מצב הדיג: על הפרצוף

../images/Emo1.gif מצב הדיג: על הפרצוף ../images/Emo122.gif

אהלן חברים, היום דגתי בערך כ-5 שעות, ולא תאמינו מה התוצאה הסופית: קרס אחד יפה, זה הכל. ולא תגידו בשיטה אחת, בשתי שיטות - מצוף ורגש (לסירוגין) !! החלטתי ללכת היום להילטון, וכך עשיתי. באתי, התמקמתי, התחלתי, כלום. אחר כך פגשתי בקבוצת דייגים מאוד מנוסים (לייזר: אני מדבר על מוטי, שאול ועוד מישהו מאוד נחמד, סוף סוף יצא לי לפגוש אותם אחרי הסיפורים ששמעתי עליהם) והם הוציאו לא מעט קרסים קטנים-נחמדים וזה שיגע אותי כי לי לא היו אכילות למרות שהשתמשתי בדיוק באותו פתיון כמו מוטי, פילוטה, והוא תפס מדי פעם ואני לא. בכל מקרה, פתאום פתאום, שאול מושך דג גדול ואני במתח, הם לא כל כך. הוא מוציא קרס של למעלה מחצי קילו !! . כל כך כיף לראות דבר כזה, תענוג. הפתעות כאלה לא חזרו על עצמן בהמשך הדיג. זהו, הים פלטה והדגים שובתים, אין מה לחפש בים.... או שיש...
נתראה בשמחות.

לייזר

New member
ניר ידידי יש דגים

אם אתה הולך בערב לך פעם לגן בהתחלה .מיפו ליד המסעדה בסיבוב שם אחרי הצהרים אמנם מים רדודים אבל הבורי חוגג .המקום מוכר לי מזמן רק שרני לא הולך בערב .שם בלילה מוציאים יםשל בורי אם בצק רך וריסוס במוצ"ש שעה 1600 הוציא חבר בורי אחרי בורי המקום מצויין פעם האחרונה שדגתי בלילה לפני אולי שנתים או שלוש גם אני הוצאתי שם בורי לא יודע למה הם באים לקטע הזה .בדיוק בסיבוב .אתה הולך הרבה בערב אז לך פעם לשם.רק בלי עצלנות לקחת לחם לריסוס . פגשתי אתמול חבר אצל הרצל והוא היה אם הציוד ואומר לי אני הולך לבורי שאלתי ואיפה הלחם הוא אומר אין לחם .שאלתי אז על מה יבואו הבורי? בלי לחם חבל על הזמן להתראות

לא הבנתי בדיוק איפה...

איפה כל הבורים האלו באים ? באיזה חלק של הגן לא הבנתי... אתה מתכוון ליד מסעדת "מנטה ריי" ? והבעיה שלי עם הלחם היא שבשביל להשיג לחם אני צריך לנסוע לרמת-גן, כי רק שם אני מכיר מאפיות שמוציאות כמויות משוגעות של לחם ופיתות. לידי, ובתל אביב בכלל, אני לא מכיר אף מאפייה שכזו...
דרך אגב לייזר, יש מקום שאני הולך אליו לראות הופעות כל שבוע-שבועיים בערך, ושם למטה יש מעין מחסן של המסעדה שממול, ושם כל פעם יש כאלה ארגזים (ירוקים של "טרה"/"תנובה" בשביל האופניים) שצועקים לך לקחת אותם
. טוב אבל יש לך כבר, זה מאוחר מדי.

תודה !! אנסה זאת בהחלט לייזר.

באחד מימי החול (כי רק בימי חול יש אוטובוסים) אסע לאיזור הזה בלילה ואצטייד עם בצק דליל, ואקווה לטוב !! תודה על המידע לייזר, ומקווה שנתראה בשבת. החלמת כבר ?

rondadon

New member
עצור!!!!!!!!!!!!!

כשאתה אומר קרס אתה מתכוון ארס או סרגוס?! די עם המילה הזאת קרס!!! זה מפונה לשני דגים שונים!!! אם זה סרגוס......אז בכבוד.....חתיכת תפיסה.... אבל אם זה ארס - ידידי.....אתם רק חולמים שזה הגיע בכלל לחצי קילו.... מה קרה לכם? ארס חצי קילו???? הכי הרבה זה 25 ס"מ שזה חתיכת ארס והוא בצחוק לא עובר את ה-350 גרם....

סרגוס כמובן.

קרס מופנה אך ורק לסרגוס, ומי שחושב שזה מופנה גם לארס, פשוט טועה כתוצאה מהבילבול והקירבה בשמות, ארס וקרס. בכל מקרה, כמובן שהתכוונתי לסרגוס.

היה עומק ולא תמיד צריך מרחק....

נתתי עומק גדול מאוד, כמעט באורך כל המקל, עומק של כ 4 וחצי מטרים. כך ראיתי שגם הם עשו... הם דגו די רחוק, וגם אני התחלתי ככה, והם תפסו קרסים נחמדים מדי פעם ואני כלום. אבל, הקרס היחידי שתפסתי היה דווקא קרוב, הוא היה דווקא קרס נחמד, לא קטן ולא ענק. הבעיה הייתה כנראה בפתיון... אולי הפילוטה שלי התפרקה מהר במים או שנפלה מהקרס ברגע המגע עם המים מעוצמת הזריקה... אין לי מושג. אבל בכל מקרה, היה יחסית יבש מדגים.

למעלה