It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם

(369) symptoms
(271) LeAnnDylan
(170) the whole shebang
(142) limors2
(126) West Doll

עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן)
אמריקן איידול
קרן פלס

דוקטור הו וטורצ`ווד
שלמה ארצי
הכרויות
מתגייסים
צמחי בר

רדיו
בריטני ספירס
עקרות בית נואשות (טלוויזיה)

ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10

מדגישומטיק לדרוריה המצויה

2DH

New member
הכי כיף סתם להידחף!

שיר חרישה בקאנטרי- אמ... good girl u ו being myself (מאלבום הלהיטים של מרטינה)
שיר חרישה לא קאנטרי- היה איזה משהו בגלי שהיה תקוע לי אבל אני ממש שמחה שאני לא זוכרת מהו כדי שלא ייתקע שוב.
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין כזה.
אלבום חדש שגילתם- גם כזה אין.
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע- נעלי ספורט
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הספר הראשון בסדרה שבונז מבוססת עליה.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אלקטרז לא רע בכלל.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- מתחמם.
משהו טוב שאכלתם השבוע- hot pot זה נהדר.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בוודאי שלא.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נסעתי למסיבת פורים בבייג'ינג וברכבת התחתית איזה סיני אמר לי שהוא חושב שזה ממש רעיון רע שנתקוף באיראן ולא כדאי שנתקוף.

קטע מעצבן שקרה השבוע- כשמבקשים ממשהו משהו במפורש ואיכשהו הוא ממציא תירוץ מטופש למה הוא לא עשה את זה (שתגיד שהיא שכחה וזהו.. :) זה היה סתם מעצבן ודרש ממני להתאמץ בשביל 2 דפים הרבה יותר מדי.

איש השבוע שלכם בפורום- כולם כיף לקרוא פה.

איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-

מסר לאומה-

תמונת השבוע שלכם- גם הכלב התחפש !

המלצת השבוע-

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אלקטרז

יש בארץ בכל חור כל מיני שלטי חוצות של הוט בהם הם טוענים שיש להם את הסדרות הטובות ביותר בעולם ואז הם שמים פוסטר של סמאש
עכשיו עם כל הכבוד לקת'רין מקפי וכמה שהסדרה הזו יכולה להיות כיפית. בואי נסכים שהיא לא בקטגורית הסדרות הטובות בעולם. קיצר יש להם כל מיני כרזות של סדרות טיינאג'ריות סטנדריות אבל גם של אלקטרז. הייתי השבוע בבייביסיטר בבית שיש בו הוט וראיתי פרסמות של זה וזה היה נראה כמו אחד הדברים היחידים שיכולים להיות לי מעניינים לצפיה. איך זה באמת?

symptoms

New member
אני ראיתי פרק אחד

היה נחמד אמנם, אבל זו נראית לי כמו סדרה נוסחתית שכל פרק יש סיפור מסגרת שהוא אותו דבר ורק הדברים הקטנים משתנים. אז זה בסדר אם סתם בא לך להעביר שעה ואין לך משהו אחר, אבל לא נראה לי שיותר מזה. מה עוד שכנראה הולכים לבטל את זה, וסדרות בלי עתיד זה מרגיז.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
את תאלצי לסלוח לי אבל

המלצות לסדרות אני לא אקח ממך לעולם

2DH

New member
אלקטרז

סה"כ ממש ממש חביבה, והיא שונה מהסדרות הרגילות (גופה מתגלה מי הרוצח וכו... - וזה כבר ייתרון).
זה מבית היוצר של אבודים וזה בולט. זה הרבה יותר טוב מאבודים (תירו בי מעולם לא הבנתי את הקטע של אבודים), אבל רואים שזה מאותם היוצרים... שווה צפייה של יותר מפרק אחד כדי לקבל החלטה (וסאם ניל הוא שחקן נהדר).

LeAnnDylan

Well-known member
מעולם לא ראיתי אבודים

וגם לא הרגשתי תחושת החמצה גדולה. אבל האלקטרז הזה נשמע טוב, אני אבדוק איזה פרק/שנים של זה ואחווה דעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה מסכמ"שת

שיר חרישה בקאנטרי- חרשתי על כל השירים של סקיילר ליין. אגב בפינת הסקיילר השבועית, הנה ההופעה שלה - http://www.youtube.com/watch?v=qq3YodH1gNs
כמו כן, יש את הקאבר הזה של ליאן לאינט נו סאנשיין שהוא כל כל מעולה שאי אפשר לתאר במילים - http://youtu.be/ShsPSKm8a18 לוידאו הזה אגב הגעתי מהגרסה המצוינת של ליאן ל-Someone Like You של אדל. ודרך שניהם הגעתי לגרסה הזו של ליאן למי אנד בובי מקגי שאני מכירה ממזמן אבל לא שמעתי אותה כל כך הרב זמן כי היא לא הייתה ביוטיוב ועכשיו אני רואה שמישהו העלה - http://www.youtube.com/watch?v=5_M99xE6vhw
שיר חרישה לא קאנטרי- The Edge of Glory - Erika Van Pelt
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- היו דווקא הרבה קטעים מצחיקים השבוע אבל אני לא זוכרת ציטוטים ספציפיים.
קנית השבוע- מייקאפ.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הטור של קרן. כרגיל

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי פרק של סמאש וזה לא היה להיט. אז במקום- האנטומיה, מרפאה, איידול, מחשבות פליליות ודה וייס. מירנדה הייתה כל כך יפה

מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם בטירוף. איכס. למה הגיע האביב

משהו טוב שאכלתם השבוע- ארוחת שישי אתמול הייתה מעולה. דודים שלי היו אצלנו וכל אחד ניסה להתעלות על השני עם המטעמים שלו ויצא שאכלתי מלא וכאבה לי הבטן בטירוף אח"כ. אבל היה טעים

הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא תיכננתי הרבה. אבל אני אלך על לא כי הייתי צריכה להפקיד צ'ק ולא עשיתי את זה מפאת חוסר זמן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- טוב, כל הקטע בהופעה של קרן עם האודם שנמרח לה והיא ביקשה ממני לנגב לה. איך שירדתי מהבמה אני קולטת 4 אסמסים (שלושה אם לא מחשיבים את של אורית שישבה על הבר) שמבקשים ממני לא לעשות פאדיחות בשידור חי
זה ממש הצחיק אותי. האמת שכל ההופעה חן ממש הצחיקה אותי. היה קטע שקרן ישבה בפסנתר אחד ואז היא באה לעבור לפסנתר השני אז היא עברה לידינו (ישבנו ממש על יד הבמה) ואז חן חסרת הטקט הזו פולטת "אומייגאד איזו קובבה" או איזה משהו בסגנון. לא זוכרת את המשפט המדויק אבל זו הייתה קריאת הזדעדעות לגבי המשקל של קרן. וחן לא יודעת לדבר בשקט והיינו ממש קרובות ואני לא יודעת אם קרן שמעה את זה אבל אם כן- פדיחה

קטע מעצבן שקרה השבוע- הילדה המטומטמת שישבה בשולחן שלנו. אומייגאד רציתי להעיף לה כאפה.
איש השבוע שלכם בפורום- חן ואורית שהיו איתי בהופעה
זו ההופעה הכי כיפית שהייתי בה!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- קרן פלס
נו מה, היא עשתה לי שמח כל השבוע

מסר לאומה- מי בא להופעה של קרן ב-19 לאפריל?

תמונת השבוע שלכם- קרדיט על הצילום לרינת.
המלצת השבוע- בואו להופעה של פלס.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 ההופעה הקבעה את הטון להמשך השבוע אז אני אלך על 10.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

symptoms

New member
יש לי הרגשה שאת הולכת להופעה

של קרן פלס כל שבוע
. לפחות זה מספק לך סיפורים משעשעים.

אה, בנוגע לדה וויס, אלאניס כבר הייתה או שעוד לא? כי היא אמרה שהיא הולכת להיות, אבל אין לי כוח סתם לראות אם היא לא שם.

רעות

symptoms

New member
אני לא מאמינה,

יכולת להזהיר אותישזה שתיים וחצי שניות של אלאניס, לפחות קיבלתי פיצוי בדמות איירוניק.

(ולא, לא ראיתי את כל התוכנית, עברתי על הרוב בפסט פורווד)

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אה ואל תזרי מלח על הפצעי

אחרי ההופעה בשבוע הבא אין הופעה למשך 5 שבועות

symptoms

New member
אני היחידה שאין לה מושג על

מה לעזאזל אתם מדברים עם כל הניגובים האלה?

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
כן!

איפה את חיה. אנשים רנדומלים בעבודה שלא היו בהופעה ואין לי אותם בפייסבוק מסתלבטים עליי. איך את לא עדין לא בעניינים

אניווי, לונג סטורי שורט.
בהופעה ביום ראשון בגלל שהיא הייתה מצולמת לויינט, קרן חשה צורך לשים איזה אודם זרחני ומזעזע (היא בדר"כ עולה בלי איפור) שיר וחצי לתוך ההופעה היא כבר נמרחה על כל המיקרופון שלה ומרחה לעצמה את האודם על כל הסנטר. חן ואני ישבנו בשורה הראשונה, שאני לא יודעת אם יצא לך להיות בזאפה פעם אבל למקרה שלא אסביר רק ששורה ראשונה זה אומר לשבת לקרן על הנקבוביות. לייק, ליט'רלי במרחק נגיעה. את שולחת יד ויכולה להכניס אותה להיריון (תלוי כמה מוכשרת את, זאת אומרת) אניווי היא סיימה את השיר מחאו כפיים ואז היא באה לדבר והיה רגע שקט אז צעקתי לה שנמרח לה האודם. ציפיתי ממנה שתלקק איזה בוהן ותנגב את הסנטר, כמו שכל בחורה נורמלית הייתה עושה אבל היא ישר אמרה "אז בואי תנגבי לי" בהתחלה חשבתי שהיא מסתלבטת עליי אז לא באתי אבל היא המשיכה ואמרה "נו, אישה לאישה. בואי" אז הלכתי. בהתחלה באתי לנגב עם האצבע (כמובן שלא טרחתי ללקק אותה לפני) וקלטתי שאני רק מורחת לה את זה עוד יותר ואז נזכרתי שיש לי מגבונים בתיק אז הלכתי להביא וסידרתי אותה (כשאנשים צועקים לי ברקע שאני לא אמרח לה את זה עוד יותר
שינוחו!)
חזרתי למקומי וכעבור חצי שיר לאחר מכן היא שוב מרחה את עצמה עם אודם (כל המיקרופון שלה היה כבר אדום). כמובן שלא טרחתי להעלות לבמה אבל אנשים שהיו סביבי האיצו בי לעלות שוב לנגב לה. הרגשתי בשלב הזה ממש מטומטמת אז כשעליתי שאלתי אותה אם היא רוצה שאני אשאיר לה את המגבונים שם, שכל פעם שמישהו יצעק לה שנמרח לה האודם, שתנגב. היא בתגובה אמרה "את יכולה להשאיר פה, אבל מידי פעם תעלי לבדוק מה קורה. כבר נקשרתי"

אח"כ היא עברה לפסנתר השני שהיה בצד השני של הבמה (הבמה היא בס"כ 4 מטר בערך) היא שרה שיר ואז עצרה כדי לשאול "צליל, איך האודם?"

הפעם השלישית שעליתי לנגב לה את האודם הייתה כשהיא קמה מהפסנתר וקראה לילדה המעצבנת שישבה איתנו בשולחן לעלות לבמה (כי אמא של הילדה כתבה לקרן פתק שלילדה יש יומולדת והיא רוצה שיר וחיבוק) האמא באה לצלם אותה וכל הסנטר של קרן היה אדום והיא גם עמדה מול המצלמה של ויינט אז לא היה נעים להשאיר אותה ככה (זה הקטע שיש בפייסבוק שאיזה מישהי העלתה לי, את זה אפשר לראות למרות שאי אפשר לשמוע מה שאמרתי לה. שזה טוב
)

symptoms

New member
הרשי לי להגיד שאני לא יודעת

מי יותר הזויה, את או היא.

זה אומר שאסור לנו לשבת מקדימה בחמישי. יהיה פאדיחות.

רעות

למעלה