מחושמלת

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

תגידו, אולי... אולי כל אחד אם בא לכם/לכן, יכתוב בן כמה הוא וכאלה. סתם מחשבה... ורק אם בא לכם/לכן

kiticat

New member
האממ

אני אתחיל? 17. אשקלונית- וזה לא מה שאתם חושבים. היכרות ראשונה ממשית עם לינקין פארק- כמעט לפני שנה- אוקטובר, בדרך לשדה התעופה באוקריינאה- כשידיד שלי נתן לי לשמוע ווקמן עם השירים....

מחושמלת

New member
אז אני אמשיך ../images/Emo24.gif

17 וקצת, צפונית
אבל לא מאלה עם הסגנון
ההכרות שלי עם לינקין פארק קצת מוזרה... מתוך ניסיון להתחיל עם מישהו (שהיה לגמרי בקטע של לינקין), הוא נתן לי לשמוע את הדיסק שלהם (וגם נתן לי את הטלפון שלו...). אז את הטלפון בסוף לא לקחתי והדיסק... אותו לא החזרתי

ואני אמשיך...

אני בן 15 ו¾ (ב3 לינואר אני בן 16), חדרתי (ולא, אני לא צפוני!)... "ההכרות" שלי עם לינקין פארק הייתה כששמעתי את השיר papercut רגע אחרי זה רצתי למחשב ועשיתי חיפוש בקאזה, והורדתי כל שיר אפשרי שהיה אז ללינקין פארק ועד עכשיו אני מוריד שירים (וזה כולל קליפים)

the Rain

New member
הממ

19 ת"א היכרות ראשונה לפני שנה וחצי חבר שלי המליץ לי על להקה מעולה ו...השאר היסטוריה...

AliEnS Sk8 pArK

New member
אני...

בן 13 צפוני סקייטר חולה על לינקין פארק! היכרות ראשונה... אין לי מושג... לא זוכר...

NiKi†a

New member
ואני...

בת 14 ואני גם חולה על לינקין פארק...(כמובן) היכרות ראשונה...עם השיר: in the end וזהו

SuperTom

New member
טוב..אז אני גם אצטרף..

בן 17..מאיפה? מקום מגעיל ביותר בצפון... היכרות ראשונה עם LP? אני חושב שכשראיתי ת´קליפ הענק של OSC..אבל הפכתי באמת למעריץ כשראיתי הופעה מעולה של Crawling איפשהו.. ממ..ואני בונה אתר על לינקין פארק כבר שנה בערך..למרות שאני לא בדיוק מעדכן בזמן האחרון..אבל לא נורא..

TakTik

New member
אני מסתובב וקורא פה כבר הרבה זמן

והחלטתי לכתוב אני בן 17 והקרות ראשונה שלי היתה בתקופת הלהיט של אינקיובס דרייב ראיתי את הקליפ והלכתי להוריד אותו מקאזה אבל לא הכרתי את הלהקה ראיתי את השם של OSC וזה נראה לי מתאים למילים של דרייב אז הורדתי ונידלקתי על מה שהיה מהר מאוד נדלקתי וניסיתי להוריד שירים אחרים אבל לא היו שום שירים בקאזה (חוץ מזה כן עד כדי כך מוקדם) ולאט לאט מצאתי יותר שירים שלהם

mscooter

New member
אני דיי חדש בפורום הזה

בתפוז לא... אני בן 17.5 מלוד הכרות ראשונה הייתה כששמעתי אצל בן דוד שלי (לפני שבכלל MTV התחילו עם כל העניין של לינקין פארק) את השיר CRAWLING. אהבתי והורדתי אצלי. כמובן שאחרי השיר הזה הורדתי את כל האלבום, עטיפות, ומדבקה לדיסק ועשיתי לי דיסק "חוקי" פחחחחח
. סמוראי - איך עשית 3/4? ומה זה OSC שאתם כותבים?

למעלה