חלומות

¥ LitAloSh ¥

New member
../images/Emo1.gifחלומות../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif

אתם זוכרים ת'חלומות שלכם??
יש לכם סיוטים?
יש לכם חלומות שחוזרים על עצמם?
הייתם רוצים שהחלום יהיה אמיתי??
ועוד בלה בלה...
ספרו על החלומות כדי להזיז קצת ת'פורום! וד"א... זה בהשראת חלום מושלםםםםםםםם שחלמתי שלשום!!!

נממ...../images/Emo26.gif

אני כמעט אף פעם לא זוכרת ת'חלומות שלי
אבל לחברה שלי יש חלומות מזה מצחיקים חבל"ז
כל יום היא באה אלי עם חלום חדש... חיחי מצחיקולה

Flash Button

New member
חכמה!!!

הורגים אותי...סוגדים לבן אדם שהם לא מכירים, לפי המראה החיצוני שלו. ועוד לא סתם סוגדים...סוגדים בצורה פנאטית שחבל על הזמן

תגיד, אתה מקבל פיצויים מהמדינה../images/Emo35.gif

מה אתה בסדר? לסגוד עלק סה"כ אני אוהבת אותו ומעריצה שלו, אפילו לא מעריצה שרופה- אני לא איזו ילדה בת 10 שמנשקת תריצפה של המקומות שהוא דרך בו ומתקשרת אליו כל לילה. מה אתה אומר שאני סוגדת לו בצורה פאנטית? למה אתה מכיר אותי בכלל? אז תתחיל להרגיע את עצמך, כי כמו שאתה מעריץ את דסי אני מעריצה את בנחה. ודסי- סורי, לא משהו נגדך זה פשוט נראה שרז מעריץ אותך בפורום... "צורה פאנטית שחבל על הזמן" עלק כולה רשמתי אותו ברשימה, איזה ביג דיל עשית מזה.

אה ועוד 2 דברים

קודם כל תודה למאיה שבאה לעזרתי
ודבר שני אני רק רוצה להגיד לך שהערצה שלי מסתכמת בכך שאני גולשת בפורום הזה ושומרת תמונות במחשב, הולכת להופעה כשהם בארץ ואם יוצא לי נפגשת איתו חחח אהה ורואה תסידרה. זה נקרא סגידה? כנראה שאתה ממש לא מבין.

Flash Button

New member
לא הבנת אותי

אמרתי את זה באווירה של דיי, הוא סך הכול בן אדם ולא איזה מוצר נדוש..לא התכוונתי נגדך ספציפית, אלא בכללי. ומה את מכניסה לפה את דסי? אין קשר...

הבנתי טוב מאוד

אם לא התכוונת אליי ספציפית, אז למה שירשרת את זה להודעה שלי? מה הקשר בכלל?? אתה רשמת בפירוש על הקטע של ההערצה הפאנטית וזה נראה כאילו אתה מתכוון אליי. פעם הבאה, אם אתה מתכוונן בכלליות ולא אליי ספציפית אז..: א. אל תשרשר את זה להודעה שלי. ב. אל תרמוז עליי בדרך עקיפה (או אפילו ישירה). ג. פשוט אל תגיב.

למעלה