אנשים טיפשים באמצע הדרך....

ענתי44

New member
../images/Emo10.gifאנשים טיפשים באמצע הדרך....

אמש נזפתי באמא ו... נפגעתי. כן אני יודעת שזה טיפשי מצידי אבל זה היה חלש ממני.היא היתה נהדרת כל היום ואז סירבה בלילה ללכת לישון ואני הייתי עייפה ממש.עד שהתרצתה היה קרוב לחצות. היא משמונה בלילה עד 11 לא הסכימה לאכול והייתי חייבת להפציר כי היא צריכה כדורים. רק אחרי שצעקתי אכלה.בזמן ההלבשת הכותונת לא שיתפה פעולה וכמעט נשכה אותי בטעות. ואז, היא השתוללה בשירותים ועשתה פיפי על הארץ, אז כעסתי עליה והיא חייכה חיוך מרושע ולא אופייני לה.ומה זה נפגעתי. בבוקר התקשרה האחיינית המתוקה שלי, ששוחררה מבסיס זיקית ובמקום לעלות על האוטובוס צפונה, הביתה באה לבקר את סבתא. אמא שלי, וגם אני התמוגגנו מאושר.וכשאחייניתי היתה צריכה לנסוע ליווינו אותה אמא ואני. ואז החל מצעד המטומטמים. " גברת מה את לוקחת את המסכנה במזג אוויר כזה?", היא היתה לבושה חם ועם שמיכה.ואישה שירדה מאוטובוס אליו עלתה אחייניתי, הניחה על אמא את הכרטיס שלה. מה זה רתחתי מכעס, מה אמא פח זבל? שלא כהרגלי, זרקתי את הכרטיס על הריצפה. בקונדטוריה כשקנינו את עוגת הגבינה של אמא נזף בי גבר זקן שאני לא מוציאה את אמא מספיק מהר לטעמו מהחנות. כל המצב רוח המרומם שהיה לאמא ירד והיא ביקשה הביתה. לא התפלאתי שהשמיים קדרו בדרך הביתה... מלאכי עליון בכו עם אמא...

bubu3

New member
ענתי יקירה!

האם זו הרגשה משותפת לכולנו, המטפלים בהורינו ? מצד אחד לפעמים אני כול כך כועסת עליה על כול מה ש"היא עושה לי" מצד שני אני כועסת על עצמי שאני כועסת עליה! זה מוציא אותי מדעתי כי אני מסתובבת עם הרגשות הקשות האלה עליה ועל עצמי!! כבר 2 לילות שהיא לא נותנת לי לישון, מחליפה לה, מחליפה מצעים ומנקה 3/4 פעמים בלילה, ובין לבין איני מצליחה לישון מרוב תיסכול וכעס... אני גמוווווווורה!!!!!!! לא מתפקדת בעבודה... את כול התמיכה והאהבה אני מקבלת מילדיי ומבעלי תודה לאל, אבל עד מתי? אוהבת אתכם!

ענתי44

New member
בובו ../images/Emo201.gif

השלב הראשון הוא קשה. גם אמא שלי בשנה הראשונה היתה מתעוררת בלילה חושבת שזה יום והיתה מנסה לקום, נופלת ואני הייתי מוצאת אותה ככה. אז שמנו מכשיר התראת תנועה שהיה מצלצל אצלי כל פעם שניסתה לקום. היו ימים כשהיא רצתה לקום עשרות פעמים ביום. הייתי מסתובבת עם פנסים שחורים מתחת לעיניים מרוב תשישות.אבל אחר כך זה חלף. אחת לכמה זמן זה קורה. אם לא יעבור אולי תחשבי על פנייה לרופא לתת לה כדור הרגעה.אולי כדור שינה.או כל אמצעי אחר כדי להרגיע אותה. אולי חלב חם לפני השינה, מוסיקה מרגיעה שהיא אוהבת, אני למשל קניתי לאמא בובות פרווה של בעלי חיים שמרגיעים את אמא. פליקס ( גיבור ספר ילדים על הארנב פליקס) ובומר, כלב ששומר עליה מחלומות רעים.וכמובן אור קטן דולק שלא תפחד ומאז יחסית הלילות שקטים (טפו טפו מלח מים מלח מים נגד עין רעה :) ) באשר לרגשות האשם שלנו הכעס עליהן והכעס העצמי, אני מניחה שזה צל כזה שקשה לברוח ממנו.גם אני נפגעת כועסת ואחר כך מלאה רגשי אשמה. בראש יודעת שאין על מי לכעוס, לצעוק, להטיף, להתעמת או להפגע ובכל זאת!!!! שאין טעם לכעוס על עצמי כי בגדול אני עושה הרבה למענה ואם אני מפשלת פה ושם זה כי אני רק בן אדם, או כמו שאמא א' היתה אומרת : " יש לי רק שתי ידיים", אבל בלב אני עדיין מרגישה אשמה. לכן אנחנו פה להזכיר אחת לשניה שאנחנו עושות הרבה ומותר לנו להתעצבן לפעמים... שבת שלום

zs1957

New member
ענתי ובובו ליבי עמכן

נזכרת שגם אני ואחותי עברנו את מה שאתם מספרות. בהתחלה כועסים אבל אח"כ שוכחים,כי הם חולים והם אהובים ואינם מודעים למעשיהם. צריך להמשיך ולהתעלם,אין טעם לכעוס עליהן הן לא מבינות ותוך שניהב שוכחות. שתהיה לכולנו שבת נעימה ללא תקלות זהבה שחם

zs1957

New member
הצעה למקום המפגש צוות ההסברה

ערב טוב גרשון, ההצעה שלי למקום המפגש היא: כרמליס בייגלס קומה שניה(מתחם האוכל) קניון עזריאלי תל-אביב. זה בית קפה שקט אוכל חלבי כולל אוכל דיאטתי. המיקום נוח לכל הבאים.ניתן להגיע ברכבת. אנא עדכן אותי אם זה בסדר מבחינתך. זהבה שחם

אירילה

New member
אם כן , קבענו בכרמליס בביגלס

תודה על מציאת המקום. לגבי השעה : 18.30 , מוסכם על כולם?

zs1957

New member
מקום המפגש כרמליס בייגלס

קניעון עזריאלי שעה 18:30 ביום חמישי 23.2.06 האם זה בסדר מבחינתך? זהבה שחם

ענתי44

New member
בסדר גמור

אני אבוא ברכבת ישר לקניון. ובחזרה אני אחזור באוטובוס. נתראה שם.

למעלה