אז איך הכרתן את מקפליי?

אז איך הכרתן את מקפליי?

השיעמום גובר עליי אז החלטתי לנצל אותו לטובת הפורום
אז אתן מוזמנות להתחיל לחפור...
איך הכרתן אותם בעצם?
אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן? ומה חשבתן עליו?
מי היה הפייב שלכן בהתחלה? (או במילים אחרות = מי הכי חתיך..) וכל מה שעולה על דעתכן

ריהותם

New member

איך הכרתן אותן בעצם? בשלהי כיתה ח' הייתה לי חברה שאהבה אותם אבל אף פעם לא טרחתי לשמוע אותם ולא ידעתי מי אלו רק ידעתי שהם קיימים.יום אחד בסוף כיתה ח' פתחתי את MTV HITS שהיה ערוץ המוזיקה המועדף עליי אז,ויצא לי להיתקל בשיר 5 Colours In Her Hair,והתאהבתי מיד.התחלתי לשמוע אותו הרבה ואז הכרתי גם את Baby's Coming Back ואת Transylvania והתחלתי להכיר את הלהקה ולשמוע אותם הרבה ומאז תכננתי שאני הולכת לטוס ללונדון ולהיות בהופעה שלהם,וכך היה
.
אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן?ומה חשבתן עליו? 5 Colours In Her Hair והתאהבתי מיידית.זה עדיין אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת.הוא פשוט מתוק,מגניב וממש חמוד.אני אוהבת את הToo Too Too Doo Too Too!
מי היה הפייב שלכן בהתחלה?(או במילים אחרות=מי הכי חתיך..) הפייב שלי בהתחלה היה דאגי,הייתה גם תקופה שממש אהבתי את דני אבל לא כמו דאגי.אבל כרגע הכי חתיך זה הארי.בניגוד לשאר חברי הלהקה הארי תמיד היה חתיך.למרות שלדאגי יש פנים ממש יפות.ודני נראה עכשיו נורא ואיום.

Lady Madrid

New member
עונה

איך הכרתן אותם בעצם? סרינה חפרה עליהם מלא זמן אבל אף פעם לא שמעתי אותם... באיזשהו שלב אמרתי לה שתשמיע לי משהו ומאז התאהבתי
אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן? ומה חשבתן עליו? Transylvania.. יותר הסתכלתי על הקליפ מאשר הקשבתי לשיר אבל זה אחד השירים האהובים עליי
מי היה הפייב שלכן בהתחלה? (או במילים אחרות = מי הכי חתיך..) הארי

Adimenzer1

New member
אני חושבת שלכל אחת הייתה את תקופת

הטרנסילבניה
לפחות לי הייתה גם...

איך הכרתן אותם בעצם? נכנסתי ממש בטעות לאתר של הסרט של JUST MY LUCK (שנסגר מאז...) ואמרתי לעצמי, היי, הם נשמעים כמו בוי-בנד נחמדה. מה יש להם...? ואז הלכתי לאימיול. אז. כשעוד השתמשו באימיול. XD אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן? ומה חשבתן עליו? אני די בטוחה שזה היה Five Colors In Her Hair. זה היה שיר מתוך הסרט, נכון? הוא היה חמוד, והוא עשה לי חשק לשמוע עוד שירים שלהם. אז הורדתי.
מי היה הפייב שלכן בהתחלה? (או במילים אחרות = מי הכי חתיך..) דני. אבל אז עברתי לדאגי. (סורי, דני!גירלז.) הוא פשוט-- לא יודעת. זה היופי התמים שלו והביישנות שמשולבים בהתפרצויות בוטות נועזות שפשוט.. לא יודעת. פשוט תופס אותי. דמט, בא לי לכתוב עכשיו פאנפיק. גה.

That McGirl

New member
אני חופרת

פשוט יספר את הסיפור בכיתה ח ראיתי את הסרט אני והמזל שלי והתאהבתי בסרט .. ראיתי אותו שלוש פעמים יום אחרי יום והארי פשוט לא יצא לי מהראש אמרתי לחברה שלי על זה והיא אמרה לי שנראלה שהם באמת להקה החלטתי לחפש עליהם באנטרנט ובגלל שהיה להם כ"כ הרבה תקופות (דאגי עם אדום\בלונד טומי עם חום\בלונד) הייתי בטוחה שהם שש
אחריזה קראתי עליהם עוד והבנתי שהם ארבע והארי הוא האחד שליD: [מהארי כבר עברתי על כולם .. ועכשיו אין לי פייב ..] השיר הראשון ששמעתי היה IGY וישר חשבתי שהוא מהמם .. ועד היום אנו חיים באושר ועושר ..

Adimenzer1

New member
עונה

איך הכרתן את מקפליי? קראתי סיפור בהמשכים בישראבלוג, והדמות הראשית בסיפור אהבה את מקפליי ואמרה כמה פעמים את השמות "דאגי ודני". ואז אמרתי לעצמי שאני חייבת לשמוע את מקפליי ולהבין מי אלה דאגי ודני. אז הלכתי ליוטיוב ושמעתי שיר. והתאהבתי
(ובמשך הרבה מאוד זמן הייתי בטוחה שדאגי ודני הם הזמרים הראשיים
) אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן? ומה חשבתן עליו? The Last Song
אמרתי לעצמי שלכל להקה חייב להיות שיר עם המילה "The" בהתחלה, וזה הראשון שמצאתי
אממ.... ממש ממש ממש אהבתי אותו. במשך איזה חודשיים זה היה השיר היחיד ששמעתי - לא רק של מקפליי, אלא בכלל. זה עדיין אחד האהובים עליי
מי היה הפייב שלכן בהתחלה? דאגי. מההתחלה ועד עכשיו - אף פעם לא החלפתי. אבל לא בגלל המראה, אלא בגלל השם
אני זוכרת שחשבתי שמקפליי זה רק דאגי ודני, ואמרתי לעצמי שדאגי זה שם מגניב. ואנשים אמרו לי שזה שם מוזר, ואני הגנתי עליו. ובדרך התאהבתי
ולא מזיק שהוא טיפש וחמוד ומדהים

Ruth Fletcher

New member
עונה

איך הכרתן אותם בעצם?
בכיתה ז', דרך צור.. (גרבע שובי אלינו!
) חלקכן בטח זוכרות אותה
התקופה בה הערצתי את רן דנקר והיא להקה לא מוכרת
בסופו של דבר זה נכנס גם לי לראש ופשוט התחלתי לאסוף עוד שיר ועוד שיר, עוד תמונה ועוד תמונה ונהיה לי אוסף מטורף של תמונווווות שגובל ב1000 תמונות של כל אחד בנפרד ועוד אלפי תמונות של כולם ביחד והנה אנחנו כאן
אתן זוכרות מה השיר הראשון ששמעתן? ומה חשבתן עליו?
נראלי זה היה פייב קלרס אם אנלא טועה.... זה היה יותר חמשת השירים הראשונים ששמעתי
- אני זוכרת מתוכם את פייב קלרס, איי וואנה הולד יו, טו קלוז פור קמפר ואייב גאט יו, את הרביעי אנלא זוכרת
מי היה הפייב שלכן בהתחלה?
האומנם, הכי פחות בנות אוהבת אותו אבל טומסי אהובי הנצחי, מהרגע הראשון שהתחלתי להעריץ את הלהקה תמיד חשבתי שהוא פשוט גוש שמנמן ומקסים
חדרי הקט

למעלה