דיון לגבי פרק 13

דיון לגבי פרק 13

מי לדעתכם אחראי לאירועים שקרו בפרק 13
כל מי שראה את הפרק נתקל בשאלה שחזרה על עצמה כמה פעמים בפרק והיא: "מי שיפד את אביה של קרוליין בעודו מודע למצב שבגופו נמצא דם ערפדים?" ועוד שאלה- "מי ניסה להרוג את אלאריק?" אז..הדיון פה בעצם על כמה דברים- • האם לדעתכם אותו אדם עשה את אותם הדברים? • האם לדעתכם אותו האדם ידע שאבא של קרוליין ואלאריק יחזרו לחיים בדרך זו או אחרת? דיון מהנה

noam239

New member
עונה..

לגבי הרוצח המסתורי אין לי מושג מי זה נורא מעניין!! אני חושבת שאין מצב שזה סטפן אוו דיימון זה יהיה ממש צפוי ולא עניין בעליל.. אני חושדת בחברה של ריק או אולי באנשים של קלאוס אוו אפילו אלייג'ה יכול להיות שהוא משחק בהם לכו תדעו.. לדעתי אותו אדם עשה את הרציחות האלה כדי להביא להם מסר שהוא שולט אני לא חושבת שהרוצח ידע שהם חזרו לחיים כי קרוליין במקרה מצאה את אביה ואלנה ומאט חזרו הביתה בדיוק באותו זמן אני חושבת שהוא רצה שהם ימותו אבל למקרה שהם יחזרו לחיים הוא פשוט השתמש בשליטה המוחית של הערפדים ואמר להם להגיד שהם לא זוכרים מי עשה את זה..

D e l i l a h

New member
עונה - ספויילר

באמת נושא מעניין... אני חושבת שזה אותו אחד מי שעשה את זה לשניהם, ומן הסתם זה גם אותואחד שהרג את האקס של הרופא החדשה נראה לי שהרוצח הוא לא דמות מוכרת כמו סטפן או דיימון או פל... לדעתי זה או דמות חדשה לגמרי שיציגו לנו בעוד כמה פרקים או אולי, משהו שרק עכשיו חשבתי עליו, זו אמא של קלאוס וחבריו, שאומנם הייתה בארון קבורה אבל היא הייתה מכשפה אז היו לה כוחות... אז נראה לי שזה אחד מהאופציות שאמרתי

לגמרי! אני גם חושבת שזו דמות חדשה לגמרי...מעבר לזה,מעניין אם קשורה לאחת הדמויות,הכוונה לקשר משפחתי.

MAAYANAH

New member
עונה-ייתכן ספויילר

לדעתי זה אותו האדם, וזה מישהו שמתנקש בכל אלה שחוזרים מין המתים, שצורכים דם ערפדים או בעלי טבעת מיסתורית. וגם לדעתי זה מישהו מבית החולים שיודע מה ד"ר פל עושה. אלאריק ואבא של קרוליין נתקפו אחרי ששהו בבית החולים. לגבי החבר של ד"ר פל, אזהרה לד"ר פל שתפסיק לעשות את שעושה? ייתכן...

Maverick Spirit

New member

כמו כולם, אני חושבת שמדובר בדמות חדשה
אבל, לדעתי, הדמות המסתורית באה לתת מענה למשפחת המקוריים, (לאור העובדה שהאימא מנסה לאחד את כולם, יש מי שרואה בה איום לאנושיים). אני חושבת שהוא בא במטרה לאיים, ויכול להיות שיש לו קשר לאביה של קרוליין. (מי יודע? אולי הוא היה חבר בצוות, ולא פעל לבד). מה שכן, דיי ברור שמדובר באותו אחד, עפ"י שיטת ההריגה. .

2 אפשרויות קתרין או הפטרובה שלפניה (המקורית?), הרי אמרו שנינה תשחק שלושה תפקידים, לא?

למעלה