היה פיגוע בחיפה! עם אוטובוס!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

תראי, את לא צריכה לפתוח על זה הודעה חדשה.. [לדעתי] כבר היו הרבה פיגועים
[לצערינו
] ולא פתחו על זה הודעה חדשה... זה פורום "התאומות אולסן"... לא פיגועים
אז אל תפתחי על זה הודעה חדשה
ואני לא אומרתץ לך את זה מכוונה רעה...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאריאלה../images/Emo70.gif

למה את לא מסכימה איתי
זה פורום התאומות אולסן
לא פיגועים
[כמו שכבר אמרתי] ואריאלה, היו ה=ר=ב=ה פיגועים [לצערינו
] ואף אחד לא פתח על זה הודעה חדשה...אז אני לא מבינה למה עכשיו כן...

A d i d a

New member
נטע../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

נדמה לי שאנשים נרצחים בדם קר כשהם נוסעים באוטובוס שווה פתיחת הודעה. אפילו יותר. מה קרה לך? כאילו, איזה טמטום....

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifפיגוע../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

10 הרוגים 35 פצועים מתוכם 16 פצועים קשה!
עד מתי ימשך הדבר הנורא הזה עד מתי?!?!?!?!!?

REUT2004

New member
../images/Emo41.gifאופה..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

איזה מזל רע !! באמת נמאס מהפיגועים !!

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

עד שהיה ק=צ=ת שקט....

דסדוּס

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif כל כך קרוב לבית...

אני עדיין לא בטוחה שכל מי שאני מכירה בסדר, כל הקוים כאן קרסו. *מתפללת שכולם בסדר*

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כבר 15 הרוגים... אח שלי לומד בטכניון בחיפה... אבל התקשרנו לברר איתו שהכל בסדר... הדס- אני מקווה שכל מי שאת מכירה בסדר...

A d i d a

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

A d i d a

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סליחה../images/Emo2.gif היה פיגוע ובשביל זה נפתח..

נפתח הודעה חדשה!! ולא קשור לפורום התאומות!
זה קרה במדינה שלך!!! ובשביל זה ברור שאני יפתח הודעה חדשה כי זה מוד חשוב!! הינה האוטובוס! ותראי כמה מזעזע וכואב לראות את זה! א ברור שבשביל זה נפתח הודעה חדשה!!

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif עד כמה אפשר להיות אטומים?

נו באמת! אנשים מהעם שלך נרצחו! משפחות נהרסו! ואת לא חושבת שמותר לפתוח על זה הודעה? מה זאת האטימות הנוראית הזה? בושה..

למעלה