מה היו התוצאות של הקרבות המרכזיים בארוע האחרו

מה היו התוצאות של הקרבות המרכזיים בארוע האחרון של mma

elad547

New member
המלצות על מכוני MMA בגבעתיים

הי חברים, אני מעוניין להתחיל להתאמן(lite) במכון שמלמד MMA , היות ואני גר בגבעתיים ועובד יחסית הרבה הדרך היחידה שאוכל להתמיד היא שהמכון יהיה קרוב לבית. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקום כזה.

moich

New member
עזרה בבקשה-

לא הבנתי הTUF הבא הוא רגיל והמאמנים שלו הם קרוז ופייבר או שהוא בברזיל והמאמנים שלו הם בלפורט וונדרליי סילבה?

באסטר1

New member
תשובה

טיטו אורטיז-ליטל נוג (אחיו הצעיר של נוגריה הגדול) ליטל נוג ניצח על ידי GNP בקרקע. פרנק מיר-נוגריה (הגדול) פרנק מיר הכניע את נוגירה (אמריקנה או קימורה) ושבר לו את ביד. ג'ון ג'ונס-מא'צידה - ג'ונס הכניע את מא'צידה ונשאר אלוף הLHW

UgiPletzet

New member
גם וגם

יש עונת TUF "רגילה" עם קרוז ופייבר, ובמקביל הם מתחילים סדרות-בת במדינות שונות (כמו שעושים בארץ גרסא מקומית של הישרדות, המירוץ למיליון וכו') - ברזיל הם הראשונים (והמאמנים הם בלפורט ווונדי) וכנראה שהמדינה הבאה תהיה הפיליפינים. דיינה מדבר על זה שהוא תמיד רצה לעשות מעין "אליפות עולם" מכמה סדרות של TUF במדינות שונות, כשהמנצחים מכל מדינה יילחמו ביניהם. אולי עוד נראה משהו כזה בשנים הקרובות.

moich

New member
יש מכון מעולה ליד קניון גבעתיים

של אלי פופלינגר יש אימונים פרטניים לכל דבר mma מואי טאי, bjj, אלי הוא בן אדם מדהים ומאמן פצצה, וכל שאר המאמנים גם מיוחדים מאוד, דודי בן זקן וגונן חריף, אם אתה מעונין תתקשר- אלי פופלינגר- 0522549267 דודי בן זקן- 0542250993

למעלה