It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(520) LeAnnDylan (279) symptoms (210) the whole shebang (161) limors2 (128) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול עקרות בית נואשות (טלוויזיה) פופ טלוויזיה The Voice מוזיקה עברית ישנה וחדשה הכרויות בינו לבינה סרטים וקולנוע מוזיקה שחורה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
הפעם אני אהיה ראשונה!

שיר חרישה בקאנטרי- Drink In My Hand - Eric Church Drink Myself Single - Sunny Sweeney
שיר חרישה לא קאנטרי- The One That Got Away - Katy Perry
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם- הלוואי והיה לי זמן לגלות אלבומים. חן אבל אמרה שהאלבום של פיקי לא שווה האזנה. לתשומת ליבכם..
ציטוט השבוע שלכם- "אמא עושה כלים, אבא קודח" יהונתן משחק עם ילדה מהגן באבא ואמא וכששואלים אותו מה אבא ואמא עושים, זו הייתה התשובה שלו
קנית השבוע- שילמתי לדרכון חדש, זה נחשב? אגב, ממתי דרכון זה רק לחמש שנים? זה לא היה פעם 10?! כנראה שמזמן לא ביקרתי במשרד הפנים...
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הקראתי אתמול לאייל שלושה סיפורים לפני השינה. כולם היו מטופשים להחריד וממש לא לגיל שלו. לא עשה רושם שהם מעניינים אותו בכלל אבל לפחות הוא ישב בלי לעשות רעש ועשה את עצמו מתעניין בשבילי. גם כשלא הבין כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי קצת איידול השבוע וזהו.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה קריר אבל הובטח לי מבול ביום רביעי ולא היה מבול ולא נעליים
משהו טוב שאכלתם השבוע- הלכתי למכלות בבוקר לפני העבודה כדי לקנות לי שוקו כי התעצלתי להכין וגיליתי שיש כבר אוזני המן!! אומנם לא קניתי כי זה היה נראה רע וכמו תוצר ניסיוני של משהו אחר אבל עצם העובדה שהן קיימות כבר שמחה אותי מאוד!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- תיכננתי רק על הדרכון הזה. שכשחושבים על זה בעצם, אני מתכננת על זה כבר איזה שלושה שבועות..
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "א-אוהל, ב' זה בית, ג' זה גמל גדול? מה הפלא שבחו"ל חושבים שאנחנו מתנייעים על גמלים.." ישן אבל בעקבות השיחה על זה במפגש איידול זה הזכיר לי את זה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- הגשם שהובטח לא קוים
איש השבוע שלכם בפורום- ליאורה!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יש איזה מישהי בעבודה שתמיד מצחיקה אותי. לא כי היא מספרת בדיחות , פשוט כי היא הזויה. אז היא.
מסר לאומה- בא לי לישון!!! בשביל מה צריך בוקר?! בשביל מה זה טוב?!
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- אוזני המן עם פרג!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
לשום מקום

סתם טוב שיהיה קרוב
ומה את סחה. פרג זה המילוי הכי טוב אבר!!

limors2

Active member
אני? החלפנו יותר מ2 מילים השבוע?|חושד|

ומה 5 שנים! אז התוקף של הדרכון שלי יפוג עוד לפני שהשתמשתי בו?
וגם בדרכונים אמריקאים זה ככה? הוא היה יקר!

LeAnnDylan

Well-known member
לא אבל בהתחשב בעובדה שהיית יותר פעילה ממני

כאן השבוע החלטתי שמגיע לך

כי עברו שבועות

שיר חרישה בקאנטרי- The Kiss ו- Mississippi Girl של פיית' היל. שיר חרישה לא קאנטרי- נה אלבום ישן שעשה קאמבק-נה אלבום חדש שגילתם-נה, אבל שבוע הבא אני אגלה את האלבומים של פיקלר! ציטוט השבוע שלכם- נה קנית השבוע- נה ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- נה סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צווארון לבן שהיה קורע מצחוק, טאץ' שהיה פשוט מדהים, בונז שהיה משעשע כרגיל. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגיות שהכנתי|ריר| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לדעתי כן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אתמול קרה קטע משעשע. אני וחברות שלי הינו באוטובוס בדרכינו הביתה. אז מישהי סיפרה שחברה שלה, שאיתה בפסיכומטרי, כשהיא ישבה לידה היא הפליצה. היא גם אשכרה מתחה את הרגל ושאלה אותה:" שמעת?". חברה שלי לא ידעה איך להגיב בכלל
אני כמובן כששמעתי זאת נפלתי על הרצפה, והתחלתי לספר להן כל מיני סיפורי פליצות שהיתי נוכחת בהם וששמעתי מאחרים. כל הנסיעה ככה, והאוטובוס חצי ריק ועם אוזניות, אז לא טרחנו להשקיט את עצמנו
. עכשיו, כשניגשנו לצאת מהאוטובוס חברה שלי הסתכלה לאחור, ואז ראתה בחור שהסתכל עלינו במבט מזועזע. הוא כמובן הסיט את המבט שלו מהר כשהוא ראה שהיא מסתכלת לעברו. פאדיחות
קטע מעצבן שקרה השבוע- למה אין שלג
איש השבוע שלכם בפורום- כולן, ברור איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ענבר מסר לאומה- למה אין שלג
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- תראו את פרק 12, עונה 3 של צווארון לבן, הנאה מובטחת! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 106

LeAnnDylan

Well-known member
אוי צווארון לבן חזרה?

טוב מה אני מתלהבת. זה ל אכאילו שיצא לי לראות את זה במילניום הקרוב
איזה עוגיות הכנת? שלחי לי גם|ריר| אוי אתן דוחות
איזה שיחת טירונות זו

וכן חזרה, תודה לאל!

כבר חודשים שהייתה בפגרה. לגבי המתכון, זה באמת עניין של טעם
זה מתכון תוניסאי\מרוקאי (
). בעיקרון זה סולת, קמח, שמן, סוכר ולימון. זה יוצא במרקם חולי, זה נורא נחמד ופשוט אם את רוצה להכין עוגיות ממה שיש בבית ובמהירות.

limors2

Active member
מגעילות

אבל מי אני שאגיד משהו כזה, בבית שלי מדברים על פליצות בשולחן שבת
לפעמים.

limors2

Active member
לפעמים מדברים על דברים הרבה יותר מאיומים מזה.

ומשומה הדברים הכי מוזרים עולים כשיש אורחים

limors2

Active member

שיר חרישה בקאנטרי-שוגרלנד-אני לא מתפשרת. שיר חרישה לא קאנטרי-Sleeping At Last - Turning Page. גם רגיל וגם אינסטרומנטלי. אלבום ישן שעשה קאמבק-אין חיה כזו. אלבום חדש שגילתם-הפסקול של דמדומים 4.1. מפתיע כמה שהוא לא הולם את קהל היעד של הסרט. ציטוט השבוע שלכם-מי זוכר ציטוטים. קנית השבוע-קניתי קרם פנים שעלה 60 שקל. כמו נקבה. והוא בכלל לא עוזר לי. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-משחקי הרעב הראשון. רק התחלתי אותו (לפני שעתיים וחצי) וכבר סיימתי שליש. אני פוחדת להתחיל לקרוא שוב או שאני אסיים אותו. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-העוהנ השלישית של פרינג'
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קר נורא. וגשום. ומגעיל. עד חמישי. אבל לא נהניתי מהחום כי הצטננתי בגלל הכיתה המפגרת שלי. משהו טוב שאכלתם השבוע-סנדוויץ' חביתה עם פטריות ועגבניות הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא הספקתי לראות סדרות, אבל זה אף פעם לא באמת תכנון קונקרטי. זו המלצה. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-קבוצת האקרובטים המוזרים בגן המשולש היום. קטע מעצבן שקרה השבוע-שרדתי עד עכשיו בלי להיות חולה, ואז ביום ראשון בגלל שליש כיתה שהשתעלה והתעטשה בניצוחו החולני של מי שישב לידי הגעתי הביתה מצוננת וסובלת. אבל לפחות פספסתי לימודים ביום רביעי שהיה היום הכי מזוויע של השנה, מבחינת מזג אוויר. איש השבוע שלכם בפורום-כל מי שתקשרתי איתו. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ליהי אלה וקורל. מסר לאומה-חברת החשמל הם חברה של נבלות. קר לי. תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תזהרו בדשא אחרי הגשם, נפערים בו בורות בלתי נראים שמתמלאים במים. לא נעים לא לנעל ולא לגרב. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10

עונה 3 של פרינג'|ריר|

סיימת אותה? אני יכולה לדון איתך כבר באלטר אגו של אוליביה?
ומה דעתך על משחקי הרעב? כל החברות שלי מכורות. למרות שאני כן אוהבת תכניות ריאליטי, זה פשוט לא נשמע מעניין מספיק

limors2

Active member
לא, אני בחצי הראשון שלה.(+
)

בפרק האחרון שראיתי אוליביה ה(עדיין)רעה בדיוק חזרה לעולם שלה ואוליביה הטובה(
) התמוטטה החוצה מהמיכל במעבדה של וולטר
משחקי הרעב ממש טובה. מה שקילקל לי אותה זה שבחצי השני של הספר השני ובספר השלישי הדמות הראשית הופכת לבנאדם ממש מעצבן. אבל עדיין סיימתי כל ספר שעות בודדות אחרי שהתחלתי אותו, אלא אם הצלחתי להכריח את עצמי להפסיק לקרוא באמצע. ומבאס שהסרטים יהפכו אותה לסדרת ה"דמדומים" הבאה

אוליביה

אני לא זוכרת מתי היה מה, אז אני אדבר איתך יותר בחופשיות כשתסיימי את העונה הזאת ( אין לך מה למהר, העונה ה-4 לא עומדת בקצב של ה-3 לצערי
). איזה מזל שאוליביה1 הצליחה לחזור לעולם שלה, וחבל על ברוילס, שהיה פשוט מקסים.. ומסכימה עם מה שאמרת לגבי הסרט, מקווה שלא

למעלה