,אוף , איזה יום

mickiy11

New member
../images/Emo10.gif,אוף , איזה יום

ימים כאלה שוברים אותי , התחיל כבר בלילה כשהקטן (תום, 8 חודשים) שמוציא שיניים לא ישן ובעקבותיו גם אני והמשיך בבוקר מעונן גשום ומגעיל שפשוט מוציא את החשק לעשות משהו וכל מה שיושב לי בראש זה כמה בא לי לנשנש כל הזמן. מזל שאין לי מה . מקוה שמחר נתחיל אחרת שיהיה סוף שבוע נפלא לכולם! מיכל (טורינו, איטליה)
 

קלריסה

New member
מה, גם אצלכם מזג אוויר מגעיל?

אצלנו (בארץ, זאת אומרת) היה חם עם רוח מגעילה ואובך של פתיתי חול שמגיעים, כך אומרים, מן הנילוס. עושה חשק לאבטיח עסיסי. כן כן, בנות, כבר יש אבטיחים, ולא סמליים ומינימלים של חורף.... אני כבר טעמתי (ו"טעמתי" זה סוג של אנדרסטייטמנט)
 
והאבטיחים כבר טעימים? פעם בפסח

לפני שנים רבות הורי היו בחול ואחי ואני החלטנו שבא לנו אבטיח. אז קנינו ורשמנו על החשבון. כשההורים שלי חזרו אמא שלי התפלצה מהעלות של האבטיח ההוא...
 

קלריסה

New member
הוא עולה בערך כמשקלו בזהב:

עלה 40 שקל. זה הרבה, נכון? מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל זה מה שאני זוכרת. מצד שני, אמרתי לעצמנו: על חבילות גלידה במשקל כזה היינו מוציאים את הכסף? כנראה שכן, אז...
 

mickiy11

New member
ממש מגעיל

השמיים אפורים גשום ושוב פעם קר (6 !!! מעלות). ממש מזג אויר שגורם לך להתכרבל בעצמך ולאכול. וזה בדיוק מה שעשיתי אתמול בלילה ,כל היום החזקתי מעמד יפה ובלילה ? קצת צי'פס שהשאיר עמרי בצלחת , שקית ביסלי בצל (שלצערי נזכרתי שאמא שלי הביאה בביקור האחרון) וחבילה שלמה של חטיף קיטקט .אוף !!! אבל אני מקוה שהיום יילך יותר טוב (למרות שהיום אפילו יותר מגעיל מאתמול). מיכל (טורינו, איטליה)
 

קלריסה

New member
מיקוש, מה את עושה באיטליה?

אפשר לשאול? לי זה נשמע קסום ורומנטי למשעי, אבל עושה רושם שאת לא מי יודע מה נהנית מפסטה, יין אדום ונרות על השולחן. אז מה קורה, סניורה? (סניורה זה באיטליה או בצפרד?)
 

טיפוטף

New member
אם כבר מדברים על איטליה../images/Emo124.gif

המלצה למתכון: מכירות את הפלטה הזו עם גבינת מוצרלה, בזיליקום טרי, בצל, עגבניות וחומץ בלסמי? (נדמה לי שקוראים לזה סלט קפרזה) הנה גירסת הלייט: להחליף את המוצרלה בגבינה צפתית דלת שומן יחסית (3-5%). ממילא היא סופגת את הרוטב כך שאין ממש הבדל משמעותי בינה לבין המוצרלה עתירת השומן והקלוריות. לחתוך לקוביות, להוסיף פרוסות דקות של עגבניות, עלי בזיליקום שטופים, בצל יבש חתוך לטבעות דקיקות, מעט מלח, ולהוסיף שמן זית וחומץ בלסמי. יוצא טעים שחבל"ז. כמובן שאפשר להוריד איזו פוקצ'ה שלמה עם זה, אבל עדיף שלא.
 

mickiy11

New member
סיניוריה זה גם וגם

מה אני עושה באיטליה? חיה ,זה לא שאני מטיילת לי ברחבי איטליה ואוכלת במסעדות רומנטיות לאור נרות, בעלי איטלקי, הכרתי אותו בארץ בתקופה שבה הוא הרגיש ציוני ועשה עליה ,אחרי חמש שנים של ציונות הוא התייאש וחזר לכאן ואני בעקבותיו. תאמיני לי שלחיות באיטליה זה אותו הדבר כמו לחיות בכל מקום אחר ,גם כאן יש אותם בעיות ,גם כאן יש אותם דאגות ושאר ירקות. ותאמיני לי שאחרי 4 שנים של לראות ולאכול פסטה כל ערב!! זה די יוצא מהאף,את הרומנטיות אם אנחנו לא נדאג לה ,איטליה לא מספקת, בדיוק כמו בכל מקום אחר. מיכל (טורינו , איטליה)
 
ואנחנו היינו בשליחות באוסטרליה

ובמשך שהותנו שם העלתי לא מעט וכשחזרנו לארץ זו הייתה פעם ראשונה שעשיתי שינוי הרגלי אכילה כדי לירזות. ועכשיו זו הפעם השנייה.
 

קלריסה

New member
פשששש... להתחתן עם מאהב איטלקי

מה עוד צריך יותר מזה? כמה רומנטי....
 

mickiy11

New member
אם היא זורחת , זה בטח לא פה../images/Emo10.gif

אמנם פחות קר אבל עדיין אפור וגשום. אני מקוה שיגמר מהר כי מזג האויר הזה ממש גורם לרצות ולהתכרבל ולנשנש
 
למעלה