הודעת פרישה

Nienna17

New member
../images/Emo10.gif הודעת פרישה ../images/Emo124.gif

אהלן חברים פורום יקרים, לצערי הרב, עקב שירותי הצבאי, אני לא יכולה לבקר בפורום במהלך השבוע, אלא רק בסופ"ש. ניהול הפורום בצורה הזאת לא יילך, ולכן אני נאלצת להודיע על פרישתי מהפורום. אני יודעת שהתחלנו את הפורום בצורה מדהימה, ועבדתי קשה בתחילת דרכו. אני בטוחה שהישנים פה זוכרים טוב עוד את התקופה של פורום פוטושופ, הקמת הקומונה ואז הפורום הזה
. זה לא אומר שאני לא אבקר יותר, או לא אגיב יותר - אני פשוט לא כשירה כרגע לנהל אותו. כשאני אראה דברים שאתם רוצים, אני אדאג לפרסם כאן. אני אגיב, ואנסה כמה שיותר בשביל לתרום לכם, גם לא בתור מנהלת. חברה, הייתם אחלה פורום! בהצלחה למיכל שהצטרפה עוד כשהייתי בטירונות!

Ninja

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

היה יופי של ניהול.
בהצלחה לשתיכן בתפקיד. כל אחת בתפקידה היא.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo10.gif

מה את משאירה אותי פה לבד???? באתי לעזור לך! .. חח שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך בובה, תצליחי ואני בטוחה שתצליחי בכל דבר שתעשי. אם וכאשר תרצי, הכסא למעלה תמיד יהיה שמורלך. תודה על ההזדמנות ועל שהכרת לי את הפורום הנפלא ועולם הריטוש הנפלא שלך
(שמבחינתי תמיד ישאר "שלך")

../images/Emo10.gif

תודה לך על הניהול , אני זוכרת אותך עוד מהקומונה מקווה שלא תעלמי ותיכנסי כשתוכלי בהצלחה בהמשך השירות

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים לNienna17 על ניהולה המוצלח והמסור ומאחלים לה בהצלחה בהמשך. גלישה נעימה ב
אנשים

עשית אחלה של עבודה ונשאר רק לאחל לך שאת

תעשי את אותו הדבר בכל מה שתבחרי לעשות בחיים שתיהיה לך שנה מתוקה

למעלה