בצער רב, הסתיימה העונה. זמן לסיכומים!

JasmineFlower

New member
../images/Emo10.gif בצער רב, הסתיימה העונה. זמן לסיכומים! ../images/Emo6.gif

בואו וספרו לנו הכל!! אני אתגעגע, מה אצלכם? מה היה לכם טוב, ממה התאכזבתם? למה נצפה בעונה הבאה? שאלות? תהיות? תובנות? ריכולים? הכל בשרשור הזה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
יודעים כבר מתי תהיה עונה נוספת? (אם בכלל)

ברור שאתגעגע במיוחד בהתחשב בעובדה שארץ נהדרת די מפשלים העונה. התוספת של יאצפן היתה נחמדה למרות שבהתחלה הייתי בטוח שהוא סתם יהרוס אבל הוא הביא איתו את ה"שיגעון" הייחודי שלו ובהחלט הוסיף צבע לתוכנית. נו? התחילה כבר העונה הבאה? כמה אפשר לחכות?

JasmineFlower

New member
תהיה עונה חדשה!!

בערך תוך חודש.. יצפאן המטורף בהחלט הוסיף, אם כי מעמיסים עליו תפקידים (יותר מדי לדעתי) כמו על מיקי גבע אבל שניהם עושים עבודה טובה, למרות שאת שניהם כבדרנים אני לא הכי מחבבת, פשוט הצליח להם הפעם. אני מקווה שיוסיפו עוד פרצופים חדשים, הן דמויות והן שחקנים לעונה הקרובה... אבל שלא ייעלם אף אחד מהנוכחית (כמו ההיעלמות המסתורית של סמולרצ'יק כלבני!!). ואולי תתחיל לראות את זה כמו כולם בטלויזיה ולא בקטעים ששרדו לאינטרנט?! אתה מפספס המון! (כמו לדעת אם תהיה עונה או לא, למשל..)

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רואה גם בשישי

אבל בגלל שאני רואה אצל דודים שלי אחרי ארוחת ערב ויש רעש ובלאגן אז לא כל האינפורמציה נקלטת ולכן אני רואה שוב באינטרנט. מה גם שבגילי הזיכרון לא מי יודע מה. עוד דבר ששכחתי לציין זה שעופר שכטר ענק בעיניי (ז"א הוא גמד אבל ענק) למרות שהם דיי שחקו את העניין הזה של המאמן כושר ההומו ההוא ששכחתי את שמו

JasmineFlower

New member
איך שישי איך?!

זה שודר בשבתות, חוץ מהתוכנית האחרונה וכמה מהראשונות....

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל למה לצעוק? ../images/Emo10.gif

התוכניות הראשונות היו בשישי ועד שהתרגלתי לזה שהתוכנית עברה למוצ"ש הם שוב עשו תוכנית בשישי. שיהיה עיקביים!!! לבלבל את הצופים זה לא מצחיק.

JasmineFlower

New member
הכי כיף לצעוק!

צעקות זה בריא! וזה שהם הזיזו זה זניח.. מי שבאמת אוהב לצחוק ואת התוכנית באופן כללי יראה אותה בכל יום שיחליטו לשדר ובכל שעה. [אבל בכללי, טוב שיש את מקס, הוא דואג שהכל יתועד ויישמר. ככה ש... אי-אפשר-פ'ספס-פה!]

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לי רק דבר אחד להגיד...

מי המלך!!!! (אני...אני...אני) באופן ככלי אני חולה על חיקויים של ביבי ומופז אז יאצפן בא לי טוב שם

uriler

New member
פעם ראשונה שלי בפורום הזה (הגעתי דרך

"פורום אקראי" מתוך שעמום לא ברור
). אם לסכם - התחיל קצת חלש, השתפר והפך למעולה. עדיף לדעתי בהרבה על ארץ נהדרת (בעונתה הנוכחית), מהסיבה הפשוטה ש"שבוע סוף" לוקחת את עצמה פחות ברצינות, יש הרבה יותר רוח שטות, גם בדמויות וגם באופן שהנושא מוצג. בכל מקרה - אין על שני כהן, ככל שירבו דמויותיה (ובמיוחד סמלת נטלי - מה טוב)

JasmineFlower

New member
באמת?!

מה אתה אומרררר??? איזה כיף שבאת, תישאררררר! נכון שאין על שני?! (בא לך טוסט?)

ענבאך

New member
טוב,

אז רוב המערכונים שראיתי הסתמכו על אותה בדיחה, הבדיחות היו מאוד צפויות והחיקויים לא מדויקים (מה שלא היה מפריע לי אם לא היה את מה שכתבתי בהתחלה). תכנית מאוד חובבנית, ומאד התפלאתי שאלה התכניות שערוץ 2 בוחרים לשים ביום שישי בערב... פעם היו שמים תכניות איכותיות

JasmineFlower

New member
אז למה בעצם

צפית בתוכניות אם כ"כ סבלת? אני ממליצה לך לעבור לתוכניות שיקלעו לטעמך. בכל אופן, אם תשני את דעתך בעונה הבאה (וגם אם לא) את תמיד מוזמנת להביע את דעתך כאן, אנחנו מקבלים פה את כולם/ן. ברוכה הבאה

ענבאך

New member
צבא.

היה לנו רק ערוץ 2 בחדרים, אז היינו מוצאות את עצמנו רואות תכניות כאלה (וכמו מפרץ האהבה, ואפילו צלצול הכסף!
) עכשיו כשאני משוחררת אני רואה תכניות נורמליות בטלוויזיה.

למעלה