הגיע זמננו לסכמ"ש

N o R i K o

New member
הגיע זמננו לסכמ"ש

גם אני סוכמשמיש~ D:
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

ג'ורג' ורוברט שליטע! התמונה סוגשל ספוילר ל MJ

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: מלא בודה ולארוז את הבית של סבתא :( המלצה לסופ"ש: ללכת לטייל ,נכון שגשום אבל תלכו לאיזה מפל ותבינו לבד משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: וואוו שבוע עמוס גם חתונה של חברה טובה וגם הופעה של עברי לידר וגם מלא דברים בעבודה מילות סיום ומסר לאומה: תטגנו כרובית תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
למה ספוילר ל-MJ, זה על הספר הראשון

שהיא כאילו שיקרה לפיטה על הרגשות שלה
OMG זה אדיר!
מתאים להארי להיות טים פיטה. לייק לכרובית המטוגנת ולהופעה של עברי
קבלי עוד חיבוק על סבתא...

N o R i K o

New member
תוססים אתם

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז זה היה השבוע הראשון שלי באזרחות, ועקב כך שכרגע אני סתם מובטלת, הכנתי לעצמי לו"ז לכל יום עם דברים לעשות- ספרים לקרוא, פאנפיק לכתוב, מילים ללמוד לפסיכומטרי D: והצלחתי! עמדתי בכל ממש יפה. הגשתי גם קורות חיים בצומת ספרים, אני מקווה שיחזרו אליי
המלצה לסופ"ש:
ראיתי סרט מדהים הסופ"ש, 'חומות של תקווה', עם מורגן פרימן האלוהי
ועם טים רובינס. אני לא אוהבת בדר"כ סיפורים על בתי כלא וכאלה, מתסכל אותי קצת, אבל... זה פשוט סרט מרגש
היו שם חלקים קצת צפויים אבל זה סרט שהשאיר אותי עם דמעה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אעע... ביום ראשון אני הולכת להקרנת 'כרוניקה של אמת' שהאתר מארגן D: אז אם עוד מישהו הולך, שיחפש אותי! וחוץ מזה, אין לי ממש תוכניות
מילות סיום ומסר לאומה:
Hope can set you free
תמונה לסיום, אם בא לכם:
אומגד מצאתי את המאפיה של פיטה!

Sexy Darren

New member
אההה יום פתוח במגמה! *_*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: יום פתוח במגמת גרפיקה בתיכון, אה, וגייל מעצבן אותי כי אני מנסה לכתוב עליו ולא הולך לי, אם מישהי מעוניינת לעזור לי נא לשלוח מסר
המלצה לסופ"ש: על טבעי, זאת סדרה פשוט מושלמת :-O אבל אל תראו אותה בלילה, לא חכם. משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מבחנים למגמה ויומולדת לחברה הכי טובה, אחלה שבוע
מילות סיום ומסר לאומה: Starkid are doing new musical withput Darren
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
מה? דארן לא יהיה בטריקוול? ס_ס

אז... מה שווה הטריקוול?!!?!?1?!!?1 אלא אם זה מיוזיקל אחר... התמונה אדירה D: ואני יותר מאשמח לעזור לך עם הגייל!פיק. אני רוצה לכתוב POV שלו אבל זה נראה לי שיא החרוש
אז אולי לעזור לך יספק את צרכיי הפנימיים. ובאיזה בצפר יש מגמת גרפיקה?
רמון?
לכי לאומנות בשפירא. הכי מגניב שם

Sexy Darren

New member
לאלא זה כנראה מיוזיקל אחר

יאיייייייייי אני אשלח לך מסר! מממ, אני עוברת דירה לליד ראשל"צ בסוף שנה, ויש בגן נחום מגמת גרפיקה מדהימה

N o R i K o

New member
אז כבר לא נהיה שכנות?!

סתם, בהצלחה בכל מקרה D: זה הזוי, בגלל שהייתי מאבחנת אני אשכרה מכירה את כל בתי הספר במרכז...
ובתור מנהיגת Team Gale אני אצפה לו בקוצר רוח! D:

Ayelet 363

New member
אין לי ממש שבוע לסכמ"ש

אני כותבת את זה בעיקר כדיי שלא ייראה שנעלמתי.
אבל התלבטתי קודם אם בכלל לסכמ"ש את זה או לא, זה דיי ריק... משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הרגשתי ממש רע. המלצה לסופ"ש: עדיין מלחמת הכוכבים. משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שמירה. מעניין? מילות סיום ומסר לאומה: - תמונה לסיום, אם בא לכם: -

למעלה