אוף.

python 4

New member
../images/Emo10.gifאוף.

אוליביה חיה. כולם מאושרים. נייט חושף שיניים באושר. אפילו ג'וליה מאושרת. אם לא הייתי יודע שפיליס אמורה להופיע עוד מעט, הייתי זורק עכשיו נעל על הטלוויזיה מרוב תסכול. מה היה לך רע? תראי איזה כוסון נתן נראה לאחר מותו. הוא נראה כל כך טוב בלבן! ועוד המפיקים התאמצו במיוחד בשבילך למצוא את השחקן המקורי (בטח הוציאו אותו מהתור בלשכת העבודה), לא תלכי איתו לגן עדן? אבל לא, למה לפתור אותנו מעונשה של זו כשאפשר להמשיך ולהטריד אותנו בעלילות אוליביה המטופשות. רק רציתי לפרוק עצבים. בקרוב פיליס מגיעה! יששששש! אוי רגע, אני חייב לחזור לראות. כולם באים לבקר את אוליביה! בטח יהיו דמעות וכיף כמו שכולם אוהבים. אסור להחמיץ את זה. אה, רגשות זה דבר נפלא. או! נייט מגיע למיטת אימו. אני עומד למות כאן. היה שלום, עולם אכזר.

minalota

New member
הייתי אומרת שלקחת את זה קצת קשה

אבל זה היה די ברור שהיא לא תלך בכזאת קלות
למעטה מחכה לה עלילה שהצד הקוצי מוצי שלה לא יהיה בולט כל כך.. היא הולכת לשלוף ציפורניים ולהראות ממה היא באמת עשויה. אולי אז נתחיל לחבב את ליב

python 4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

בד"כ אני משתדל להימנע מקריאת ספויילרים, אבל הפעם לא יכלתי להחזיק את עצמי, כי קיוויתי שתכתבי "מחכה לה עלילה שבה היא נופלת בטעות לתוך גורס אשפה ענקי". אבל אם היא הולכת לקנא לפיליס ולשלוף ציפורניים.. הממ.. אני מוכן לתת לה להנות מהספק. רק שנייט יפסיק כבר לבכות! ודי עם התפילות הפומביות האלה. פתאום כולם נהיו לי קתולים אדוקים. אגב, אל תקחי אותי ברצינות רבה מדי.

minalota

New member
חח../images/Emo58.gif

ממש לא.. מה יש לה מפיליס??? לעומת זאת.. לגברת פתאום יתחשק לטעום קצת מבראד אבל הבעיה היא שהוא בדיוק יהיה עם אשלי.. ת'אמת זאת תיהיה בעיה בשביל בן אדם נורמלי אבל בשביל ליבי ליבי זאת לא בעיה והיא תעשה לאשלי ת'מוות עד שהיא לא תוותר על בראד למענה.. וכשאני אומרת "מוות" אני מתכוונת לסחיטה.. היא תודיע לה שאם היא לא מוותרת על בראדוש היא תספר לו שהבן של אשלי הוא בעצם של.... מיסטר שפם הידוע בשם ויקטור

minalota

New member
עלק לא קורא ספוילרים

ראיתי בפורום של "תשוקות" כמה לא קראת ספוילרים זאת פיליס שראיתי עכשיו במשרד של ג'ק???? ידעתי שהיא חוזרת אבל לא ידעתי מתי.. הגיעה הזמן. לא סבלתי את הפיליס שהחליפה אותה. ברוכים השבים פיליס!! אני רק מקווה שהיא השאירה את הילד המוכה שלה בבית

python 4

New member
לא ראית אותי כבר חודשים בפורום

תשוקות, בדיוק מהסיבה הזו. ספויילרים סתם הורסים את חווית הצפיה. אני אפילו לא קורא בפנאי פלוס בתקצירים מה יהיה השבוע. במקרה של מה שאת נתת, את הסיפור עם אשלי אני יודע, אבל את זה עם ליבי לא ידעתי.

minalota

New member
ת'אמת גם אני לא שם המון זמן

בכלל לא אהבתי את הפיצול הזה של כל הסדרות.. על הפורום של "אופרות סבון" הייתי חורשת... בקשר לספוילרים זה תלוי באיזו סידרה. בסידרות כמו ימיי חיינו ותשוקות שום דבר לא זז אז ספוילרים לא ממש מזיזים לי אבל בצח"מ ולחיות את החיים אני בקושי קוראת [כש"לחיות" שודרה לא קראתי בכלל] כי שם לפחות משהו היה זז

dviridit

New member
לא להגזים בבקשה, פייטון והאמת שחשבת

שמרי תעקווב אחרי פול וכריס עד למכון החלדש לפוריות, כאשר היא באהלפול לשאול האם כריס הסכימה ללכת. המחשבה חלפה במוחי.

אתם רציניים??../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

ליב שלנו שולפת ציפורניים ועוד לאשלי? במטרה להשיג את בראד המסוקס??? שחר זה נכון?? אתם יודעים שהרעיון של אש ובראד מוצא חן בעיני, הם ממש חמודים ביחד! ועד כמה שאני רוצה שאש וויק יתאחדו, לא אכפת לי שהיא תהיה עם בראד בינתיים ... ולחשוב שכ"כ הרבה אנשים יתפוצצו מזה שהשניים יתאחדו: ג'ק, ניקי, ויקטור... שלא כמו האנשים שיתפוצצו אם היא תהיה עם ויק (ג'ק, ניקי,בראד,ויקי,דיאן...) משעשע ביותר.

Dawn12

New member
זה נכון ../images/Emo58.gif

אבל אתם מדברים על עלילה שתגיע אלינו לקראת סוף 2006... יש עוד המון המון דברים שיקרו עד אז, וגם לאוליביה יש עוד עלילות עד אז. אני אפילו אהיה אזרח מן השורה עד שזה יקרה... באמת יש עוד המון זמן.

בא לי לדלג על כ"כ הרבה פרקים...(S)

לא בא לי לראות את כל התלאות עד שמאק ובילי יהיו ביחד ועוד לדעת שהכל בגלל אם השרלילות בריטני. הייתי רוצה כבר לדלג עד ללידה של אשלי ואם כבר אז להגיע לקטע שדיאן מבינה שניקי החליפה את המבחנות במעבדה ואז הם ילכו מכות רצח...
... אם לא הפורום הזה מי היה בכלל מבין מה הקטע עם כל הזרעים של ויקטור: מי לקח לעצמו, מי חשב שהוא לקח לעצמו?! ומי ידע ושתק!!!

למעלה