השיר הנבחר #9

HanAn189

New member
השיר הנבחר #9

והפעם... (Single Ladies (Put A Ring On It
http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY שנת יציאה: 2008 אלבום: I Am...Sasha Fierce רצועה מס' 1 (סינגל מס' 1) מילות השיר השיר זכה לראות את המקום הראשון במצעד ה-100 של בילבורד, מצעד הדאנס בארה"ב, מצעד הR&B והיפ הופ של ארה"ב, מצעד שירי הפופ של ארה"ב ומצעד שירי ה-R&B של בריטניה (כמו תמיד נאמנים
) אני לא חושש לומר (בלי הגזמה!) , השיר הזה יהיה ק ל א ס י ק ה. הוא כבר האמת. אם תרצו או לא
אחד השירים הכי מצליחים של B.

Confide In Omer

New member
לגמרי קלאסיקה

למרות שבאופן אישי אף פעם לא התחברתי לשיר יותר מדי
אבל אני שמח שהוא היה הצלחה היסטרית..

RTur

New member
בהחלט יהיה קלאסיקה

גם את השיר הזה לקח לי זמן לאהוב. היה נשמע כמו GMB 2. לא מושקע מדי מבחינת עיבוד (הביט מגניב ודי מקורי ומעניין אבל הוא לא מתפתח) אבל הוא פשוט ממכר. מה שהלך עם השיר הזה היה טירוף. הטקסט המנוני כזה.. כמו שהיא אוהבת לעשות לא מעט. האמת שלא ציפיתי שהוא יהפוך להיות כזה להיט מטורף עם שלל החיקויים לכוריאוגרפיה הגאונית וכל ההופעות האייקוניות שלו. עכשיו זה שיר חובה בכל הופעה שלה.

HanAn189

New member
אני חולה על השיר הזה!

אני מצדיק מאוד את ההצלחה שלו, אחת הפנינות שלה. שיר קליל ולא מתחכם לכל הבנות, שלא עושה עוול לבנים ופשוט עושה מצב רוח! R&B במיטבו, המון קצב, לחן ג א ו נ י
ה"אואואו" ממכר, מצחיק, מעלה חיוך
אול דה סינגל ליידיס, אול דה סינגל ליידיס - רפטטיביות שלא נמאסת אף פעם. ביצוע קולי נפלא
הברידג' אחד החזקים
הקליפ הוא הקליפ הכי טוב והכי אהוב עליי של B
3:19 דקות בהן אתה לא מוריד את העיניים, בין אם זה מהסקסיות, הכוריאוגרפיה המטורפת על העקבים, הפירס, הנשיות, מה לא?! שווה את כל מיליוני הצפיות שלו, הקליפ לא משעמם, כל הקונספט מתואם באופן מדהים עם המילים, כאילו המציאו את השיר על הקליפ ולא ההפך. והחיוכון בסוף, תודו שאתם מחכים לו כל פעם
ההופעות של השיר הזה גם גדולות מהחיים, בטקסים, בקידומים, בטור האחרון.

למעלה