t w i x i t
New member
../images/Emo10.gif אוף
אני שונאת את התקופה הזאת... חברים שלי מהצבא מסיימים בקרוב קורס קצינים, זה שאני הייתי אמורה לצאת אליו. ואותי בסוף החודש כבר משחררים. ואני לא רוצה
ולא יודעת, אני סתם בתקופה מדכאת כזאת... אני כל הזמן בוכה ואפילו לא יודעת למה. כל החברים שלי בצבא,ורק אני נשארתי פה. לכולם יש חוויות. אני הולכת לחפש עבודה אז שואלים אותי אם השתחררתי מהצבא על שטויות ואז אני עוד יותר מתבאסת, הלוואי וזו היתה הסיבה. חברים מסויימים שהיו החברים הכי טובים שלי במשך שנים ופתאום עם כל מה שקרה הם נעלמו, החלטתי שעדיף לי בלעדיהם לגמרי. ואני עדיין חושבת ככה אבל הם פשוט נורא חסרים לי... ואני כבר לא יכולה לנסוע עם כולם בשבת לים, או לצאת בערב לפאב בגלל הסגריות (גם במסיבות יש מלא עשן)... אז הם מוותרים בשבילי אבל אין לאן לצאת פה חוצמזה... אני שונאת את זה. זה לא החיים שלי. אני שונאת את זה שבגיל 18 כולם עושים מה שבא להם ורק אני צריכה לחשוב על כל דבר מאה פעם... אני שונאת את זה שפעם היו לי בעיות כמו לחברות שלי -"מה ללבוש בערב למסיבה" ועכשיו הכל השתנה.... נמאס לי
אני שונאת את התקופה הזאת... חברים שלי מהצבא מסיימים בקרוב קורס קצינים, זה שאני הייתי אמורה לצאת אליו. ואותי בסוף החודש כבר משחררים. ואני לא רוצה