כבר לא פריידי ובטח לא מאוהבת, אבל עדין בא לי
שיר חרישה בקאנטרי- אם אני אגיד שגוד גירל, לכמה שנים זה יוחזק נגדי? האמת שחרשתי גם על Mama's Broken Heart ועל האלבום Kerosene כי האייפון שלי החליט לעשות לי ספיישל מירנדה וגם ספיישל מרטינה ושם לי את כל שירי הדיכאון שלה ברצף. ניסה להתעלל בי כנראה. שירי סרטן אחרי שירי מלחמות, אסונות וילדים מוכים ברצף... תענוג. חוץ מזה שמעתי הרבה סקיילר. ולמקרה שלא שמתי כאן את השיר השבועי שלה, הנה -
http://www.youtube.com/watch?v=8iUUOGvKrJ4 אני מתה על הקטע בסוף שהיא שרה סניקינג סניקינג סניקאאאאאאאאאאאאאאנ
מלכה!
שיר חרישה לא קאנטרי- הרבה נ' דאבז וקרן פלס. בעיקר חרשתי על מבול מהזאפה ומבול שליאורה שלחה לי פעם.
אלבום ישן שעשה קאמבק- מרטינה ומירנדה.
אלבום חדש שגילתם- אין.
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת ציטוטים אבל קטע מצחיק שהיה לי השבוע. קצת ארוך אבל משעשע. הייתי בצהרון בית ספר שזה בדר"כ שני ילדים בכיתה א' שצריך להעסיק במשך איזה 3 שעות. בדר"כ אני מביאה להם את האייפון והם משחקים בו כל השלוש שעות ויש לי שקט מהם
זה עד שאחד מהם מחליט שבא להם שאשחק איתם כדורגל. בכל אופן אנחנו משחקים בחוץ ואז הם התחילו לדבר על חברות ובמי הם מאוהבים ובלה בלה אז שאלתי את אחד מהם במי הוא מאוהב והוא אומר לי "אני מאוהב בבן" נדהמתי לשמוע ילד בכיתה א' אומר את זה (בדר"כ ההורים במושב נורא פרימיטיבים וכשהם רואים ילד בן שנתיים מחבק ילד אחר הם נלחצים אז ילד בכיתה א'? בטח היום עוברים למכות חשמל) שאלתי באיזה בן והילד השני שם אמר "הוא מאוהב בי" והילד אישר "נכון" שאלתי את הילד השני אם הוא מאוהב בראשון והוא אמר שהוא מאוהב בשני בנים אבל אף אחד מהם זה לא הילד שאמר שהוא מאוהב בו. הנחתי שזה קטע כזה של חברים והם לא באמת מאוהבים או משהו אז הנחתי לזה. במיוחד אחרי שהילד הראשון אמר שהוא אומנם מאוהב בילד השני אבל שיש לו חברה שקוראים לה דרור (דרורה;; עברת לקטינים?
)
קיצר יום למחרת הייתי שוב איתם והפעם נוסף עוד ילד. שיחקנו פולו ואיכשהו השיחה התגלגלה לחתונה או ילדים או שקר כלשהו. לא זוכרת בדיוק מה והוא אמר משהו על זה שהוא מתחתן עם בת ואמרתי לו שאתמול הוא אמר שהוא מאוהב בבן אז למה הוא רוצה להתחתן עם בת. והוא כזה "אבל אם אני אתחתן עם בן אז יקראו לי הומו" צחקתי ואמרתי לו שאם הוא מאוהב בבן הוא גם ככה כזה
אז הוא עונה לי: "טוב אז מה אכפת לי שאני ואמא שלי ניכנס לכלא" לא הבנתי כל כך את ההקשר אבל אז הוא הסביר שאם בן מתחתן עם בן אחר אז שולחים אותם לכלא. ומסתבר שגם את האמהות שלהם
זה היה כל כך אבסודר ומפגר שלא יכולתי שלא להיקרע מצחוק. את השיעור באזרחות העביר לו רועי וצעק עליו ש"מ'פתאום! יא אידיוט! לא נכנסים לכלא! יש לי דודים שהתחתנו בן עם בן והם לא בכלא אפילו!" צחקתי אחרי זה במשך שעה
קנית השבוע- אין לי כסף לקנות כלום. בזק לקחו לי איזה 2000 ש"ח
אני ענייה. אה אבל שבוע שעבר הלכתי לשופינג עם ג'ס. ובשופינג אני מתכוונת שאני קניתי וג'ס הסתכלה עליי. קניתי מלא בגדים! (איכשהו עדין אין לי מה ללבוש
)
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא קראתי כלום.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- לא ראיתי כלום.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- אתמול קפאתי למוות. לא זוכרת מה היה לפני.
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת מרנג.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נראה לי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הקטע מלמעלה. והיו עוד קטעים אבל אני לא ממש זוכרת
קטע מעצבן שקרה השבוע- בהופעה של קרן בחיפה כל הערב הזה היה די נוראי. השירות שם היה מחריד וזה ממש העכיר את האווירה. מזל שקרן כזו מדהימה שזה הצליח להשכיח קצת את השירות המזוויע. אפילו רעות נהנתה ואמרה שהייתה הופעה ממש טובה
איש השבוע שלכם בפורום- רעות שבאה איתי להופעה של קרן.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אין. בא לי להדביק כאפה לכל העולם.
מסר לאומה- אני בחסכי קרן פלס לחודש הקרוב. עזרו לי להתמודד עם הגזרה
תמונת השבוע שלכם- אין לי תמונות. אני שומרת על גושי.
המלצת השבוע- אל תלכו למועדון הביט לעולם. חרא של מקום!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 על איזה שבוע מדברים?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0