אף אחד לא חוזר לספר איך היה??

וואי זה היה 4 שעות...

מי שהגיע היו אני, רובי, שרית, עדי ודרור אליהו(מעריץ מושבע של גלי מילדות, שלא כותב בפורום) נפגשנו אצל חבר הפורום - רובי, דסקסנו כמובן על גלי, ראינו קטעי וידאו ישנים שלה, וכמובן שגם הועלו הצעות שונות בקשר לאתר. אני ושרית כמובן שדדנו את רובי בשלל תמונות שיסרקו בקרוב לאתר
בכללי היה ממש נחמד, אני מאוד נהנתי
סוף שבוע טוב לכולם

sarit29

New member
היה נחמד מאוד ותודה לרובי על האירוח

קישקשנו כל אחד סיפר קצת על עצמו, זכינו להכיר את עדי באופן אישי סוף סוף והוא אותנו, והיה ממש כייף, וכולנו נהנו מאוד מחברתו. דיברנו על תכנית הטלויזיה שגלי צפויה להנחות, זרקנו רעיונות שאני מקווה להעביר לאסף וכן כמה רעיונות בנוגע לאתר, דרור הפתיע את כולנו בקלטות וידאו נדירות מאוד. עדי זכה לראות קמצוץ של תכניות שלא ראה מעולם או כאלה שראה לפני שנים רבות. אני זוכרת שהייתי נערה וחיילת היינו מקיימים מפגשים - מעריצי גלי עטרי היה פשוט כייף וצחוקים לא נורמאליים.(אף אחד מהם אינו פעיל בפורום זה) לימים כמה מהם הפכו לחבריי הקרובים ביותר. הרחבתי את חוג מכריי מעבר לחוג שהיה קיים (בי"ס, שכונה וכיו"ב) הכרתי אנשים עם אותו נושא משותף ומצאתי המון נושאים משותפים נוספים. אנשים אינטליגנטים וחמים, שלולא גלי לעולם לא היינו מכירים (גם בגלל הפרש הגילאים גם בגלל מגורים בערים שונות) בכל אופן תמיד נחמד לבלות עם אנשים באותו ראש שלך, והמחנה המשותף מגשר על הכל (גיל וכיו"ב)

עדי 345

New member
לשרית, אלירן, רובי ודרור !!!

היה פשוט כיף של מפגש !!! עד אתמול חשבתי שיש לי "קטעים נדירים" (החל משנת 1992) שמוקלטים אצלי. (סה"כ יש לי 5 קלטות מלאות: המון תכניות טלוויזיה, הופעות, ראיונות וכו') אחרי אתמול אני מבין שמה שיש לי זה אפילו לא אלפית ממה שיש לרובי ושרית (יש להם דברים כבר משנת 1972.......!!!). הדבר היחידי שיכול להיות שיש לי ואין להם הוא ההופעה עם מרוין גולדשטיין בארה"ב, ודווקא את זה לא שכחתי להביא... בנוסף, לרובי יש אלבום תמונות שפשוט צריך לראות אותו, אי אפשר לתאר ככה סתם במילים! אז שוב ממש תודה על המפגש והאירוח!!

sarit29

New member
בכייף שמחה שגם אתה נהנית

צריך לעשות את זה עוד מדיי פעם וכמובן שכל הפורום הזה יראה זאת כהזמנה אישית. כל יוזמה מבורכת. אפרת היתה דווקא זו שיזמה מפגש פורום וחבל שהיא חולה ונאלצה להעדר אך לא נורא תהיינה הזדמנויות נוספות.

hilali1

New member
שמחתי לשמוע שכולם נהנינו...

שבת שלום! וסופשבוע מצויין הילה

hilali1

New member
תודה רבה

זה מה שאני עושה... (משתדלת לפחות) מדהים כמה השיר הזה הוא מנטרה.

R o b b i e D

New member
שבת שלום לכולם. היה נחמד במיוחד עדי

כל כך כיף היה לראות אותך סוף סוף. אל תצטער על זה שאתה לא מדביק את הפער בעניני חומר שיש לי ולשרית. אתה מעריץ נפלא שיודע על גלי המון ומעריץ אותה שנים רבות .לא פעם חידשת לי דברים שלא ידעתי על גלי או שלא הייתי בהופעה זו או אחרת. ואתה גם איש שיחה ממש מעניין ובחור חברותי לאללה. אשמח מאד לראותך שוב ואני עומד מאחורי ההזמנה שלי אליך לקפוץ לשמוע מוסיקה עברית ולהמשיך לדבר. אני חושב שאני מדבר בשם כולם. תודה גם לשרית על כל העדכונים גם אם הם גורמים לי התקפות לב.שתדעי שאני מאד אוהב אותך (אם במקרה לא ידעת). תודה לאלירן שמשקיע המון והוא אחלה שבאחלה בתור בן אדם ותודה גדולה לדרור אליהו שאמנם לא משתתף פעיל באתר הזה אך הוא בן אדם מקסים, חבר אמיתי ומעריץ מושבע של גלי שראוי שכולנו נקח דוגמא ממנו. לגבי יום חמישי(פסטיבל הזמר), אני מאד מקווה שיהיה אחלה. אני מאד מתרגש בשביל גלי. לצערי אני לא בטוח שאני אהיה או שכדאי שאבוא לצילומים מסיבות שלא תלויות בי. אשמח לעדכון שונה והמבין יבין.

בקשר לצילומים../images/Emo70.gif

אני אעשה הכל כדי להגיע, למרות שזאת שבת שאני אמור לסגור, ובד"כ לא משחררים לאפטרים בשבת כזאת(יש בקושי אנמשים שישמרו, משאירים את המינימום שצריך), כנראה שזה אומר שאני אאלץ ליטחון הרבה שעות בעמדות, כדי להגיע לצילומים... רובי
אני בטוח שאתה מוזמן ואף מאוד רצוי שתגיע!! בהופעות של גלי אתה זה שמעורר את הקהל...
תודה על המחמאות

sarit29

New member
רובייייייייי

אתה צריך ללמוד לקחת דברים יותר בפרופורציה ולקבל ביקורת בונה. אתה יותר מדיי רגיש וזו הבעיה שלך בחיים. (גם אני סובלת מהדפק של רגישות יתר אבל עם השנים למדתי לסנן את מה שראוי לסנן ולהעביר הלאה) אני בטוחה שמחר למשל הדברים יראו לך לגמרי אחרת. באשר לצילומים של שבוע הבא גלי תשמח מאוד לראותך וכן את כולם. זה מאוד חשוב לה ואתה עושה את זה בשבילה ולא בשביל אף אחד אחר. יש לך לב טוב וכוונות טובות וזה מה שחשוב אף אחד לא מושלם וכולנו עושים טעויות החוכמה היא ללמוד מהן ולהמשיך הלאה אל תשקע בזה תקשיב תפנים ותגדל (במובן המנטלי של המילה)

למעלה