היום רדום פה

../images/Emo1.gifהיום רדום פה../images/Emo1.gif

מה קורה? כולם עייפים היום
הולך להיות לנו שבוע דיי גשום וסוער (כמו שרובכם אוהבים) הגר לא פה הילה עסוקה בעבודה ואנחנו ישנים
קיצר, רק רציתי להודיע לכם שהשבוע אני לא אהיה פה בימים שני ורביעי(כלומר מחר) כמו ששמתם לב הולך להיות בקרוב חידון בפורום(ב- 16/1) והיום פרסמתי הודעה ראשונה בנושא, תפוז כבר פרסמו בלוח ארועים של הפורומים על החידון! שבוע הבא אני הולך לפרסם בהמון פורומים, נקווה שזה יעזור לפורום לפרוח
כמו כןף זו הזדמנות מצויינת לאנשים כמו "רק אתמול", שירן שעדיין לא היו בהוםעות, ללכת
ועוד משהו, לאוהבי יזהר אשדות ויהודית רביץ: נדודי שינה: יום ראשון 2/1/05 הארד רוק קפה רגוע – יזהר אשדות- 00:05 יום שישי 7/1/05 מסיבה עם משה וילנסקי- 00:15 שירה בשידור- 01:40 יהודית רביץ בצוותא- 02:50 צפיה נעימה

שרית7

New member
נכון מסכימה וראיתי את ההופעה

זה היה בהארד רוק קפה. אין לכם מושג איך כוכבית ואני שנאנו את אלונה קמחי בכיתה ז'... היו שמועות שלגלי ויזהר (גם יזהר היה מושא הערצתנו בתקופה ההיא) יש רומן בעקבות הסרט שוברים בו הם שיחקו כזוג נאהבים. וכשהתבדנו כעסנו מאוד בלשון המעטה... אך ימי הנעורים... איזה דאגות היו לנו... לאיזה מקום יגיעו השירים במצעד איך נגיע להופעות ולצילומי טלויזיה (היינו מתכננים שבועות...)

hilali1

New member
ממש תודה

אצפה גם אצפה. כלומר אקליט גם אקליט... (ורק אח"F אצפה)

hilali1

New member
../images/Emo24.gif

אני בסדר תודה. מעט קורסת מחוסר זמן ומחוסר שעות שינה אבל עוד מעט זה יעבור ויהיה טוב יותר. שכחתי להקליט את יזהר. חבל... ומה שלומך את ?

שרית7

New member
יום ראשון יום מעפן שיגמר השבוע כבר

היום לא הייתי בעבודה... נתפס לי הגב. כוכב' חשבתי אולי במקרה גם את היית בבית אבל בסוף לא התקשרתי אני מקווה שלא תהרגי אותי...

willo1

New member
יום ראשון דיכאון?

את יודעת מה אומר השיר שרית.- יום שני עצבני?

שרית7

New member
יום שלישי לא נגמר רביעי מיותר

וכמה שזה נכון כל מילה פנינה. הוא יודע על מה הוא מדבר.

willo1

New member
הוא חייב

להזכיר לי את זה כל שניה?
אני אלך אלירן, הסר דאגה מליבך

למעלה