שאלון של לפני הופעה

MamoOoshA

New member
שאלון של לפני הופעה

תזכורת: ביום שישי הקרוב, 20.01.2012 היהודים בהופעה חשמלית ברידינג3, ת"א! פתיחת דלתות: 21:00 | תחילת הופעה: 22:30. כרטיסים ניתן להזמין בטלפון 03-7624000, באתר הרידינג או בעמוד הפייסבוק של הלהקה.
מגיע/ה לרידינג3?
עם מי?
מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?
איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
למי?
שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
שהם יסיימו איתו:
ליד מי תעדיף לעמוד?
מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
הערות: פיצוץ נעים, גיל
.

בר דותן

New member
יאללה..

מגיע/ה לרידינג3? כן עם מי?חברים מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?10 איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?האמת.. אין משהו ספציפי שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:אין לך מקום למי?לקורל חחח שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:אין שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:| שהם יסיימו איתו:הדרן שקט.. ליד מי תעדיף לעמוד?ליד תום ואורית XD מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?מיתר וקורל :) הערות:ניפגש.. באיזה שעה בערך אתם תהייו שמה ?

lotemy

New member
אפשר להגיד מחר..

מגיע/ה לרידינג3? כן. עם מי? אביה, ואולי מתן. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? אני צריכה. בצורה נוראית. ממש צורך, כבר הרבה מעבר לרצון. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?אני רואה דם. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: תעזור לי למי? מתן. שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: מלחמה שקטה. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: הנה זה בא. שהם יסיימו איתו:ג'קי ליד מי תעדיף לעמוד?אביה ומתן. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? מתן. אבל אני מנסה לסדר משהו. הערות: שזה ינקה אותי..

Edenlempert1

New member
קל"ב וזה...

מגיע/ה לרידינג3?מסתבר... עם מי?כנראה שלבד מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?נע ביען 2-4, לפעמים גם בין 0-1 איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?SE תן לי הקשב, פעמון, שחק אותה, כשלא בוכה, מחפש תשובה, משו שיפיל אותי לרצפה... שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:עידן האלוהים למי?מורין שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: בסוף תבכו שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:כשלא בוכה. שהם יסיימו איתו:עוד ארון ליד מי תעדיף לעמוד?אמית, שחר, פרח או לגמרי לבד... מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?מורין, תומר ובתאל הערות:

Just Naomi

New member
יאעלללה איך בא לי כבר

מגיע/ה לרידינג3? HOOO YES!
עם מי? עם עומריקי קי קי
מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? ע"פי שהמזג אוויר קצת הורס...10!
איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? SE
שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: כל הסיפור
למי? לג'אל !
שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: תעזור לי חח
שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: ממ....פעמון מלחמה, ללא ספק
שהם יסיימו איתו: כל הסיפור !
ליד מי תעדיף לעמוד? ליד עומרייייי
מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? אין כזה
אני והוא הכי מספיק לי בעולםםם
הערות: ממ ..כמה טוב שיש חבר שמפתיע עם 2 כרטיסים להופעה של היהודים
יאללה שומרת אנרגיות מטורפות להופעה....ושיהיה חשמלללל

Just Naomi

New member
קצת מפחיד הייתי אומרת...

חח אתה איש שיותר מתוסבך מאישה! מבטיחה. מלחיץ עם באה להגיד לך שלום והיית מתהפך עליי חח

Era Mafnuka

New member
כלכך צריכה את ההופעה הזאת!!!!

מגיע/ה לרידינג3? כן עם מי? רועי מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 10! לא הייתי בהופעה שנים כבר! איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? סוף העולם שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: סמי למי? ... שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: עכשיו את שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: פעמון מלחמה/ גם כשלא בוכה שהם יסיימו איתו: תעזור לי ליד מי תעדיף לעמוד? ליד רועי. והבמה >< מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? הערות:

MamoOoshA

New member
חבל שאין אייקון של פצצה גרעינית..

זה היה יותר קרוב להתפוצצות ההתרגשות בתוכי
מגיע/ה לרידינג3?
כן. עם מי?
עד המרכזית לבד ומשם עם פרח [או שכבר ניפגש שם, תלוי באגד]. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?
על לפניה, על אחריה, על תוך כדיה.. אוי, ממש בא לי! איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
חסרונו של סומבדי אלס מתחיל לבלוט. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
ליפול, לפעמים. [גם WAY, אבל לא באמת
]. למי?
ללי, לפרח. שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
הכי משמעותיים כרגע זה לא קל והבלוז, אבל בא לי משהו עם משמעות אחרת, ולכן אקדיש לעצמי את הו לורד. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
מחפש תשובה! שהם יסיימו איתו:
הדרן שקט בהחלט יכול להיות טוב. ליד מי תעדיף לעמוד?
שורה ראשונה, בין תום לאורית עם זווית מצוינת לעומרי, ואני מסודרת. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
ממ. הערות:
אלפי תודות לך יא אחות

בר דותן

New member
למה ? באיזה שעה את יוצאת מפה?

ניראלי שאת יכולה לשכוח ממהדרן שקט .. :) ותישכחי מהשורה הראשדשונה.. היא כבר תפוסה!

בר דותן

New member
חחח כן אבל בהתחלה ההיתי בשורה השניה..

היתקרבתי ליקראת האמצע רק לשראשונה האמת שהיה לי ממש טוב ככה ולא הרגשתי צורך להיות עוד קדימה

vagz

New member
מגיע ברגע האחרון

מגיע/ה לרידינג3? כן עם מי? חברים מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 10 איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? הנה זה בא שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: למי? שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: se שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו : תאכלס מתגעגע להתחלה זה הנה זה בא שהם יסיימו איתו: עוד ארון ליד מי תעדיף לעמוד? חברים מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? הערות: עוד לא הייתי שם בהופעות עמידה מקווה שיהיה טוב

DJ RT

New member
מסתברררררר

מגיע/ה לרידינג3? חיובי עם מי? הדס מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? יותר מידי איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? כאילו, לעולם מצידי, הנה זה בא!@#!@ שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: להיות למי? שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: חופשי שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: הנה זה בא שהם יסיימו איתו: עוד ארון ליד מי תעדיף לעמוד? כולם וזהה מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? רנצ'ו, עוד כמה חברה.. הערות: בא לי לראות את כולם, ולהכיר חדשים

Under the GUN

New member
10 דקות לפני יציאה

מגיע/ה לרידינג3? אהא עם מי? מגיע לבד, חוזר עם פרח מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 42 איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? SE, אין לך מקום, WAY, רואה דם, דונט לייק שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: גנבה למי? שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: פעמון מלחמה שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: דונט לייק שהם יסיימו איתו: עוד ארון ליד מי תעדיף לעמוד? אוריאן, פרח, אמית, עדן מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? הערות:

למעלה