דיכדוך של בוקר

נוג

New member
../images/Emo10.gif דיכדוך של בוקר

בוקר טוב, בשבילי זה בוקר רע ועצוב, בן זוגי יצא לפקודת המולדת לא עזרו ההסברים הבקשות כלום, הצבא קורא ועוברים לדום מתוח. ועוד שלחו אותו לקצה העולם לצאלים. השבוע לא ארגיש את היד החמה, הקלה והרגישה,את הליטוף והמס´ז. וכל הטקס של הזרקת הגסטון (שלמרות הכל, זה כואב והישבן מחליף צבעים,כי יש לי עור מחורבן ורגישות לתרופות) ואני ממחר נתונה בידיה של אחות ממהרת בקופת חולים הקרובה לביתי, אין לי כוח לרדת למרפאת פוריות. סליחה על הבכינות והקוטריות על הבוקר, רק מהמחשבה על הזריקות ויש לי עוד 7 ימים עד בדיקת הדם אני מרגישה כמו בלון שמוציאים לו לאט לאט את האויר. שוב מתנצלת על פתיחה שכזאת. מאחלת לכולם יום
עם
הרבה אופטמיות ומחשבות ורודות
נוג

אויש , נוג , הדיכדוך שלך כ"כ מובן.. ../images/Emo10.gif

אבל אולי בכ"ז כדאי שלא תפקידי את הזרקת הגסטון למשך שבוע בידיה של אחות "רגילה" אלא בידי אחות ממרפאת פוריות , שאולי מנוסה יותר עם החומר המעפן הזה. ט´ינק אבאוט איט. אני כ"כ מקווה שהמצברוח ישתפר , שהמילואים יחלפו ויטוסו מהר והיד החמה תחזור כבר הביתה. תאמיני לי , אני על סף דמעות ממה שכתבת כרגע. בעצם , כבר לא על סף. נשרו כמה. אל תשימי לב אלי. תנסי להתעודד. ענת.

עמית@

New member
נוג הנוגה, גם אני ממליצה ללכת

למרפאת הפוריות, שווה את הכאב והייסורים. את הגעגועים אף אחת לא תוכל להעביר לך, רק את התקווה שכשהוא יחזור תפתיעי אותו בבשורה משמחת. מקווה שיהיה לך בוקר טוב יותר עמית

רוני@30

New member
נוג - אני שולחת לך חיזוק וחיבוק

קשה קשה לעבור שבוע המתנה מורט עצבים בלי בן זוג צמוד ליד... אני מקווה שהשבוע יחלוף מהר
(זה הזמן לפגוש חברות
ולראות סרטים שהוא לא רוצה לראות...) ושהאחיות יפתיעו לטובה בזהירות
ובעדינות שלהן! אנחנו פה בשביל להעביר איתך את הזמן...
רוני

אוראושר

New member
איך זה יתכן???

גם לנו קרה הרבה פעמים שבעלי היה צריך ללכת למילואים בדיוק כשהיינו באמצע טיפול, אבל בכל פעם נתנו לו להשתחרר. השאלה היא ביקשתם בכלל שחרור? שיהיה כמה שפחות כואב

נוג

New member
תודה ../images/Emo39.gif

על העידוד אולי באמת כדי שארד לקבל את הזריקה במרפאה, הישבן יכאב לא משנה עם אהיה בבית תוך 5 דקות או חצי שעה. שוב תודה נונ

iris2210

New member
נוגה

אני מבינה מה את עוברת. קשה לנו מאוד שבן הזוג לא לצידנו. אין לך חברה טובה שיכולה להיות איתן בזמן שבעלך בצבא? אני מקווה שתרגישי יותר טוב. והמחשבות יתבהרו ותהיה שוב אופטימית.

נוג

New member
לאירס ../images/Emo13.gif

מקווה נהנת אצל ההורים וחזרת עם כוחות מחודשים

טלי2

New member
נוג יקרה ../images/Emo24.gif

מקווה שהדכדוך קצת התפוגג... גם האיש שלי יצא היום למילואים, אני אמנם לא מזריקה, אבל בכל זאת עצוב לי כשהוא רחוק... אז נספור יחד את הימים עד לשובם, ונקווה רק לטוב
. אני שולחת לך כמה בלונים מנופחים
שיפיחו בך קצת רוח ותקווה, ומקווה שתוכלי בסופה של דרך להסתכל אחורה בחיוך, ללטף בטן הריונית, ואחר כך ללטף את לחיו של ילד חמוד וקטן משלך, ולהגיד שזה היה שווה את זה...

נוג לי יהיה עוד שבועיים את הסיוט הז

הזה וככול שהוא מתקרב אני בלחץ .... [בגלל שאיבה באותו זמן] מקווה שהזמן יעבור מהר ...ואנחנו פה תורמות קצת ..
יונית החיננית

למעלה