המפגש בוטל

יפעת*

New member
../images/Emo10.gif המפגש בוטל../images/Emo66.gif

הדר' יצטרך להסתדר בלעדינו היום

Purple Mushroom

New member
אני רוצה בכל זאת ללכת היום ../images/Emo7.gif ../images/Emo96.gif

בוקר טוב
ליפעת , ולכל מי שקורא את ההודעה הזאת. זה באמת ביטול לא צפוי , הבנתי שהמפגש בוטל כי הרבה ביטלו. לי זה היה מאוד חשוב להגיע . בגלל כל מיני סיבות. התכוננתי נפשית למפגש מאז ידיעתו כמעט כל החודש. סיפרתי על המפגש שרק אני(מכל הסובבים אותי) הולך אליו מכל מי שאני מכיר . למרות שאני עדיין לא יודע איך בדיוק מגיעים לד"ר שקשוקה. כנראה אכתוב הודעה ארוכה, ולא בדיוק את אותם המילים שאני חושב. בקיצור , יש לי גם כעס,ועצב . אני אנסה לעצור את הכעס שלי , אבל אני חושב שהוא די מוצדק . זה מאוד קשה לבטל ברגע האחרון , במיוחד אחרי שעשיתי מאמצים גדולים ללכת לישון יחסית מוקדם . לקח לי הרבה שעות להרדם , שבמהלכם כבר דימיינתי את עצמי מחר(היום) נמצא שם , וגם הכנתי נושאים לשיחה שתיהיה שם. בקיצור , אני בכל זאת מתכוון לבוא לשם היום (אפילו אם אשב לבד,זה כבר מוכר לי דברים כאלו מלפני שנתיים בערך) . ואני קורא למי שלא ביטל , שאולי גם ינסה לבוא גם. כי היו לי גם ציפיות , לפגוש אנשים בפורום הזה ותיקים , שלא היו במפגש הקודם שאני הייתי , לפני 3 חודשים . זה היה אמור להיות המפגש הרשמי השני שאני משתתף בו בפורום הזה , אחרי כתיבה ושהיה בתחום הגילאים הזה של שנה וחצי וקצת יותר . זהו , בערך . מקווה שמישהו יבין את כוונתי מאחורי כל המילים האלו . ושלא יכעסו עלי בחזרה . והמנהלות לא ימחקו את זה . והמלצה , בקשה , לפעם הבאה לא לתכנן מפגש בשעות הבוקר , אפילו שזה חג או חופש או שישי , אלא בערב , כמו כמעט כל מפגש פורום\קהילה נורמלי , שהייתי בו בשש וחצי פלוס שנים האחרונות שאני השתתפתי בו בתפוז
. תודה ושלום .

ראבק... אתה מבזבז ת'חיים על שטויות

אנשים איבדו את עולמם ולא התנהגו כך בסה"כ מפגש יהיו עוד צא לטייל.. יום יפה היום תהנה, תרגע, והתחל לקחת את החיים יותר בקלילות חג שמח

Purple Mushroom

New member
בסדר.זה מה שניסיתי לעשות היום:0)

אני באמת ניסיתי לקחת את זה בפרופורציות.זה מפגש שהתבטל. אבל כנראה אנשים לא יבינו אותי אף פעם.כי אף אחד , רק אני , אבל אף אחד לא יודע מה שעברתי בקשר למפגשים ולאי מפגשים , מה שעברתי כאן בפורטל הזה בכמעט 7 שנים האחרונות . רק אני . ניסיתי להסביר את זה כשהצטרפתי לכאן לפורום , ולא הבינו אותי . מקווה בגדול , בעוד הרבה שנים שיבואו , שהגישה שלי תשתנה . אבל בינתיים יש לי מזה טרואמות לכל החיים .

פטר'.. כנס רגע (רק פטר' !!!)

היי.. אמרתי רק פטריה נכנס
צאו בחוצה ( בחיקוי עובדיה ) אסמע יא'חביבי.. כבר המון שנים שאני כותב בפורום, אומנם בתקופה האחרונה לא יוצא לי אך תמיד עוקב עוד מימיו הראשונים כבר יצא לי לראות אנשים שהגבול בין וירטואלי למציאותי הטשטש להם והם החלו לערבב בין החיים הוירטואליים לבין החיים בחוץ נחמד להשתמש במדיה הוירטואלית בשעות הפנאי כמנוחה מצרות היום יום או אמצעי להכיר מעגל חברים חדש או סתם כדי להעביר את הזמן ( אני עצמי הקמתי משפחה עם מישהי שהכרתי בפורום באתר אחר ) אצלך ידידי הגבול לא הטשטש.. פשוט אין גבול כיון שביטלת את המציאות ואתה חי רק את המדיה הוירטואלית אינני אומר זאת כדי חלילה לפגוע בך ולא על סמך ההודעה הקודמת אלא על פי המון הודעות שלך כולל על יסודה של מדינת התפוזים ידידי למענך ולמען הקרובים אליך שאני משער שגם הם פגועים מהמדיה שהשתלטה עליך נסה לחזור לחיים נורמליים כשהוירטואלי ישמש לך רק כתחביב התחל בצימצום שעות הפעילות צימצום הפורומים בהם אתה פעיל צימצום הבלוגים זה רק יעשה לך טוב אני מקוה שלא הייתי בוטה מידי (ניסיתי ממש בעדינות) באמת שלא מנסה לפגוע בברכת חג שמח

Purple Mushroom

New member
תודה על ההשקעה,והכתיבה.זה נכון ולא נכון...

גם אני כותב המון שנים בפורומים.כבר יותר מ6 שנים בלי רצף. בעצם אנחנו דומים. התחלתי בפורום עשרים פלוס,ולפני יותר משנה וחצי,הצטרפתי גם לפורום הזה . כתהליך טבעי . אתה טועה בזה שאין גבול וביטלתי את המציאות . יש הבדל. וקומונת מדינת התפוזים (מספר 7777) היא דווקא הדוגמא המצויינת לקהילה שההבדל בין וירטואלי למציאות הוא אינטגראלי . וזאת הקהילה עם אחוז המפגשים הגדול ביותר מבין כל הקהילות שאני מתכתב בהן בשנתיים פלוס האחרונות (עדיין לא 3 שנים) . אולי זה בגלל שיש שם בעיקר והרבה בני נוער , והרי ידוע שהעתיד שייך לצעירים וזה העתיד וכו' . ודרך שם גם הגשמתי את עצמי בהרבה תחומים , ויש עתיד . ומכירים אותי יותר גם כאן וגם שם . אתה צודק בזה שאני צריך לצמצם במספר הפורומים והקהילות והבלוגים שאני משתתף בהם . (היה לי עם זה ויכוח עם מישהי פעם מתפוז , שיצאנו לבליינד דייט , כמה שעות ביום אני מבלה מול המסך) , אני חושב שהאינטרנט אצלי זה תחביב , תמיד ישאר תחביב שאני רוצה וארצה להפוך למקצוע , מבלי לוותר על העולם האמיתי והחי בחוץ . אני כבר מצמצם בשעות פעילות , באינטנרט , אני מציב לעצמי גבולות . אני מבין שאתה מנסה לעזור . אבל בסופו של דבר , ההחלטות בחיים שלי הן שלי. אפשר להמשיך לדון על זה בפעם אחרת , באותו שרשור או באחר , בהזדמנות. חג שמח מסעוד , ולכל המשפחה . אלון :0)
.

Purple Mushroom

New member
אסור להישבע.והאמת?אני לא אמיתי.אני דימיוני.

אני אנסה להסביר:מחסך שיש לי במפגשי פורומי גילאים בפורטל תפוז
, (שנמשך לכאורה 5 וחצי שנים,עד סוף יוני 2007) פיתחתי כבר במשך הרבה שנים , תיאוריה , שבעצם אני דמות וירטואלית לחלוטין , וגם כל העשרות , מאות אנשים שראו אותי במשך כל תקופות המפגשים בקהילות אחרות של השנים האחרונות, אני יכול להגיד שהם רק מדמיינים אותי בדימיונם . רק מי שקורא את זה , תזכירו לי את זה במפגשים העתדיים אם אי פעם באמת ניפגש. כי מבחינתי האישית יש הבדל עצום בין הודעות בקהילות וירטואליות , לבין מפגשים במציאות . כל פעם אני מופתע מחדש מההבדל והשוני . וכל שנה קשה עלי יותר
.

למעלה