10 הריחות שלכם

spelling

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif10 הריחות שלכם../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

פה תכתבו 10 ריחות שאתם אוהבים ולא יכולים לסבול חח אפשר 5 כאלה ו 5 כאלה או 10 כאלה ו 10 כאלה ..מבראשלכם! יוליה כל שבוע אנחנו פותחים פינה עם "10 הכי"-->כל מיני שטויות שנועדו להכיר יותר טוב תחברים פה ולהתגבש! אז את מוזמנת לענות!

spelling

New member
עונה../images/Emo181.gif

ריחות אהובים! 1)ריח של דלק!-יש כאלה ששונאים את זה אני מת על הריח הזה אחחחחחחחחחחחחחחח ריח כזה טובבבבבבבבבבב אני מתמסטל ממנו חופשי!חחחחח 2)ריח של הבשמים שלי-יש לי 5 בשמים של ADAM איזה אירוני הא??וגם את השאר אני מאוד אוהב! 3)ריח של וניל-מהריחות האלה שלא נמאס להריח כל פעם מחדש חעחעחע 4)ריח של על האש..זה מעורר תאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 5)ריח של דשא-אחרי שגוזמים אותו יש לו ריח ממש ממש ממש טוב שכיף להסניף ריחות שנואים! 1)ריח של מיונז-אני מסוגל להקיא מזה ה' ישמור תתרחקו ממני עם זה! 2)ריח של קקי בנעל-וואי איזה מסריחחחחחחחחחחחחחח ועוד אחר כך לנקות את זה..עדיף כבר להריח תגרביים של אחרי חדר כושר... 3)כשנכנסים לחדר כושר יש מין "בום" לכמה שניות של הריח של כולם..צריך לעשות פרק מיוחד בתנך של ה' בורא את הדיאודורנט אולי זה ידבר ליותר אנשים!יש פשוט אנשים עם ריח של בית שחי של בית שחי.. 4)ריח של של דברים מקולקלים או רקובים!איכס זה מעורר בחילה! 5)אנשים שלא מצחצחים שיניים!אוי אני מסוגל לבכות מכאלה דברים חחחח אני לא עומד בזה יותרררררררררר

julie90

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם חדר הכושר והתנ"ך
וריח של דשא...אפשר לומר שאני לא במיוחד מחבבת.

julie90

New member
חח איזה מקורי ../images/Emo6.gif עוד לא ראיתי שאלון כזה!

ריחות אהובים: 1. בושם Amor Amor
. 2. ריח של בישולים. 3. הריח של הים. 4. הריח שאחרי היורה (הגשם הראשון בשנה). 5. ריח של דברים חדשים (כגון: נעליים חדשות/ספרים חדשים/בגדים חדשים וכו'). ריחות שנואים: 1. ריח של אציטון/לק. 2. ריח של גוויה (במיוחד של חתולים מתים. זה מסריח ברמות). 3. ריח של גרביים/רגליים. זה דוחה. 4. ריח של תרופות. 5. ריח של רופא שיניים! פויה.

spelling

New member
וואי יוליה!

איך שכחתי תריח של רופא שיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חח מצטרף אליך בזה ..אבל לא מבין למה כולם כל כך אוהבים תריחות של הגשם??סתם ריח של בוץ...

julie90

New member
חחח יכול להיות

שזה סתם ריח של בוץ..אבל יש משהו בגשם הראשון הזה..אני לא רוצה לומר "קסום" כדי לא להישמע פלצנית אבל גשם ראשון זה תמיד כיף

always be me mc

New member
יאללה../images/Emo9.gif

הנה רשימה של מה שאני סובלת ולא סובלת: 1) ריח של ביוב(שזרם בשבת האחרונה בירושלים בזמן שהוצאתי את הכלבה
) 2) ריח של זיעה(אבוי
) 3) ריח של גוויות של בעלי חיים(אכן זה מסריח ודוחה ברמות
) 4) פצצת סירחון של ביצות סרוחות(טיול שנתי לא אהוב במיוחד
) 5) הריחות של אח שלי(וכל מילה נוספת מיותרת! אתם יודעים איך זה אחים.. גרעפס פה ודבר יותר גרוע שם
) 6) עשן סיגריות ונרגילה=לא סובלת בכלל ולכן אני בחיים לא אעשן
7) אוהבת בשמים מסויימים(נגיד בשמים צרפתיים מריחים לא רע בכלל
) 8) כשאנשים אופים מאפים(כמו עוגות) או מאכלים אחרים שפשוט כל כך טעימים והריח בעצמו הוא עינוי אחד גדול כי הוא כל כך טוב!
9) הריח הרענן הזה שאתה מקבל אחרי המקלחת(בזכות הסבון, השמפו והקונדישינר כפרה עליהם
) 10) ואיך לא? ריחות של פרחים
אגב דורדורנטים יכולים להריח ממש טוב או ממש רע אז הם מתאימים לשני הקטגוריות
ואחלה של שירשור אדם! בהחלט מקורי

julie90

New member
צודקת!

גם אני אוהבת את כל הריחות של שמפו/קונדישינר/סבון/פילינג ואלוהים יודע מה
אני פשוט מרגישה כ"כ טוב כשאני יוצאת מהמקלחת...הרבה מזה בזכות הריחות! וגם ריח של בשמים
(במיוחד Amor Amor, חח). יואו, בחיים לא חשבתי על זה אבל עכשיו קלטתי שריחות ממש משפיעים עלינו בחיים. בחיים לא הערכתי את חוש הריח כמו נגיד את חוש הראייה/שמיעה, אבל גם לו מגיע כבוד

CheN323

New member
שלי שלי שלי ../images/Emo9.gif

לא קראתי את כל השאר אז אולי זה יחזור, סורי. שנואים
מאוד
:
ריח של זיעה
בעבעבעבע
אנשים שלא מצחצחים. בלי ספק.
ריח של ג'וקים
במיוחד החומייינים האלה
נשבעת יש להם ריח
ריחות של רופאי שיניים
זה עושה לי צמרמורת
הריח במפעל שאני עובדת בו
פויה
אהובים
מאוד מאוד מאוד
|:
הריח של הקרם וניל שלי חעחע
בשמים של בנים
, ו- AXEים למיניהם
ריח של אחרי הגשם, לא משנה איזה גשם יוליה
שאמא מכינה דברים טובים. יאי.
קרמים-שמפויים-סבונים. כל המתוקים למיניהם. במיוחד שזה נשאר אחרי המקלחת
{חייבת להוסיף} ריח של קפה

julie90

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי XD ממתי לג'וקים יש ריח
מזל שלי שאף פעם לא התקרבתי אליהם מספיק כדי להריח אותם

julie90

New member
למה? זה דווקא נחמד

אבל עכשיו אני לא יכולה לשתות אותו (אני בתהליכי הלבנת-שיניים). ואני כ"כ מתגעגעת

always be me mc

New member
מה לעשות מותק זה מחיר היופי../images/Emo13.gif

זה כמו לרצות להיות דוגמנית מצד אחד אך מצד שני לרצות לזלול המבורגרים כל היום

julie90

New member
חח גם אני ארצה אני לא יכולה להיות

דוגמנית. אני נמוכה מידי
. ודווקא עכשיו עברתי לאוכל בריא. פירות/ירקות/קצת בשר/והרבה חלבי. בלי שומדבר מתוק (שהוא לא טבעי!)/ג'אנק פוד/שומני/ מעט מאוד פחמימות... יש כאלו שיאמרו שזאת "דיאטה" אבל אני מתייסת לזה כאורח חיים בריא. כבר כ-3 שבועות ככה ולא נשברתי ואפילו למדתי לאהוב דברים מסוימים (כמו פירות וירקות
) שלא סבלתי לפני זה.

YaEl 15

New member
שלי ../images/Emo4.gif

כרגיל, לא 10 חח... ואתם הייתם ההשראה שלי להכל.. כמעט
ריח של גשם. זה באמת ריח טוב... רענן כזה :p
ריח של על-האש...
ריח של עוגה טובה
ריח של דברים חדשים
ריח של דשא מכוסח. איכס
יש איזשהי ריבה, שאמא שלי מכינה פעם בשנה, וזה הריח הכי דוחה בעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשארתי למעלה כל היום, ולא יכולתי לעשות כלום, זה היה כ"כ מגעיל, כמעט הקאתי כל פעם שהרחתי את זה.. אפילו מרחוק.. וזה פשוט מתפשט.. נורא ואיום ! ואמא בד"כ מבשלת טוב !
ריח של תבוסה.. כמו השבוע במבחן

למעלה