איפה רולן היום???

yaeli4

New member
../images/Emo10.gifאיפה רולן היום???

אני מתגעגעת ומרגישה בחסרונך. חזרי הביתה. הקפה מתקרר.

זה שישן לצידה../images/Emo29.gif

אמר כבר באחת ההודעות שהיא בישיבה.......מה היא חוזרת בתשובה?

oehhe

New member
אני? מואה? למחוק? אותך?

אותך אפילו בגרזן אי אפשר למחוק יונה צחורה זה נכון שאני ישן ליד המנהלת זה נכון שהמנהלת דוברת בשנתה (לא אגלה לכם מה) אבל את הסיסמא לניהול היא עוד לא פלטה (וגם אם תפלוט, קטונתי) אני לא מוחק oehhe

rolan

New member
../images/Emo39.gif אוהבת לא אוהבת אוהבת לא אוהבת

א ו ה ב ת אתכם מאוד!!! אתם לא מאמינים כמה חסרתם לי אתמול היום ויהיה גם מחר יש לי טירוף של עבודה אני מנסה להגיח מדי פעם לראות שהסדר על כנו מנסה להגיב מעט ובערב שוב מגיעה אתמול חיכיתי חיכיתי ומי לא בא?... הערב לא מבטיחה שוב עבודה אשתדל בין לבין ואולי בלילה אם לא אתעלף....

רולן יקרה

אוהבת גם ,ושמחה לראות שאת כאן
את עובדת כמו חמור אז לא לשכח לנוח קצת ולמלא מצברים. רק בשורות טובות

rolan

New member
אחחחחח איזה מקסימים אתם

כן עבודה רבה עכשיו אני בבית בהפסקה בערב חוזרת לישיבה ארוכה ארוכה וקששששששה תחזיקו לי אצבעות!!! אחזור מאוחר אכנס להציץ אם יהיה לי כח ואנרגיה אגיב אם לא.... יש גם מחר נכון?

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ס ק ר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סקר חדש ביוזמת יעלי שהציעה מפגש לחברי הפורום אנא הגיבו

rolan

New member
אני נגד הסקר

איזה מין סקר זה יש שלוש אפשרויות אי קיום מפגש קיומו בבית פרטי קיומו במקום ניטראלי תגובותי: מכיוון שאין זה כנס חובה יש למחוק את האפשרות הראשונה, מי שאינו רוצה להפגש, שלא יפגש, למה הוא צריך לעזור לנו להכריע האם להפגש. נותרות שתי אפשרויות, לי ממש לא אכפת אם יערך אצלנו (אני מתנדב) או בבית פרטי, אפשרי בהחלט גם במקום ניאטרלי. דרך אגב, נוכחתי בכמה כנסים של אנשים שניפגשו קודם לכן רק על גבי הרשת, והיה נחמד ביותר. לסיכום אני בעד קיום מפגש שבו יפגשו רק אלו שרוצים בכך, מבטיח חיבוקים ונשיקות רטובות לכל הבאים. oehhe פוסט זה נכתב ללא משקפיים (אבל עם גרבים)

yaeli4

New member
אם יש נשיקות רטובות אני לא באה...

רק נשיקות מרפרפות....

סוף סוף מצטרפת אלי יעל נו נפגשים?

אפשר אצלי השאלה כמה מגיעים? איפה נרשמים? נו איפה כולם? טוב נגמרו לי השאלות תודיעו לי מה התשובות יעל לא שאלו אותך למה חשוב לך המפגש? אילנה

היי חמודה

איזה קטע חשבתי עליך(יעלי לא לצחוק עד דמעות עכשיו) בדיוק היום אפשר להצטרף לחגיגה הרטובה?

רפסודה

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

לא
יעלי ואת לא תחמקו מנשיקות פי

yaeli4

New member
רפסודה, איזו הפתעה. ../images/Emo25.gif

ממך אני מוכנה לקבל רטובה אחת. אבל רק אחת.... כמה טוב שהצצת לכאן. ספרי קצת לחבר'ה עלייך. אני בטוחה שהם ישמחו להכיר ולשמוע.

oehhe

New member
הצעותי לנוסח הסקר

אשמח להשתתף בכנס ומעדיף שיערך בבית פרטי של אחד המשתתפים אשמח להשתתף בכנס אך אעדיף שיהיה במקום ניאטרלי אשמח להשתתף הכנס בכל מקום שבו יהיה oehhe בעזרת הגברת צינה מנח

תשובה לגבי הכנס - מפגש

מעוניינת אשמח לארח בביתי - ביתי פתוח רק לעדכן מראש על מס המשתתפים בעיקרון מה שיחליטו מבחינתי אילנה

למעלה