הפגרה הזו הורגת אותי

../images/Emo10.gif הפגרה הזו הורגת אותי ../images/Emo122.gif

צריך קצת אקשן. פותח את סייקלינג ניוז לבדוק חדשות, אבל שום דבר לא משתנה. אין יותר מבזקי חדשות פעמיים ביום, אין עידכוני תוצאות. מנסה בוולוניוז נאדה, פרוסייקלינג מת לגמרי, מזל שבפז סייקלינג יש תמונות של נערות פודיום מכל העולם (וכמובן גם את אלופת ישראל בנג"ש). נו מתי תתחיל העונה? סופר את הימים לטור דאון אנדר באוסטרליה.

טור דאון אנדר (הגדרה מילונית ../images/Emo3.gif)

גייקובס קריק-טור דאון אנדר: המרוץ הגדול הראשון בעונת המרוצים, מרוץ הקטעים היוקרתי ביותר בעונת המרוצים באוסטרליה. הפעם הראשונה שהמרוץ נערך היתה בשנת 1999, והאוסטרלי סטיוארט או'גריידי זכה במרוץ (בהמשך זכה או'גריידי במרוץ פעם נוספת). המרוץ כולל בתוכו שישה קטעים, כאשר הקטע הראשון הוא בדרך כלל קריטריום באורך של 50 ק"מ ברחובות אדלייד. קטע זה זוכה בפופולריות עצומה, ובדרך כלל רחובות אדלייד מוצפים במאות אלפי צופים נלהבים. המרוץ אהוב על הקבוצות האירופאיות בעיקר בגלל אופי הרכיבה בו, קטעים קצרים ומהירים, דבר שמתאים לרוכבים בשלבים המוקדמים של העונה. בעשור האחרון ענף רכיבת הכביש נמצא בצמיחה מדהימה באוסטרליה, ולטור דאון אנדר מגיעים בדר"כ כל הכוכבים האוסטרלים כמו: ברדלי מקגי, סטיוארט או'גריידי, מייקל רוג'רס ואלן דייויס. * נראה לי שהגיע הזמן שיהיה לפורום מילון מושגים, אז הנה הסיפתח.

שמועות ממסלול הג'ירו 2005

מתפרסמות ב-cycling4all. מבטיחים לנו סיום מרתק. יומיים לפני הסיום - נגד השעון שני של 30 ק"מ (יחד עם הפרולוג והנג"ש הראשון 71.5 ק"מ נגד השעון. בטור יש השנה 74 ק"מ נגד השעון). והסוכריה האמיתית - הקטע לפני האחרון סיום בססטרייר (או איך שמבטאים את זה) שזו פיסגה שארמסטרונג ניצח שם קטע בטור ב-99 או 2000. הקטע האחרון מסתיים כרגיל במילאנו.

צודקים

בעיקר לגבי קוק, שאם אני לא טועה ניצח שנה שעברה את אחד הקטעים. אני לא בטוח שמקיואן ולוטו-דומו הגיעו לטור דאון אנדר בשנים קודמות.

טעות שלי גם לגבי מקיואן

הוא ולוטו-דומו היו ב-2004. ובאדן קוק ניצח את הקטע הראשון ב-2004 (קריטריום באדלייד).

PLOTKIN

New member
מקיואן

גם אם הוא לא זכה בדאון אנדר מגיע לו קצת יותר כבוד בתור המאיץ הטוב ביותר בתור האחרון למרות שלא השתתף בשאר המרוצים החשובים בניגוד לאוגריידי.

בהמשך למקיואן

בשנה הבאה הוא ירכב בקבוצת דויטמון-לוטו. עד עכשיו היינו רגילים לראות את מקיואן מסתדר בספרינטים בכוחות עצמו. לקבוצה הישנה/חדשה שלו הצטרפו שני ספרינטרים בזכות עצמם. תום סטלס הבלגי הוותיק ופרד (היחיד שהצליח לנצח את פטאקי בג'ירו) רודריגז. השאלה היא אם כל אחד מהם ינסה לזכות לבד בנצחון או שבמירוצים החשובים הם יעבדו לטובת מקיואן וינסו ליצור איזושהי אופוזיציה לרכבת של פטאקי.

ממש לא זילזלתי במקיואן

פשוט שמו ברח לי מזכרוני בהקשר האוסטרלי, ותיקנתי את הטעות ברגע שהעירו לי עליה.

למעלה