TAR 2003

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member

אחרי שלוש פרקים העונה מצטיירת כבעלת פוטנציאל. קודם כל הצ'יפינדיילס עפו - הם בהחלט לא הצטיירו כחכמים ומוצלחים במיוחד. שנית הטייס ואשתו הוכיחו שהם לא בדיוק חכמים, אם כבר לנצל את הExpress pass למה לבזבז זמן וללכת לנמשימה השניה קודם (וחוץ מזה הוא לא אמור להעביר אותם מייד לסוף?). היה ברור שהעונש של שעתיים לא ידיח אותם, מעניין לראות בתחיל הפרק הבא מה ההפרשים בהזנקה כי נראה כאילו ההפרש בין המקום הראשון לשני הוא שעתים. שלישית - פיל כנראה סומך על הזכרון הקצר של הצופים (או שלו יש זכרון קצר) והוא שכח את רוב ואמבר בעונה שבע שלא מתחילים משימה (לאכול בשר) מקבלים עונש ואז משכנעים זוג אחר גם לא לעשות את המשימה וכך הם ממשיכים הלאה, כן פיל זו לא הפעם הראשונה שזוג מקבל עונש ונשאר במירוץ. רייצ'ל נמאסת מיום ליום וצריך שהיא תעוף, ה"מורות בכאילו" גם צריכות ללכת הביתה. מנגד זוג הגרושים הוכיח אופי ודווקא הייתי שמח לראות אותם יותר.

RedDevil17

New member

לא, פיל צדק. הוא התכוון שלעולם לא קרה שזוג לא השלים *אף משימה* לאורך כל הלג ונשאר במירוץ, וזה מה שרייצ'ל ודייב עשו בלג הזה.

niro62

New member

ווואווו איזה פרק גדול מעניין ומפתיע. בהחלט יש הרבה פונטנציאל לעונה הזאתי, אני אוהב כאלה לגים שהמשימות הם משימות שלאף צוות אין יתרון בהם ולכן הכול פתוח ויכולים לקרות מהפכים, וזה מה שקרה ושראלף וונסה נשארו הייתי פשוט בשוק, בנוסף המשימה עם האבטיחים בהחלט הייתה משעשעת לצפייה אותו דבר עם המשימה של הבקבוקים. הצוותים לאט לאט נפתחים וניהיים יותר מענינים. נהנתי לראות את ארג'יי וביג'י כורתים ברית עם רייצ'ל ודייב. וגם הצמד של ה"מורות" ניראה כבעל פונטנציאל. קיצר בנתיים העונה משתפרת מפרק לפרק מחכה לפרק הבא

פרק עם קצב מצויין! המתח בסוף היה מעולה ושמחתי ממש שונסה נשארה, כי בא לי ביץ'-פייט עד סוף העונה. סה"כ אני מחבב את רייצ'ל (המיי פיונסה ולא את הבלונדה), וברנדון לא עושה כלום. ברנצ'ייל הגיעו לטופ רק בזכותה הפרק הזה. אני לא סובל את הזחוחים שהגיעו ראשונים. אוהב את קנטקי, את המורות ואת זוג הבנות האחרות. גם ברנצ'ייל וונסה והגבר שאיתה באים לי בטוב. איך המתמודדים לא פחדו מהזכוכיות של הבקבוקים שהם שברו על הראש שעפו לכל עבר? הייתי קופץ מפחד כל פעם

retard boi

New member
לג מגניב

כל הקטע של ה"מורות" הוא הזוי. הרבה צוותים משקרים בנוגע לעיסוק שלהם ובדר"כ לא מתייחסים לזה אפילו. לי זה נראה שזה ישפיע איכשהו על המשך המירוץ או לחלופין זו דרך לתת לצוות משעמם שמגיע רחוק אופי. האמת, באופן תמוה נראה לי שזה באמת עוזר להן. הן חברו למס' צוותים בלתי צפויים שלא הייתי מצפה שיקשרו אליהן במידה וידעו במה הן באמת עוסקות ואף אחד לא תופס מהן איום. הלג נראה מאוד קשה. לרקוד עם הבקבוק על הראש והאבטיחים נראו סיוטיים. האבטיחים נכנסת בקלות לחמישייה הראשונה של המשימות המעיקות, מוריד את הכובע לזוג שהתמיד איתה. במקרה של הנבל אני נוטה יותר להעביר את האשמה על חוסר היכולת של האחים ופחות על המשימה עצמה. העריכה לא התמקדה בהם יותר מידי אבל עוד מהלג הראשון עשה רושם שהם ממש מתקשים (הם סיימו שעה אחרי הצוות האחרון מהטיסה שלהם) וכל הסיפור הזה קצת גדול עליהם. הרגשתי רע עבורם בהדחה כי הם נורא השתדלו לכל אורך הדרך והם ילדים טובים סה"כ. ברבי וקן מראים לראשונה סימני שבירה שלדעתי יהפכו לסטורי ליין מתמשך במהלך העונה יחדיו עם התקפי הפאניקה המבויימים ומתכוננים בקפידה של רייצל.

maya567

New member

אני מאד נהנית מהעונה הזו. ראיתי את שני הפרקים האחרונים יחדיו (איך אף אחד לא הגיב על מראדונה בפיט סטופ??) וכבר אני מכירה את הזוגות ואוהבת את כולם.

אני מאד מרוצה מבופר ומרק (קנטקי) - בהתחלה חשבתי שהם סתם הילביליס, אבל הם צוות די חזק וגם מצחיק לאללה.
אני מתה על רייצ'ל אז לא אכפת לי שהיא מתבכיינת כל היום

למעלה