Sunshine vs. A Bad Dream

../images/Emo1.gifSunshine vs. A Bad Dream../images/Emo42.gif

תמשיכו עוד להצביע לSOWK ולNIMW, אבל בינתיים יש לכם עוד סוגיה להכריע בה
והפעם, על משבצת המתחרים ניצבים זה מול זה 2 שירים דומים (אבל שונים). שניהם שירים טוטאלים עם אווירה שעוטפת את השומע מכל הכיוונים. מצד אחד נמצא- SUNSHINE השיר הכי טוטאלי מH&F. שיר עם אווירה מדהימה שמכניסה את השומע ישר עמוק לתוך השיר. המילים אומנם בחלקן בנאליות, אבל זה לא פוגע בלחן המדהים ובאווירה (ובחלק השני של המילים, שהן לא כ"כ צפויות). טיפ קטן: נסו להקשיב לשיר הזה בעצימת עיניים או מול השקיעה
ומהצד השני מתייצב- A BAD DREAM השיר הכי טוטאלי מUTIS. אחד השירים הטובים מהאלבום, עם אווירה קצת אפלה (כיאה לUTIS) אבל לא פחות מדהימה ומוחלטת. השומע נכנס לתוך השיר כבר ממש מהצליל הראשון. לSUNSHINE שרשרו
+פירוט כמובן. לA BAD DREAM שרשרו
+ פירוט.

lesli

New member
../images/Emo1.gif

אני מעדיפה את a bad dream בגלל שאני פשוט אוהבת אותו ומתחברת אליו יותר מאשר ל-sunshine. גם המילים עושות לי איזה משהו...(לא ברור מה..)

../images/Emo42.gif יצא לך טוב עם האייקונים אה? ../images/Emo6.gif

ובכן, אני בוחרת בסאנשיין למרות שעכשיו יותרמרגש אותי לשמוע את BD- אבל זה בגלל שחרשתי על סאנשיין ומה שהשיר הזה עשה לי בשמיעה שניה לא עשה לי בד דרים
קאפיש?

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני לנצח אשאר נאמנה לSUNSHINE, ש(כמעט) בכל שמיעה מחדש מדהים אותי מחדש. כל פעם מחדש אני נדהמת עד כמה שהשיר הזה מדהים
. וכמובן שגם BD מהמם, אבל הוא לא עושה לי את מה שSUNSHINE עשה לי.

hagayx

New member
סנשיין

זה השיר הראשון מH&F שהודח מהMP3 שלי.. אבל כיף להגיד את זה! סנשיין

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifלעזאזל, אני לא מצליחה להחליט../images/Emo7.gif מצד אחד Sunshine, מתוקף היותו עצמו. מצד שני, לעזאזל, BD ממש מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif בקיצור, אני לא יודעת../images/Emo7.gif

תשמעי את שניהם, ואז תחליטי!!

ומי שעוד לא ענה על הקרב של SOWK וNIMW (כמו- חגי...) קדימה, למה אתם מחכים???!?!

WhiteShadows

New member
../images/Emo42.gif

שניהם מצויינים ללא ספק, אבל בסאנשיין יש משהו נורא מעורר, המנגינה נורא מציאותית...קשה להסביר זה לא כמו כל שיר רגיל שבו הלחן מלווה את המילים, פה המילים מלוות את הלחן. הלחן המדהים הוא העיקר בשיר הזה.

למעלה