אוף! אני מתגעגעת ל...

../images/Emo10.gifאוף! אני מתגעגעת ל...

"אסתי"... ובעיקר לעומר ברנע המהמם!!
אז אולי למישהו יש פה תמונות יפות שלו? בשביל לעודד אתם יודעים... זה מאוד ישפר את הרגשתי... אז תודה לכם...
ודרך אגב, באמת הפורום הזה קצת מת, איפה כולם נעלמו??? חבר'ה תחזרו לפורום!!!! בסוף אני עוד אתגעגע גם אליכם...

shv2004g

New member
תגובה!

יש תמונות של עומר ברנע בגלריה האישית שסהר מנהל הפורום פתח במיוחד בשבילו! יש שם מעט תמונות אבל אולי קרוב אני אכניס לשם עוד תמונות וגם את מוזמנת להוסיף תמונות! את צודקת לגמרי בזה שהפורום כמעט מת... בואו נחזור לימים הטובים בהם היינו מציפים את הפורום בהודעות! עוד בימים ששירלי הייתה המנהלת! שכל שבוע מישהו יכתוב עדכון שבועי, תכתבו הודעות ואפילו תפתיעו אותנו עם ספוילרים!!!

../images/Emo4.gifכן אבל זה...

די קשה להשיג תמונות שלו... לכן אני רוצה שאתם תשימו... אוי, הוא פשוט כזה בנאדם הורס...
אני כבר מתה לראות אותו שוב בסידרה... אז מתי "אסתי" חוזרת??? יש מצב שעומר יבוא לבקר בפורום?? (אמן כן יהי רצון!
...)

shv2004g

New member
אמ...

המנהל הבטיח לפני שבוע-שבועיים שאולי הוא יביא את אחד הכוכבים ככאורח בפורום זה ואני מדגיש את המילה |בדגש|אולי!!!

shv2004g

New member
אני קוודא חשבתי על...

ריקי בליך או אחד הצעירים (מביניהם גם עומר ברנע)... פשוט השחקן לפי דעתי הוא כזה סנוב מגעיל... אפשר להביא את מיטל דוהן (נטלי) או את אביטל דיקר (עלמה)! וסהר, איך אתה מתכוון להביא אותם בכלל???

../images/Emo6.gifטוב מה אתה רוצה???

זה התפקיד שנתנו לו לשחק: סנוב מגעיל... אבל הוא משחק את זה ממש טוב...
ואם הוא לא היה משחק ממש טוב את הסנוב - מגעיל הזה, אז לך זה ממש לא היה מפריע כשהייתי מבקשת להביא אותו לפה נכון?? וחוצמזה, נראה לך שעומר בנאדם רע???, נו באמת!...

skopy

New member
חחחחח

איך אני מביא אותם?איך מביאים את כל המפרוסמים?רגיל... בהקשר ליום רביעי,ניקח זאת בחשבון.

shv2004g

New member
לא הבנתי!

אתה מבקש מתפוז שיזמינו בשבילך את האורח או שדרך קשרים עצמיים אתה מביא אותו???

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifאתה יכול גם להביא את אמיר...

פיי גוטמן!!!
אם בא לך... למה אני חולה עליו ב נ ש מ ה ! ! !
אבל גם עומר טוב...

shv2004g

New member
אמיר פיי גוטמן???

מה הקשר??? הוא לא משתתף באסתי המכוערת...

../images/Emo6.gifחחח... אני יודעת...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

התכוונתי להגיד שאם הוא כבר מביא את עומר או מי שזה לא יהיה, בדרך שיביא לי גם את אמיר פיי גוטמן... אבל סתם צחקתי... זה לא היה ברצינות...
כן, הייתי מתה שאמיר יבוא לפה...
ים של דמעות בשתי עיניי, איך בא לי שאמיר יבוא אליי...
התחרפנתי... אל תשים
... נכנס לי כנראה קצת עשן מהמדורות למוח!

gabriela r

New member
|שוק|

ברנע ניראה סנוב בכול מיקרה.. אבל אניא אנסה לא לשפוט אנשים רק מהמראה שלהם.. אבל בדוגרי הוא ניראה סנוב... אבל אמיר פיי גוטמן? כאילו עשי טובה

../images/Emo3.gifהאמממ... סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה רע כל כך באמיר פיי גוטמן??? (עכשיו בטח תגיד לי שהוא נראה כמו הומו או קוקסינל, נכון??) אז לפני שתאמר את זה, שתדע:שזה ממש לא נכון
ומספיק עם הדעות הקדומות עליו! הוא בנאדם מקסים ויפהפה!
קצת פירגון לא יזיק אח שלי!
ועומר, עומר ממש חמוד... למרות שלפעמים יש לו מבטים של שחצן... אבל אני בטוחה שזה לא בכוונה...
...

../images/Emo10.gifהייתי מתה לפגוש אותו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה החלום שלי מגיל 9 וחצי... ואני כבר בת 16 וחצי...! אוף! אומרים שחלומות מתגשמים הם מאמינים מספיק, ורק לי הם לא מתגשמים! באאאאאססססססססססססההההההההההההההה!!

למעלה