אני מצטער לומר לכם כולם..

elii1988

New member
../images/Emo10.gifאני מצטער לומר לכם כולם..

הדרמה יומית שלכם פשוט קורסת, הצילומים פסקו, הריטינג צונח...אני מדבר על ירידה משמעותית מ8 אחוזי ריטינג ל3 אחוזי ריטינג בלבד... וגם בויאודי, נרשמו רק 14 אלף הורדות של הסדרה, מול 250 אלף הורדות של הטלנובלה של הוט 3...תחזיקו לה אצבעות....

inout2005

New member
כנס....

איך אתה יודע שהצילומים פסקו? ולגבי הVOD לא נראה לי שכל מי שמשתמש בו יודע שהפרקים של פיק אפ הם לסופ"ש בלבד.. גם אני לא ידעתי עד שנכנסתי לפורום.. רק בסופ"ש הזה התחילו לכתוב 'סופ"ש פיק אפ' במקום 'פיק אפ' בVOD!

elii1988

New member
לא יודע, לא המצאתי את זה, ככה היה

כתוב...אלה הנתונים, מצטער.

elii1988

New member
השגתי ממקור אמין מאוד..

לא היתי פותח הועה זו סתם

nofar17

New member
לא חושבת כמוך.

דווקא לאחרונה יש יותר פירסום של הסדרה, הרבה יותר רואים ונהנים. אז בVOD לא הולך, ביג דיל. לא סוף העולם, רק התחילה הסדרה, אלוהים גדול.

Rontzi

New member
מקור אמין?! חחח

בכל עיתון שכונתי רשמו את הנתונים האלה... חחח אז לכולנו יש את "המקור האמין" הזה ... [לכו לבדוק לדוג' בוואלה , בוינט ובNRG]

Rontzi

New member
תגובות...

דבר ראשון חבל שאתה לא מציין שיש רק 14 אלף הורדות בלי פירסום והייתה אפשרות להורדה רק בסוף שבוע... דבר שני הופסקו הצילומים בשביל איסוף חומרים... זה דבר נורמלי ורגיל בטלנובלה... אז לפני שאתה מדבר על ירידה... תדע על מה שאתה מדבר....

אבל אנחנו רואים ואנחנו זה הרבה

ובשבילנו הסידרה תמשיך אחרת אנחנו נסגור להם את הערוץ! נעשה חושך בין 21:00 ל 21:30. נשים שירים מדכאים. נעשה בלאגן. נצעד מערוץ 10 לערוץ 2 נפטר את ראש הממשלה!!!

שירהX

New member
אנשי טלנובלה בעמ בלחץ תפסיקו לשקר

אנשי טלנובלה בע"מ משקרים לכם בגדול. ההורדות של טלנובלה בעמ הם 100 אלף בשבוע לעומת 16 אלף לפיק אפ בסופי שבוע בלבד!!! כך שפיק אפ מצליחה הרבה יותר. למעשה גם אקזיט קורסת עם 100 הורדות בלבד וכל שאר הנתונים שלכם שקריים. כיף לראות שאתם בלחץ, פיק אפ תאכל אתכם בלי מלח עלובי נפש

metec

New member
נשמה את לא יודעת על מה את מדברת

אולי פיק אפ באמת טובה וטלנובלה בע"מ פחות אבל המשרד הישראלי למדרוג מראה ירידה של פיק אפ ל4.1 אחוזי רייטינג!!! גם את זה המציאו אנשי הוט!!! ובינינו גם לדעתי פיק-אפ מורידה את הרמה של הטלויזיה בארץ.

גל רז וחבריו בהוט בלחץ מטורף

הקטע הוא שאני מכיר אנשים שם והם נכנסים לכל הפורומים ומלכלכים על פיק אפ. הם בלחץ ובוחשים כל היום לטנף את הסדרה. אני חושב שפיק אפ נחמדה לאללה, אבל לא התמכרתי עדיין ובכל זאת מגעיל אותי מה שהם עושים. מה גם שהנתונים שלהם שיקריים

elii1988

New member
אני בכלל לא נגד פיק אפ..אתמול בלילה

דווקא ראיתי 2 פרקים בויאודי והיא ממש נחמדה באמת... אמנם היא לא נראית כטלנובלה, אי אפשר להשות אותה לטנובלה בב'מ או משהו כי פיק אפ היא כמו סדרה הרגילה כזו..מאוד נחמדה...אבל נתוני הריטינג נכונים, אבל אי אפשר לדעת אולי באמת זו רק ההתחלה,והסדרה תחזור לעלות... ד'א, אם אתם רוצים לשנות משהו, תדאגו שישנו את הפתיח בדחיפות ותסכימו איתי על זהה

flymy

New member
לטלנובלה של הוט יש יותר הורדות כי

הוט מפרסמים בכל חור אפשרי שיש אפשרות להוריד את זה ... על "פיק אפ" לא היה שום פרסום בהתחלה, כי רצו לראות איך זה הולך, והופתעו בגדול מכמות ההורדות שלה. הפסקת הצילומים הייתה מתוכננת בגלל עיכוב בהגעת תסריטים, זה היה קורה גם אם "פיק אפ" היהתה עושה 12% רייטינג.

למעלה