוע ולהכיר את המשפחה של אלחנדרו זו גבי,לא סוזן.לא מבין למה היא מקבלת כ"כ הרבה פוקוס בעלילה הזו
העניין עם הפתקים שברי מקבלת מעולה,אין לי מושג מי זה ואני מקווה להיות מופתע. הסצינה עם גבי וקרלוס שהיא מאיימת עליו במיטה הייתה טובה אבל ממש מוזרה ולא מתאימה לדמות שלה במיוחד.

Shiri from the block

Active member
לא מסכימה לגבי גבי
למה שהיא תלך לראות את המשפחה? איך זה צריך לעניין אותה? אחרי מה שאלחנדרו עשה לה היא בטח לא רוצה שום קשר אליו ואל המשפחה שלו..

Jasper Jasper

New member

נכון,אבל אם היו חייבים לתת למישהי לנסוע ולגלות על החיים של אלחנדרו הייתי מצפה שזו תהיה גבי,שיש לה היסטוריה איתו שיכולה להשליך על מה שהיא תגלה שם,ולא סוזן שסתם התעלקה על העלילה הזו והפכה את הכל עליה.

למעלה