אז מה אתם אוהבים לראות ?

אז מה אתם אוהבים לראות ?

אמנם זה פורום יומני הערפד.. אבל בז'אנר הזה של הערפדים והעל הטבעי אני בטוחה שיש עוד סדרות שאתם אוהבים לראות ולהמליץ עליהם! אתם מוזמנים לשרשר את הסדרות האהובות עליכם מהז'אנר.. כמובן שאפשר יותר מסדרה אחת
ושיהיה לכם ערב טוב

mikej007

New member
המעגל הסודי דווקא לא רעה בכלל

שקרניות קטנות ויפות- יותר לכיוון האימה רינגר או המתחזה גם סבבה וגם נקמה ממולצת בחום...

jasika siton

New member
ואו, יש מלא.

אממ מהז'אנר? יש המון. כמה ממש מומלצות שאני רואה או ראיתי : מכושפות ( הסדרה הכי טובה שיש! ), דוקטור הו, גיבורים, אבודים, המתים המהלכים, טרה נובה, האירוע, סמולוויל, המירוץ לאתמול. הכל מומלץ! יש עוד המון סדרות שפחות אהבתי ואולי אחרים יצליחו להתחבר יותר: רוזוויל, טין וולף ( זאב צעיר ) המעגל הסודי. ויש עוד סדרות ממש מומלצות לא מהז'אנר, כמו מגרש ביתי, אחת שיודעת, שקרניות קטנות ויפות.. ועוד המון!

MAAYANAH

New member
סדרות

מכושפות הייתה אחלה סדרה עד שהחליפו שחקניות. הסדרה אבודים הייתה מצויינת רק שהסוף היה ממש מעפן וחבל. שקרניות קטנות ויפות זה פשוט וונאבי של גוסיפ גירל, חיקוי גרוע במיוווחחחחד. סדרת ערפדים טובה זה דם אמיתי אבל צריך להיות מוכנים לראות קצת HARD CORE מה שנקרא חחחח וסדרת דרמה\קומדיה זה הרצון של דיקסי ובוורלי הילס פשוט בדיייייחחחהה שיפשטו כבר רגל החבורה של המוזרים האלו. (חוץ מהשחקנית שמשחקת את נעמי)

jasika siton

New member
סדרות

את האמת שבמכושפות החליפו רק שחקנית אחת, והעלילה עצמה הייתה מדהימה.. אני אישית אהבתי את הסוף של אבודים.. אבל עניין של טעם ;) שקרניות קטנות ויפות זה מאותה יוצרת של גוסיפ גירל. סדרה אומנם פחות טובה, אבל העלילה שלה וכל הקונספט שונה לגמרי מגוסיפ, ממש סדרת נעורים שונה. דם אמיתי שיעמם אותי שיא, השחקנית הראשית שם הייתה נחמדה באקס מן, שתשאר שם. והשחקן שהביאו שם נראה כמו אנס בן 50. בקשר ל90210, צודקת בהחלט.

noam239

New member
ההמלצות שלי

טוב כמובן יומני הערפד חח לגבי 90210 אני מסכימה לגמרי הסדרה נהייתה פשוט משעממת ונמשכת כבר יותר מידי . גוסיפ גירל אחלה סדרה ,מרפאה פרטית , האנטומיה של גריי, עוד סדרה שאני ממליצה בחום היא אחים ואחיות היא אומנם נגמרה לפני שנה בארה״ב אבל פשוט מדהימה . למי שיש הוט יכול לראות אותה בוי או די בסדרות דרמות יש מהעונה ה1 עד העונה ה4 חינם מתורגם מומלץ בחום !!!

למעלה