שלולית חורף
New member
../images/Emo10.gif איך מסתדרים עם הבצק הזה ../images/Emo35.gif
לכבוד יום ההולדת של בתי מחר בגן, החלטתי לגוון ולנסות ולהכין עוגה מצוירת. קראתי בשקיקה את המאמרים בנושא, שינסתי מותניים, קניתי חומרים בסיסיים וניגשתי לעבודה. אבל, כצפוי (ככה מרפי עובד) הנסיון נכשל. משום מה, הבצק היה דביק מאד וספח כמויות קורנפלור שנראות לי גדולות ממה שצריך בד"כ (הבנתי מהמאמרים שצריך ממנו ממש קצת). אחרי שהיה גמיש ונוח, רודד בקלות, אבל בזמן ההעברה לעוגה עצמה הוא נמתח מאד ונקרע. מיותר לציין שהציפוי הושלך היישר לפח... אז איפה טעיתי? מה עשיתי לא טוב? חבל לי כ"כ...
לכבוד יום ההולדת של בתי מחר בגן, החלטתי לגוון ולנסות ולהכין עוגה מצוירת. קראתי בשקיקה את המאמרים בנושא, שינסתי מותניים, קניתי חומרים בסיסיים וניגשתי לעבודה. אבל, כצפוי (ככה מרפי עובד) הנסיון נכשל. משום מה, הבצק היה דביק מאד וספח כמויות קורנפלור שנראות לי גדולות ממה שצריך בד"כ (הבנתי מהמאמרים שצריך ממנו ממש קצת). אחרי שהיה גמיש ונוח, רודד בקלות, אבל בזמן ההעברה לעוגה עצמה הוא נמתח מאד ונקרע. מיותר לציין שהציפוי הושלך היישר לפח... אז איפה טעיתי? מה עשיתי לא טוב? חבל לי כ"כ...