לשירי ולשאר הבנות...
שירי, מלפני כמה חודשים, אחרי ששיתפתי לגבי ההתפרצות שהייתה, כתבתי שהייתה לי נשירה, שביום אחד, ראיתי את רוב השיער שלי בכל מקום... וכתבת לי על מספרה שעשית בה תוספות... השיער שלי מאוד עדין עכשיו... ואני חייבת מספרה טובה... יש לך המלצה? או למישהי כאן מהפורום יש המלצה??? זהו.. נשבר לי ה....!!!!!!!!!!!!!!
ובא לי לשבור את המראה.. אבל לא אעשה את זה..... במיוחד עם כל התמונות בפייס ובמחשב (אני יודעת שזה נשמע שטחי... אבל בתור אחת שלמדה בהתמחות הראשונה שלה מקרא, אז לא סתם יש את הסיפור של שמשון הגיבור אז מבחינתי זה לא שטחי!!!!!)... זה כל כך מעציב אותי ומכער ברמות קשות!!! במיוחד עם הסטרואידים..... שגם ככה אני לא יכולה ללכת בלי מייק-אפ.............. מה הסיכוי שהשיער שלי יחזור???
דרך אגב, אם יש כאן מישהי מהקריות או חיפה, ומכירות מספרה טובה, אז זה גם טוב.. פשוט אני לא רוצה ללכת למספרה שעושה תוספות שיער שאני לא מכירה...... דרך אגב............ אני חייבת לציין, שכאשר אומרים למישהו העיקר הבריאות.. אז זה לא נכון.. זה לא העיקר... המראה החיצוני מאוד משפיע על מה שקורה בתוך הגוף... וכאשר מישהו עצוב.. אז זה ידוע שהוא חשוף למחלות יותר.. אז המראה של האדם - אינו שטחי בסופו של דבר...