משהו קומי - גם ללא דוברי פרסית :

פרויז1

New member
עוד משהו :

סעודי, קטרי, פרסי ויהודי ישבו בבית קפה. אמר הסעודי: יש לי קצת עודף כסף, אני חושב שאקנה את ה-CITIBANK. הקטרי הוסיף: גם לי יש עודפים, אני חושב שאקנה את GENERAL MOTORS. הפרסי התערב: אני כבר הגשתי הצעה לקניית MICROSOFT. שלושתם מסתכלים וממתינים מה יגיד היהודי: הוא לוקח לגימה מהקפה שלו באיטיות ואומר: חבר'ה תירגעו. אני עוד לא מוכר.

פרויז1

New member
ועוד אחד :

שני פרסים הולכים ברחוב, לפתע שם לב האחד שחברו גורר רגל. הוא מסתכל ורואה שסוליית הסנדל שלו קרועה. שואל אותו: "למה אתה הולך ככה, כנס לחנות וקנה לך סנדלים". משיב החבר: "אין לי כסף!". "אז למה לא אמרת?", ממהר הראשון, מוציא מהתיק חבילה ענקית של שטרות 200 שקל קשורה בגומיה, מראה לחברו ואומר: "הנה, זה בטח יעזור לך". החבר מחייך באושר, לא מאמין למראה עיניו, בזמן שהפרסי מסיר את הגומיה מהשטרות ומגיש לו: "קח את הגומי, קשור את הסנדל, בשביל מה יש חברים"...

פרויז1

New member
הקשיש הפרסי, השכנה והצנצנת :

קשיש פרסי בן 85 מגיע לרופא עם בקשה לעבור ספירת זרע. נותן לו הרופא צנצנת סגורה ואומר לו לחזור למחרת עם אותה צנצנת מלאה בזרעו. למחרת חוזר הזקן ומחזיר לרופא את הצנצנת ריקה ונקיה, בדיוק כפי שקיבל אותה. שואל הרופא: "מה קרה? איך זה שהצנצנת ריקה?" עונה הזקן: "תשמע, אדוני הרופא, ניסיתי הכי חזק שיכולתי. קודם ביד ימין, אחר כך ביד שמאל, אחרי כן בשתי הידיים ולא יצא מזה כלום. קראתי לאשתי, גם היא ניסתה, קודם ביד ימין, אחר כך ביד שמאל, ואחר כך בשתי הידיים. היא ניסתה אפילו עם הפה אבל לא הצליחה. בלית ברירה קראתי לשכנה. גם היא ניסתה ביד ימין, ביד שמאל ובשתי הידיים. היא אפילו ניסתה ללחוץ על זה חזק בין הירכיים שלה עדיין לא קרה דבר." מזדעזע הרופא ושואל: "קראת לשכנה לעזרה?!" מסביר הזקן: "כן. אחר כך אפילו קראתי לעוד שכנה, אבל כלום לא עזר. אף אחד מאיתנו לא הצליח לפתוח את הצנצנת המחורבנת הזאת!"

פרויז1

New member
1. הגדרת המושג נישואין

הגדרה דתית זהו טקס דתי שמטרתו ליצור צלוב אחד נוסף ובתולה אחת פחות. הגדרה משפטית פסק דין שבו הנידון למאסר עולם משתחרר רק בגין התנהגות לא טובה.

פרויז1

New member
2. הגדרות נוספות :

הגדרה מחיי היום יום אף אשה לא קיבלה את מה שציפתה ואף גבר לא ציפה למה שקיבל. הגדרה מתמטית סיכום של בלבולי מוח הפחתה בחופש הכפלת האחריות וחלוקת הטובין הגדרה צבאית זוהי המלחמה היחידה שבה ישנים עם האויב הגדרה פילוסופית הנישואים נועדו לפתור בזוגיות בעיות שמעולם לא היו מתעוררות ברווקות

פרויז1

New member
3.
ועתה סיכום של לפני ואחרי

לפני: פעמיים בלילה אחרי: פעם בחודש לפני: את עוצרת את נשמתי אחרי: את חונקת אותי

פרויז1

New member
4. עוד הבדלים :

לפני: להיות לצידך אחרי: השארי בצד שלך
לפני: לילות יוקדים אחרי: לילות של צפיה בכדורגל לפני: אני שואל/ת את עצמי מה הייתי עושה בלעדיה/יו אחרי: לעזאזל, מה אני עושה איתה/ו

פרויז1

New member
חמסה - אחרון :

לפני: ארוטית אחרי: נוירוטית לפני: נדמה שאנו ביחד מאז ומתמיד. אחרי: אנו כל הזמן ביחד לפני: עשינו את זה על הספה אחרי: נרדמתי על הספה

למעלה