עד לא מזמן הייתי מעדיפה שלא יבוצע בהופעות, כי יש טובים ממנו. לאחרונה הוא לא יוצא לי מהראש, ובכל פעם ציטוט אחר נדבק. ובכלל, הוא יושב בול על הופעה אקוסטית
"את כל הזמן בוכה שאין לך ילד והפרחים אצלך בגן הם רק נובלים והזמן שלך הוא רץ ממש כמו ילד ויש לו כוח הוא מושך אבל בגילך זה לא קל מישהו קם וחותך, הוא הולך לא קל, תודי את פוחדת זה לא קל כמה רצית להמשיך ואמרת חבל זה לא קל את פותחת את הראש עם איזה ספר ומחברת את המילים לדמיונות הפסיכולוג שלך אומר שאין לך בעיות עם קשר אבל גם ככה הוא הולך זה לא בשבילך יש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף והחלום שלך לקראת אמצע הדרך אז את יוצאת להפסקה את מחכה"
בטח כבר נשאלת בעבר, אבל אני חייבת לשאול - מה הציטוט שלך מ"לא קל"?
זה לא קל מישהו קם וחותך, הוא הולך. כל פעם שהוא אומר את זה זה מזכיר לי זמנים שמצב כזה באמת קרה,וכשזה גורם לך להתחבר לטקסט אז..זאת הנוסחה לשיר טוב לפי דעתי.
"והפרחים אצלך בגן הם רק נובלים .. זה לא קל.. כמה רצית להמשיך ואמרת חבל. [פותחת את הראש עם איזה ספר] מחברת את המילים לדמיונות הפסיכולוג שלך אומר שאין לך בעיות עם קשר, (...) זה לא בשבילך זהו חלק מהיופי של הסוף."
זה שרק לפני ארבעה ימים פתחתי את השרשור הזה, כי אני אוהבת את השיר הזה הרבה יותר לאחרונה. וחוזרת הביתה [אחרי ניצחון מושלם בדרבי!
], מדליקה טלויזיה ומזפזפת עם השלט, עוברת על ערוץ 24 וחושבת לעצמי - "ממ. לפעמים ב'טיסת לילה' יש שירים טובים, בואי נראה מה יש" - מעבירה, ולעיניי מתגלה הלהקה האהובה שלי, בביצוע מהפנט ל'לא קל' מהופעת האנפלגד לפני שבע שנים... זה הגיוני? [הייתי חייבת לשתף את ההתרגשות. לילה טוב