אני רוצה בכל זאת ללכת היום ../images/Emo7.gif ../images/Emo96.gif
בוקר טוב
ליפעת , ולכל מי שקורא את ההודעה הזאת. זה באמת ביטול לא צפוי , הבנתי שהמפגש בוטל כי הרבה ביטלו. לי זה היה מאוד חשוב להגיע . בגלל כל מיני סיבות. התכוננתי נפשית למפגש מאז ידיעתו כמעט כל החודש. סיפרתי על המפגש שרק
אני(מכל הסובבים אותי) הולך אליו מכל מי שאני מכיר . למרות שאני עדיין לא יודע איך בדיוק מגיעים לד"ר שקשוקה. כנראה אכתוב הודעה ארוכה, ולא בדיוק את אותם המילים שאני חושב. בקיצור , יש לי גם כעס,ועצב . אני אנסה לעצור את הכעס שלי , אבל אני חושב שהוא די מוצדק . זה מאוד קשה לבטל ברגע האחרון , במיוחד אחרי שעשיתי מאמצים גדולים ללכת לישון יחסית מוקדם . לקח לי הרבה שעות להרדם , שבמהלכם כבר דימיינתי את עצמי מחר(היום) נמצא שם , וגם הכנתי נושאים לשיחה שתיהיה שם. בקיצור , אני בכל זאת מתכוון לבוא לשם היום (אפילו אם אשב לבד,זה כבר מוכר לי דברים כאלו מלפני שנתיים בערך) . ואני קורא למי שלא ביטל , שאולי גם ינסה לבוא גם. כי היו לי גם ציפיות , לפגוש אנשים בפורום הזה ותיקים , שלא היו במפגש הקודם שאני הייתי , לפני 3 חודשים . זה היה אמור להיות המפגש הרשמי השני שאני משתתף בו בפורום הזה , אחרי כתיבה ושהיה בתחום הגילאים הזה של שנה וחצי וקצת יותר . זהו , בערך . מקווה שמישהו יבין את כוונתי מאחורי כל המילים האלו . ושלא יכעסו עלי בחזרה . והמנהלות לא ימחקו את זה . והמלצה , בקשה , לפעם הבאה לא לתכנן מפגש בשעות הבוקר , אפילו שזה חג או חופש או שישי , אלא בערב , כמו כמעט כל מפגש פורום\קהילה נורמלי , שהייתי בו בשש וחצי פלוס שנים האחרונות שאני השתתפתי בו בתפוז
. תודה ושלום .