שאלון של לפני הופעה

MamoOoshA

New member
שאלון של לפני הופעה

תזכורת: ביום חמישי הקרוב, 23.02.2012 היהודים בפאב הפרה בשבי ציון [אי שם בקיבינימט
]. פתיחת דלתות: 20:00 | תחילת הופעה: 20:30 [בדיוק, לפי התקליט בהזמנת הכרטיסים]. כרטיסים ניתן להזמין בטלפון 072-2657872 [פעיל 24 שעות]
מגיע/ה לפרה?
עם מי?
מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?
איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
למי?
שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
שהם יסיימו איתו:
ליד מי תעדיף לעמוד?
מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
הערות: נתראה, גיל

מגיע/ה לפרה?
עם מי? עוד לא ברור.. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? 10!! איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? בסוף תבכו, לעולם מצדי וחופשי. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: כל האלה שמשורה למעלה. למי? לעצמי.. שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: ראה למעלה.:) שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו: לעולם מצדי. שהם יסיימו איתו: ג'קי. ליד מי תעדיף לעמוד? וואלה לבד. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? אוחנה, הילה, צחר. הערות: 99 אחוז שזו ההופעה האחרונה לפני הודו ! !

lotemy

New member
"נפרדים עכשיו.."

מגיע/ה לפרה? אכן עם מי? עם אביה.. מתישהו.. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה? אני לא בטוחה כמה בא לי כרגע, אבל בערב יבוא לי. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע? אני רואה דם. ג'קי מסומם. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים: קח אותי למי? אביה שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך: לפעמים שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:הנה זה בא שהם יסיימו איתו: ג'קי ליד מי תעדיף לעמוד? הייתי רוצה להיות לבד. אבל מניחה שאביה ועוד מישהו מפה.. מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו? אור השחור, עדן. הערות:

MamoOoshA

New member
חוזרת למקורות.

מגיע/ה לפרה?
יס, איי דו. עם מי?
נטע, לי ושני. אולי גם ענבר. מ1 עד 10, עד כמה בא לך על ההופעה?
זה מתחיל להתגבר ככל שהזמן עובר. איזה שיר הכי היית רוצה לשמוע?
עשיתי לעצמי חשק לסוף העולם. ובא לי גם את עידן האלוהים וגם כשלא בוכה. שיר שהיית רוצה להקדיש למישהו מסויים:
ליפול, חופשי. למי?
ללי, לענבר. שיר שהיית רוצה להקדיש לעצמך:
סומבדי אלס. שיר שהיית רוצה שהם יפתחו איתו:
הנה זה בא, כי כמו שזה נראה אני אפספס את ההתחלה
שהם יסיימו איתו:
הזמן שלך. ליד מי תעדיף לעמוד?
לבד. [אחות'שלי
] מישהו שהיית ממש רוצה שיגיע, אך אין באפשרותו?
מיי לאבלי סיסטר ♥ הערות:
תפרקו לי ת'צורה, באמאשלכם!

למעלה