לילה טובבב

../images/Emo1.gif../images/Emo29.gifלילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

טוב בשבילי זה לא ממש לילה חח כי אני מאמינה שאני ארדם באיזה 7 בבוקר, כמו כל יום בחודשים האחרונים
בדיוק סיימתי לראות עכשיו את הסרט "השמועה אומרת ש.." תמיד חיכיתי שהוא יגיע לטלוייזיה והיום התכוונתי להוריד אותו ופתאום ראיתי שהוא משודר בHOT
זה היה צירוף מקרים מוזר ביותר! חחח ממ סרט חמוד .. אבל האמת ציפיתי ליותר.. אבל לא נורא, העביר לי שעה וקצת
איך עבר היום שלכם
מקווה שהיה יום מהנה לכולם

happy apple

New member
השמועה אומרת ש אחד הסרטים הכי גרועים

שראיתי בכול חיי חח ול הרבה אנשים שאני מכירה , טוב היום היה שיעור נהיגה היה בסדר לאט לאט משתפרת והייתי אמורה לצאת לאיזה פאב עם חברות אבל לא הסתדר היום אז נלך בחמישי בתקווה שלא ייגמר השביתה ויו איזה מאושרת אני חח עברי ענה לי שוב למסר ששלחתי לו למייספיס ואני יודעת שהוא באמת עונה כי יש לי מקורות לדעת שזה אמיתי
חח, אני כמובן לא משגעת אותו לעיתים שולחת לו משהו חח והוא תמיד עונה וזה נחמד , כתבתי לו על איזה שיר שכתב שעזר לי להתמודד עם משהו בחיים שלי והוא כתב לי אני שמח ומקווה שתרגישי טוב אין הוא כזה מדהים למעריצים שלו...
לילה טוב

redsnowhite

New member
יום חמישי במילא חופש חנוכה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

ככה שאם לא יביאו אתכם ללמוד ביום שישי בגלל שהייתה צ'ביתה אז אין לך מה לדאוג
חחחחחח אני לא מאמינה שגם אם היא תיגמר אז לא יביאו אתכם
וואי באמת הוא עונה?
ממש יפה מצידו
הוא בטח נורא עסוק.. מה עושה בימים אלה? אני זוכרת שלפני כמה זמן השארתי הודעה בפורום לשחק טלנובלות שאני אוהבת והוא ענה לי ונורא התרגשתי חחחח הוא גם התרגש מזה שיש לו מעריצים(אחת אבל עדיין
) בישראל חחחחחח הוא אפילו לא ידעה שהנובלה בה הוא שיחק הגיעה ארצה(האסירה עם גבי ספניק)
זה מאוד נחמד שהסלבס שאתה אוהב מחזירים לך תשובה ומתייחסים
אפשר לדעת מה השיר המיוחד שעזר לך כ"כ?

happy apple

New member
עכשיו הוא בסבב הופעות אקוסטי

שהתחיל בניצנים בכפר המוזיקה שלמזלי הלכתי לראות את ההופעה חח היא הייתה ב4 בבוקר ובאסה שאני לא אוכל לבוא להופעה שלו שוב מכול מיני סיבות ...ועכשיו עובד על דיסק והשיר קוראים לו השיר ששרת לה שקראתי את המילים וממש כאילו השיר עליי בואי נגיד אכזבה מאהבה... וחופש חנוכה אמרו שכנראה יתבטל בעע

redsnowhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo28.gif

אני אסתכל עוד מעט על המילים של השיר
רוב השירים שלו עם משמעות מאוד חזקה, לא? אכזבה מאהבה..?! עם כל אכזבה שיש בחיים, לא צריך להיעזר בחיצוניות כדי להתגבר, צריך להיעזר רק בבפנים שלך.. לחשוב שזה סה"כ מבחן של הקב"ה כדי להראות לך כמה שאת חזקה.. כי הוא לא יעשה לך מבחנים כשהוא יודע שלא תעמדי בהם.. אז פשוט להמשיך הלאה.. זה כואב בהתחלה אבל זה עובר בהמשך
ומי כמוני יודעת.. אני גם עוברת תהליך של אכזבה כלשהי חחח ובאמת שזה מייגע, קשה וכואב אבל נו באמת, קטן עליי
למרות שלפעמים זה מרגיש גדול מדי חחחחחחחחח יש לך מסן

happy apple

New member
יו תודה אבל נראה לי שבסדר עכשיו

כאילו זה היה כול שנה שעברה הייתי בבאסה וזה בסדר עכשיו ויש לי מסן levshiran13@walla.com

m i c k e y 15

New member
איזה כיף שעונים באמת..גם לי ענו.

עם דאגי פוינטר
מהלהקה מקפליי השארתי לו הודעה בספייס
הוא כל כך חמוד!!!

באמת נחמד מצידו לענות ../images/Emo13.gif

תהני לך ביום חמישי.. רוב הסיכויים שהשביתה תימשך

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא סרט משהו.

קמתי,הלכתי לשלוח לאחותי חבילה בדואר לחבר שלה,שבקורס חובלים. היא כתבה איך לשלוח את זה-וה"צ" בפונט שהיא הדפיסה נראה כמו "ע",ולכן במקום לרשום ד.צ (דואר צבאי), נשלח "ד.ע" טיפשה
ואז סבתא שלי באה והיה כיף,ואז היה לי שיעור פרטי שעבר די בקלות,וזהו

redsnowhite

New member
אפרתי../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

אז רגע.. שלחתן עם ד.ע במקום ד.צ או שהספקתן לשנות?
אגב, אני נורא אוהבת איך שהכינוי שלך נשמע חחחחחח

משעמם.]:../images/Emo42.gif

אני שונאת את רן ארז. השביתה הזאת הרסה לי את כל חופשת פסח, אמרו בדשות שנלמד בפסח. והייתי אמורה לטוס עם אמא ושתי האחיות שלי.[כןכן.תמיד דופקים את אבא
] ואני דפקתי את כל הנסיעה,כי אמא שלי לא תטוס ותשאיר אותי לבד. בקיצווווווווווווווווור.אכלתי חרא. ולוחצים עליי לעשות את החיסון נגד סרטן צוואר הרחם. וזה עולה פול כסף זה עולה 550 שקל X שלושה פעמים. שזה יוצא 1650 לא יודעת. לא בטוחה שאני רוצה..

Aviyush

New member
עשיתי את החיסון

(עשיתי כבר 2 זריקות מתוך 3) ותקשיבי, כל מי שדיברנו איתו והתייעצנו איתו אומר לעשות את זה! זה כ"כ חשוב אני ממש שמיחה שהייתה לי את האפשרות חוץ מזה שיצא לך מחיר טוב.. לנו הביטוח לא מכסה את החיסון אז כל זריקה עולה 900 :S

כן,אבל כאילו זה סרטן ברחם,לא שמעתי על זה

בכלל... וזה כואב? וכמה הפרש זמן יש בין זריקה לזריקה?

Aviyush

New member
זה כואב כמו חיסון רגיל חח

באמת שאני מפחדת מזריקות וזה ממש לא נורא! וזה הזריקה הראשונה, חודשיים הפסקה ואז הזריקה השנייה, ואחרי 4 חודשים מהזריקה השניה זה הזריקה השלישית

redsnowhite

New member
באמת מה זה החיסון הזה?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אף פעם לא שמעתי על זה
אבל אם זה באמת מועיל אז 1650 ש"ח נשמע לי שווה במיוחד אם זה מונע סרטן הרחם
ברור שתעשי! ללא ספק! אני אפילו אברר על זה.. עם דברים כאלה אסור לקחת סיכונים ואם אפשר למנוע מה טוב
כמה זמן תיכננתן להיות בחו"ל? אם זה שבוע-שבועיים אתן יכולות לטוס בכל אופן ופשוט תשלימי לא? אומנם י"ב אבל בפסח זה כבר חזרה על החומר ולרוב בי"ב מסיימים ללמוד.. אני מאמינה שעם מאמץ תצליחי להשלים
גם אני מתכננת טיסה לחו"ל בחופש שלפני פסח ואני לא אוותר על זה
למרות שלא נראה לי שיביאו אותנו בפסח כי למדנו הכל חוץ מ-2 מקצועות..

למעלה