דיברתי אתמול עם מנהל האשכול שלנו והוא הודיע לי שבגלל שהפורום לא פעיל בתקופה האחרונה הוא נאלץ לסגור אותו...
אז דיברי סיכום, עברה שנה מאז שהצטרפתי לפורום, כמעט שנה להיותי מנהלת, ואני חייבת להגיד שנקשרתי לכל הבנות כאן אלה שהיו ואלה שהלכו, תמיד הייתן קשובות ומעודדות ועזרתן לי להבין כמה אני אוהבת את הלהקה המדהימה הזו! אני מאחלת לכולן בהצלחה בהמשך ונהיה בקשר במסן טוויטר ופייסבוק אוהבת המון המווווווווווווון לי
היה פה כל כך כיף ובאמת ניכנסתי כל יום וזה וזה היה ממש מעצבן שאנשים עוזבים וזה מעצבן שלפחות ופחות אנשים אוהבים את MCR כי הם באמת אנשים טובים וזה ומגיע להם שיאהבו אותם אני מקווה שלפחות הקבוצה בפייסבוק תתעצם ושבסוף באמת תהיה לנו הופעה גם אם עד עז MCR יהיו זקנים וצריך לעבוד על הקבוצה בטוויטר להחזיר אותה לחיים לכל מי שמעדיף טוויטר ולא פייסבוק :'(
חח לא הבנתי למה מפריע להם שקיים פורום מסויים שלא כל כך כ פעיל אז ה ם רוצים לסגור ויש מלא מלא קומונות שעדיין קיימות מה מפריע להם שאנחנו פה? מה הם צריכים מקום לפורומים אחרים? מה? וכל מה שעשינו יאבד עכשיו כל הודעות המיוחדות על התאריכים ועם הקעקועים של פרנק וכל מיני כאלה :'(
מה זה השטויות האלה? הפורום הזה, הוא המקום היחיד שבו אני יכולה לחפור לאנשים על MCR בלי שירדו עליי.. אני בקושי שנה פה..וכבר סוגרים אותו? זה לא ייתכן? הפורום היה בירידה רק חודש.. זה כבר אומר שצריך לסגור?!אי אפשר לתקן את זה?!