לשירי ולשאר הבנות...

EastGirl83

New member
לשירי ולשאר הבנות...

שירי, מלפני כמה חודשים, אחרי ששיתפתי לגבי ההתפרצות שהייתה, כתבתי שהייתה לי נשירה, שביום אחד, ראיתי את רוב השיער שלי בכל מקום... וכתבת לי על מספרה שעשית בה תוספות... השיער שלי מאוד עדין עכשיו... ואני חייבת מספרה טובה... יש לך המלצה? או למישהי כאן מהפורום יש המלצה??? זהו.. נשבר לי ה....!!!!!!!!!!!!!!
ובא לי לשבור את המראה.. אבל לא אעשה את זה..... במיוחד עם כל התמונות בפייס ובמחשב (אני יודעת שזה נשמע שטחי... אבל בתור אחת שלמדה בהתמחות הראשונה שלה מקרא, אז לא סתם יש את הסיפור של שמשון הגיבור אז מבחינתי זה לא שטחי!!!!!)... זה כל כך מעציב אותי ומכער ברמות קשות!!! במיוחד עם הסטרואידים..... שגם ככה אני לא יכולה ללכת בלי מייק-אפ.............. מה הסיכוי שהשיער שלי יחזור???
דרך אגב, אם יש כאן מישהי מהקריות או חיפה, ומכירות מספרה טובה, אז זה גם טוב.. פשוט אני לא רוצה ללכת למספרה שעושה תוספות שיער שאני לא מכירה...... דרך אגב............ אני חייבת לציין, שכאשר אומרים למישהו העיקר הבריאות.. אז זה לא נכון.. זה לא העיקר... המראה החיצוני מאוד משפיע על מה שקורה בתוך הגוף... וכאשר מישהו עצוב.. אז זה ידוע שהוא חשוף למחלות יותר.. אז המראה של האדם - אינו שטחי בסופו של דבר...

ל3

New member
הי מתוקה

מצטערת שלקח לי זמן להגיב להודעתך אני לא כל כך במיטבי ומתמודדת עם כמה דברים במקביל. אני כל כך מבינה אותך שבא לי לפרוץ את גבולות המסך ולתת לך חיבוק גדול. גם אני זוכרת תקופות ( אחת מהן הייתה עד לא מזמן) של התנפחות מהסטרואידים,של קושי וסלידה מלהיסתכל במראה, של שינאה עצמית קשה, אשמה, בושה ומה לא? ונכון הרבה אמרו לי "הכי חשוב זה הבריאות מה זה משנה המראה החיצוני האישיות שלך זה מה שמשנה" אבל אני לא הסכמתי ולא מסכימה עם אמירה זו. כן חשוב לי המראה החיצוני, ואפילו חשוב לי מאוד ולא אני לא מחשיבה זו כשטחיות. הנושא הזה טמוע בנו עוד מינקות- עשו מחקרים רבים וראו לדוגמה שתינוקות מגיבים בחיוך יותר כלפי אנשים שיש להם פנים סימטריות ויפות זו עובדה ואי אפשר להתווכח איתה. אז נכון שחיצוניות זה לא הכל אבל אין ספק שזה משפיע על המצב רוח שמשפיע על המצב הגופני שמשפיע על המצב רוח וחוזר חלילה. אני רוצה שתזכרי ,מנסיון, שאלה הם תקופות אחריהם הנפיחות יורדת, הנשירה פוחתת וכו'. אצלי הנשירה היא כבר שנים והובילה לקרחות עד שהחלטתי שהיום אני לא חייבת להשלים עם המצב הזה ויש פיתרונות כמו תוספות שיער, שהן אומנם פיתרונות לא זולים כלל, אך בהחלט מספקים ואף נראים מצוין ונפלא ואמיתי! כתבי לי מסר ואני אתן לך פרטים על הספר- הוא מתעסק עם תוספות כבר שנים, נוסע לכנסים בחו"ל, מביא שיטות חדשות, מטפל במפורסמים, מתנדב בבתי חולים במחלקות אונקולוגיות ובכלל הוא אישית נפלאה ומיוחדת. הוא נמצא ברמת גן אבל בקלות מגיעים אליו ברכבת אני אתן לך את כל הפרטים ובכלל אם בא לך לדר איתי את מוזמנת . בתור אחת שכבר שנים משנה את מראה החיצוני בעקבות טיפולים שונים אני בבטחה אומרת לך שאלה הם תקופות שתעבורנה, בהם מותר לך לכעוס ולהיות מרירה על הנושא אך גם תמיד לזכור שאת "ילדת המזרח" לא באמת נעלמת בתוך כל הסיפור הזה ושאת מי שאת בטוב וברע והטוב יגיע ובגדול!!!!!!!!!!!

למעלה