הפעם אני אהיה ראשונה!
שיר חרישה בקאנטרי- Drink In My Hand - Eric Church Drink Myself Single - Sunny Sweeney
שיר חרישה לא קאנטרי- The One That Got Away - Katy Perry
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם- הלוואי והיה לי זמן לגלות אלבומים. חן אבל אמרה שהאלבום של פיקי לא שווה האזנה. לתשומת ליבכם..
ציטוט השבוע שלכם- "אמא עושה כלים, אבא קודח" יהונתן משחק עם ילדה מהגן באבא ואמא וכששואלים אותו מה אבא ואמא עושים, זו הייתה התשובה שלו
קנית השבוע- שילמתי לדרכון חדש, זה נחשב? אגב, ממתי דרכון זה רק לחמש שנים? זה לא היה פעם 10?! כנראה שמזמן לא ביקרתי במשרד הפנים...
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הקראתי אתמול לאייל שלושה סיפורים לפני השינה. כולם היו מטופשים להחריד וממש לא לגיל שלו. לא עשה רושם שהם מעניינים אותו בכלל אבל לפחות הוא ישב בלי לעשות רעש ועשה את עצמו מתעניין בשבילי. גם כשלא הבין כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי קצת איידול השבוע וזהו.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה קריר אבל הובטח לי מבול ביום רביעי ולא היה מבול ולא נעליים
משהו טוב שאכלתם השבוע- הלכתי למכלות בבוקר לפני העבודה כדי לקנות לי שוקו כי התעצלתי להכין וגיליתי שיש כבר אוזני המן!! אומנם לא קניתי כי זה היה נראה רע וכמו תוצר ניסיוני של משהו אחר אבל עצם העובדה שהן קיימות כבר שמחה אותי מאוד!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- תיכננתי רק על הדרכון הזה. שכשחושבים על זה בעצם, אני מתכננת על זה כבר איזה שלושה שבועות..
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "א-אוהל, ב' זה בית, ג' זה גמל גדול? מה הפלא שבחו"ל חושבים שאנחנו מתנייעים על גמלים.." ישן אבל בעקבות השיחה על זה במפגש איידול זה הזכיר לי את זה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- הגשם שהובטח לא קוים
איש השבוע שלכם בפורום- ליאורה!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יש איזה מישהי בעבודה שתמיד מצחיקה אותי. לא כי היא מספרת בדיחות , פשוט כי היא הזויה. אז היא.
מסר לאומה- בא לי לישון!!! בשביל מה צריך בוקר?! בשביל מה זה טוב?!
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- אוזני המן עם פרג!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0