That Song In My Head

That Song In My Head

שתפו עמנו את השירים שאתם שומעים ברגע זה, שמעתם לפני, או מה שאתם מזמזמים לכם בראש

Now- SHeDAISY

אוך מצאתי את האמפי הראשון והחסר תועלת שלי, מסתבר שהקבצים בו עדיין טובים אז החלטתי להשתמש בו בשביל לראות קבצים בטלוויזיה (נפלאות הUSB) והנה גם כל השירים נשמרו
יש בו מלא ליאן, קרי והאנה מונטנה
וכמה שירים שהרצתי את המהירות שלהם בעזרת "שמע" של וינדוס. מצחיק.

Summer Girl- Jessica Andrews

הנוסטלגיה ממשיכה! אני מתערבת שלא הבנתי מילה מהשיר הזה כששמעתי אותו בכיתה ח'

LeAnnDylan

Well-known member
פיז'ו 92

אגב היום היה לי אחלה יום מחינה מוזיקלית. מאוד מגוון בניגוד לימים האחרונים בהם שמעתי רק קרן. אבל נכון לעכשיו זו הפעם הראשונה שאני צופה בקליפ הזה אז הולכת על זה.

מי שר את זה?

אגב דלילה, היה לי חלום על קרן פלס
אני מאשימה אותך בזה
חלמתי שדיברתי איתה, ואיכשהו שאלתי אותה אם היא חובבת אופרה. היא אמרה לי שכן, והתחילה לשיר לי אופרה! ופתחה את פיה ושרה בקול גדול וגבוה. אני התרשמתי כמובן ואמרתי לה:" מה, אז למה את כל פעם שרה בקול נמוך?" היא נראתה מבולבלת. השבתי לה בכך שאני רגילה לשמוע זמרות קאנטרי (
) ששרות בקול גבוה (למרות שזה מגוחך, כי חוץ מליאן של העבר וקרי אני לא באמת רגילה לשמוע קול גבוה). טוב, זה היה הזוי.

LeAnnDylan

Well-known member
קרן פלס

http://www.youtube.com/watch?v=9rG70zSpiDY עשה לי חשק לצפות בקליפ בגלל שיצא לי לראות איזה קטע מ"צמדים" של מירי מסיקה וקרן פלס שבו קרן מראה למירי בפעם הראשונה את הקליפ הזה ושואלת לדעתה ומירי מתעצבנת עליה שהיא מדלגת ועושה לה כזה :מה אמרתי לך על הדילוגים?! אסור לך לדלג!" ואז בסוף עושה לה כזה "היית צריכה פחות דילוגים ויותר ילדה קטנה" וקרן בתור ילדה קטנה נראית מזה ילדה כאפות חמודה וזה משעשע
אגב לגביי החלום שלך, קרן שרה בקול די גבוה המון פעמים, רוב הזמן זה נראה לא קשור

הקליפ

פשוט אותם פנים יש לה! זה הזוי. אני אוהבת את העובדה שהיא יצאה מהתבנית של ה"מחברת שירים ולחן" ובאמת נהייתה זמרת. יש לה קול לא רע בכלל.

בקרקס הזה- מירי מסיקה

אבסורד נוראי שדווקא בית ספר למוזיקה מחזיר אותי לשמוע מוזיקה בעברית. ממ.

blah blah story

New member
זה ממש לא אבסורד - זה אומר שהם הצליחו במטרה

שלהם! להחזיר את המוזיקה הישנה והטובה לארץ. אתמול נהנתי משירים שאני לא סבלתי פעם! כמו השיר של עידן רייכל שהוא מהמם - אבל אני לא סובלת את עידן.

אני תמיד אהבתי את ממעמקים

פשוט מקסים
וכן, יש משהו בדברייך, אני מודה שבהתחלה מאוד התנגדתי לתכנית , אבל אני פשוט נהנית ממנה.

LeAnnDylan

Well-known member
I Need A Job - Burns & Poe

טל ד'ם אס.או.ביז איי ניד א ג'יי.או.בי

למעלה