אוף זה מביך אותי אני לא נוהגת לדבר על דברים כאלה, אפילו לא עם אמא.. אבל באלי לעבור לטמפונים. איך אני אמורה לדעת מה לקנות? חברה אמרה לי שלפי העוצמה, עכשיו איך אני יכולה לדעת איזה עוצמה יש לי, הרי אין לי למה להשוות! :\ גודל? מוליך? תודה

ממה הבושה הגדולה, טמפונים זו המצאת המאה

בהתחלה רק עם מוליך. אחרת אולי יכאב טיפה וחבל אני תמיד קונה גם super לימים הראשונים של המחזור, ואז קונה את ה regular לימים היותר רגועים. טמפקס היא חברה מעולה נניח...

nettus

New member
תרשי לי לחלוק עליך

טמפקס זה החברה הכי פחות טובה שיש. הטמפון שלהם פשוט לא סופג כלום. O.B או קוטקס, זה הכי טוב, אני לא הייתי מתקרבת לטמפקס, לא סובלת את החברה הזאת.

coolit

New member
אני הייתי עם ob כל החיים, בפעם היחידה שניסיתי

טמפון עם מוליך- של טמפקס- פשוט לא הבנתי מה עושים עם זה, וזה היה מגעיל.. אני הייתי משתמשת בגודל נורמל ואחר כך עברתי ללארג'. הערה- כואב מאוד להכניס או להוציא טמפון כשהנרתיק יבש. לכן הוא לא מתאים כלכך אם בסוף ימי הדימום יש לך ימים שיכולים להיות יבשים, או להיות יבשים במשך הרבה שעות רצוף.. וכרגיל, אפילו שאני לא מקבלת אחוזים- אני משתמשת כבר כמה שנים במונקאפ. ולסיום- וואו, כבר שכחתי מה זה מחזור...

svety

New member
אוי, טמפונים זה כזה גאוני

אני אישית ממליצה על קוטקס, הם בלי מוליך, ומעולים. לא מסתדרת עם מוליך, ולא כל כך הסתדרתי עם חברות אחרות בלי מוליך. לפני כמה זמן ראיתי בסופר פארם ערכת התנסות כזו של קוטקס, שמכילה כמה גדלים של טמפונים ותחבושות, אם את נתקלת בה - שווה לקנות. בגלל שטמפונים [ובכלל, מוצרי הגיינה נשית] הם לא עסק זול, אני ממליצה להשאיל קצת מחברות ולהתנסות, ורק אז לקנות חבילה.

the mush

New member
אני רק עם OB

יש להם שכבה חיצנית של טמפון רכה יותר, או שקר כלשהו כזה... אבל זה באמת מרגיש לי אחרת. גם כשאני יחסית בסוף המחזור ואז זה קשה וכואב יותר להכניס ת'טמפון, אז אני מצליחה לעשות את זה יחסית ביותר קלילות ביחס לטמפונים אחרים. יש לי מחזור סבבה+, אז אני מתחילה עם מיני, עוברת לרגולר וחוזרת למיני.

Maldini Girl

New member
תתחילי מלקנות את ה"נורמל" ואז בהמשך

תדעי אם זה טוב לך או לא. אני אוהבת מוליך, עושה את החיים קלים יותר.

golaash

New member
אם את מתחילה

הייתי מנסה לבקש ערכת התנסות ולהתחיל עם מיני + מוליך. יותר קל עם מוליך עד שלומדים את הפטנט ומיני זה הכי דק - הכי פחות יעשה בעיות. אחרי שמתרגלים לאיך מכניסים ולהרגשה - עוברים לכאלה ללא מוליך לפי עוצמת הזרימה

golaash

New member
בכל אחת מהחברות

אני יודעת שבמודעות בעיתונים שלהם יש תמיד טלפון. אבל זה בטח נמצא גם באתרים שלהם

למעלה